Autor Wątek: "Ten Pan i ta Pani są na siebie skazani - czyli Agulkowe odliczanie -27.06.2009"  (Przeczytany 28796 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline anulla_p

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27-06-09
niezła jazda kurcze szok

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
no no rzeczywiscie niezle przygody, ale trzymam kciuki, ze bedzie dobrze, i nie denerwuj sie za bardzo.  :-*

Offline Green Apple

• forumowicz
  • data ślubu: 18.07.2009
 >:( ludzie jacyś niepoważni są...ale trzymam kciuki, żeby wszystko dobrze się skończyło :)

Offline BOZENA28

• Kochać to chcieć przemierzyć cały świat we dwoje....
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.09
Agus, mysl pozytywnie. . .  wszystko bedzie dobrze.   :uscisk:

Offline Kasjopeja

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 30.05.2009
no ładnie, stres jak nie wiem

ja miałam tez przebój z zespołem i dopiero w piątek dzięń przed weselem powiedzieli nam co zagrają na pierwszy taniec i na szczęscie była to piosenka o której marzyliśmy:)

będzie dobre zobaczysz!!

Niunia urodzona 23.10.2009

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
Dzieki Dziewczyny (Kasjopeja, BOZENA28, Green Apple, pamela, anulla_p, paooolka, madzia_n) za wsparcie!! bez was to bym chyba oszalała!! :-* :-* :-*
...że też same atrakcje akurat teraz ..ale wiedziałam, że tak bedzie..bo za spokojnie było...
na koniec musi zawsze cos wyskoczyc..ale mam nadzieje, że tylko takie "mini-mini" problemy do załatwienia od ręki!!

Offline buraczek
  • Chuck Norris
Agulek nie martw się, na szczęście załatwili wam kogoś na zastępstwo więc powinno być Ok  :przytul:

Offline Agulek79

• Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
..Dziewczynki!! Dziś idziemy po garnitur..czyli podejscie nr.2 i mam nadzieje, ze tym razem wyjdzemy z salonu z CAŁYM KOMPLETEM!! ;D

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
to czekam na info czy z gajerkiem ok :)
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline katrishja

• entuzjasta
  • data ślubu: 18.09.2009
Trzymam kciuki żeby wszystko było oki!!
Napisz Agulek jak tam się czujesz przed slubem? Pozostalo ci jeszcze tylko 2 tygodnie!!!
Motylki w brzuszku już są? ;D ;D ;D
kasia

Offline Agulek79

• Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
Motylki już się lekko pojawiają... ;D
ale na razie mamy jeszcze kilka rzeczy do załatwienia:
 - alkohol, napoje i transport gości.
..wiec jest też lekki stresik.

DWA TYGODNIE!! masakra....nadal abstrakcja.... ;D

oki Laski, wklejam zdjecie z przymiarki sukni...proszę nie patrzec na moja twarz BEZ make-up'u i BEZ fryzury..;P
aha..i proszę ..nie krytykujcie jesli się nie spodoba,,, :P
(zaznaczm, że zdjęcie zrobione telefonem..wiec jakość nie jest najlepsza)

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
W takim razie tylko  :-* zostawiam  :P ;)

Offline katrishja

• entuzjasta
  • data ślubu: 18.09.2009
nawet jeśli się komuś nie spodoba to pamiętaj, że tyle ile osób tyle opinii.Nie musi i nie będzie się wszystkim podobać- tak już po prostu jest ;D Suknia nie jest w moim stylu ale uważam że ty wyglądasz w niej pieknie. Oczywiście najlepiej będzie wszystko widać w dniu slubu-właściwy make'up fryzurka lepsze światlo no i dobry aparat fotograficzny :D
Serdecznie pozdrawiam! I gratuluję wyboru!
kasia

Offline anulka_211

• forumowicz
Moim zdaniem  suknia piękna a ty w niej jeszcze piękniejsza :D

Offline selena

• Chuck Norris
  • data ślubu: 10.10.2009r.
Wowo, prześliczna suknia, bardzo w moim stylu, wyglądasz przepięknie już teraz, a co dopiero w ślubnym makijażu i fryzurze  :D

Śliczne to bolerko, bo to jest takie bolerko, tak? Było w komplecie, czy dobierałaś? Bardzo pasuje, sama bym chciała coś takiego  8)

Offline Agulek79

• Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
jejku ...Dziewczyny dzięki za miłe słowa...bo juz miałam wykasowywać zdjęcie..komentarz Oluchy mnie lekko podłamał... :(
..ja sobie zdaję sprawę, że gusta są różne..ale tak jak napisałam wczesniej..suknie są naszym odzwierciedleniem, a szczególnie naszych charakterów. Dla mnie suknia jest taka o jakiej marzyłam.
 :)
selena - bolerko w komplecie. Właśnie też takie chciałam, bo raz że nie wypada iść do kościoła z odkrytymi ramionami - a nie chciałam szala czy chusty (bo nie chciałam poprawiać co chwilę), a dwa..rękawiczki sa nie dla mnie...przymierzałam jedne..to wyglądałam jakbym miała dziewczece podkolanówki na rękach.. ;D fuj! :P

