Asiu odpoczywam cały czas

w sumie rozpakowałam tylko torby, odkurzyłam i z powrotem odpoczywam

Co do ceny tego usg to nie wiem ile będzie kosztować, bo mój lekarz powiedział że 100 albo 150 zł w zależności od opcji którą wybierzemy. A znajomi co robili tam usg mówili że ta droższa opcja to z 3D więc zobaczymy.
Ada napewno się uda. Pamiętasz ile ja czekałam? I się doczekałam w końcu - jak zawsze powtarzałam dla każdego zaświeci słońce tylko niektórzy muszą trochę dłużej poczekać

I no właśnie, ja ufam Irze i napewno wie co robi. W końcu on prowadzi moją ciążę i nie mam podstaw by mu nie ufać bo nie raz mi pomógł i mogłam na niego liczyć.
Oponka wszystko zależy od szpitala, a jeszcze nie słyszałam żeby ktoś był niezadowolony po usg tam zrobionym. Ja byłam szczerze zdumiona jak byłam na tym usg że też posprawdzał narządy i jak wszystko wygląda a przecież mógł sprawdzić tylko tętno i czy nic się nie odkleja, a tu powoli, bez pośpiechu, dokładnie.
madziulek no własnie oni mają bardzo dobry sprzęt, a przecież i lekarzy do takich badań nie wysyłają byle jakich tylko takich, którzy się na tym znają. Zwłaszcza, jeśli ma to być usg już konkretne a do tego jeszcze odpłatne. Dziękuję
chlebosia dziękuję

Ja mam skierowanie konkretnie do Zdroi, a nie płaciłaś bo pewnie chodziłaś państwowo

Ja chodzę prywatnie i kasa leci

ale nie jest tak źle jak myślałam, że będzie. O tych wadach wyczytałam na internecie, że przy tym też można coś sprawdzić. Nie wiem na ile to sprawdzona informacja i nawet tym się nie sugeruję. Wszystko co trzeba sprawdzi sie na zwykłym 2D.
A czy lekarz jeszcze później będzie wysyłał na jakieś specjalne usg?
Jeszcze wam tylko napiszę, że wczoraj jak wróciliśmy to R. dostał takiego zapału do przenoszenia mebli że chciał koniecznie poprzesuwać meble w sypialni co by sprawdzić czy się wszystko pomieści no i jak to będzie wyglądało. Ja to owszem, chciałam też zrobić ale znacznie później. Ale jak miał ochotę to proszę bardzo

no i wygląda to nie najgorzej, wiemy co i jak gdzie będzie leżało, ale narazie wam nie zrobię zdjęcia bo mamy tam taki rozpiździel... Trzeba pozbyć się biurka, solarium małego i jeszcze kilku innych rzeczy...