Kochanienkie!!
w piatek kupiłam w koncu bieliznę. Nie wiedzialam, że tak trudno dostac bardotke z paskami silikonu (czyli typowo pod gorset) w kolorze maślanego ecri. I kupiłam stanik i majteczki w dwóch różnych sklepach ale z tego samego kompletu. I powiem wiam Laseczki myk miesiąca - normalnie musiałam kupić o dwie miseczki większy stanik!!hehehh Mam @ no ale bez przesady,co! Z miseczki "C" skoczyłam na miseczke "E"(!!)..Piotrek sie ucieszył jak usłyszał..a ja "troszkę" się zdziwiłam!!

Pończochy kupię przy okazji. Bo z tym raczej nie powinno byc problemu

Widziałam tez ładną biżu z Kolibry - perełka ecri na cieniutkim złotym łańcuszki i perełki kolczyki takie przy uszach..ale nie pamiętałam dokładnie swojego gorsetu - zdobień, wiec jeszcze nie kupiłam...Oczywiście jak juz bede miala, to zrobie fotki.
a w sobote załatwiłam dwie sprawy:
1. Przymiarka sukni.

kurczę, jaka byłam szczęśliwa!! suknie leży idealnie, tylko panie z salonu muszą leciutko ją skrócić, bo jaki ide to plisa zawija mi sie do przodu..ale to tylko jeden mankament.
Kupiłam od razu welon - sama mgiełka i tylko gdzie-niegdzie na brzegach ma 4 ozdoby(2 kryształki i 2 perełki) takie maciupkie. Śliczny.

Zdjęcie sukni w miare możliwości wstawie niebawem. Powiem tylko, że Panie z salonu jak mnie oglądają w sukni to mówią, że wyglądam jak "Scarlett O'Hara"...

Mam nadzieję, że to prawda!!

2. Oprawa muzyczna w kościele. W zwiazku z tym bylismy z Piotrkiem...na ślubie NIEZNANAEJ nam (a może to jakas Nasza forumka??) pary. W Katedrze w Szczecinie na 18. Usiedlismy sobie na końcu z boku i oglądaliśmy a głownie słuchaliśmy. Dziewczyny..ja byłam tak bardzo wzruszona, że połykałam łzy chyba przez pół mszy. Mój Piotrek usmiechał sie do mnie, trzymał mnie mocno za rękę..ale widziałam, że też jest wzruszony. Zespół który u nas też bedzie grał - dwie gitary, skrzypce, keyboard i 4 osoby śpiewające (2 dziewczyny i 2 chłopaków), dał z siebie wszystko. Śpiewali na dwa głosy, grali takie fajne pieśni. Suuuuper!! Byłam i jestem bardziej zadowolona. Mam nadzieje, że też tak u nas beda grać.
oki ..dzis tyle.
Buziaczki na dobranoc