Offline Olucha

• Chuck Norris
Nie podłamuj się  moim komentarzem, bo nie był ani złośliwy ani niemiły, raczej żartobliwy z przymrużeniem oka, podobnie jak Twoja prośba o nie krytykę  ;) Przecież to nie jest ważne że mi się może Twoja suknia nie podobac, najważniejsze że Tobie ona odpowiada  :) A Twoją prośbę o nie krytykowanie, choc jej nie rozumiem, potraktowałam właśnie tak z przymrużonym oczkiem  :) naprawdę nie ma się czym przejmowac  :)

Offline Agulek79

• Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
Olucha  - ja to rozumiem, ale zauważyłam, że ostatnio jestem przewrażliwiona i jakakolwiek krytykę jakoś wyjątkowo bolesnie odczuwam. Zazwyczaj tak nie mam....dlatego też prosiłam o "nie krytykowanie"...poprostu nie chce się w nocy -przez te ostatnie dwa tygodnie- bić z myślami.."czy rzeczywiście to TA suknia"... ;D
Dlatego też długo sie zastanawiałam, czy w ogóle załączać zdjęcie sukni...

..i oczywiscie nie mam do Ciebie żadnych pretensji czy żali!! Buźka dla Ciebie! :-*

Offline Olucha

• Chuck Norris
Wyluzuj się bo będziesz w dniu ślubu bardzo zestresowana  :) To tylko sukienka, chyba każda z Nas miała dylematy sukniowe, ja póki co mam dylemat czy się w swoją zmieszczę, jakakolwiek by ona nie była  ;)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Ten gorset bardzo ładnie podkreśla talię :)
No i bolerko - rewelacja :)

Offline missmax

• entuzjasta
Prawdziwa Scarlet O'Hara (jak to panie z salonu zapodały)  :) :) :) :)

Super wyglądasz. Świetna sukienka.

Offline Agulek79

• Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
Dziękuję Dziewczynki!! :-* :-* :-*
..za godzinę odbieramy garnitur...oby bez atrakcji tym razem!! ;D

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
Ja się jeszcze podepnę pod komentarze. Kieca ładnie odszyta, podkreśla co trzeba - też nie w moim stylu ale pisze co widzę konkretnie.
Miałabym tylko jedną sugestię - ja osobiście spróbowałabym z innym bolerkiem - jak dla mnie może być za dużo koronki. Gorset obszyty koronką, drapowania kiecy koronką, a bolerko z koroneczki i jeszcze ma dekoracyjny rękawek. Spróbuj i sama oceń - buć może spokojniejsze bolerko albo bardziej konserwatywnie uszyte byłoby lepsze.
Mnie osobiście wydaje się, że samo pozbycie się falbanek z rękawa dałoby świetny efekt (zamiast tego np rękaw w delikatny dzwonek)

Offline Agulek79

• Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
Dzięki Maja za sugestie...ale to bolerko to komplet sukni. To nie ja je wybierałam, jest dołączone do sukni. Próbowałam z innymi..ale proste (gładkie, atłasowe) wyglądały jak "kwiatek przy kożuchu".. A przymierzałam chyba z 5 róznych (z długim, krótkim rękawkiem, gładkie itp)..a rękawiczki to w ogóle totalna pomyłka by była..zreszta tak strasznie mi się nie podobaja rękawiczki że szok...blee!!

Może rzeczywiście zdjęcie nie oddaje całości...?

Offline Olucha

• Chuck Norris
A masz zdjęcia w innych bolerkach, tak dla porównania ?  :)

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
oj to współczuję sytuacji z orkiestrą... mam nadzieję że nowy skład się sprawdzi i będziesz zadowolona, w końcu im tez zależy na tym żeby klienci byli zadowoleni  :)

co do sukni to nie w moim klimacie ale kolor bardzo mi się podoba.... bolerko wg mnie pasuje bo jest właśnie w tym klimacie z przeminęło z wiatrem a Ty z tego co pamiętam właśnie tak chciałaś wyglądać :)

trzymam kiciuki żeby gajerek był tym razem idealny  :-*

Offline pamela

• Chuck Norris
a mi sie kiecka bardzo podoba, a ty w niej slicznie wygladasz, co do bolerka, to zgadzam sie z maja, ale nie wiem, bo nie widzialam innych bolerek z twoja suknia.  :-*

Offline Agulek79

• Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
Uffff..mamy garnitur!!  ;D Tym razem wszystko poszło tak jak powinno pójść za pierwszym razem.  ;D

Z orkiestrą też juz załatwione!! Rozmawiałam z naszym Wokalistą i uspokoił mnie, potwierdził, że wszystko będzie ok..i powiedział, żebym absolutnie się nie martwiła muzyką!! I na dodatek się dowiedziałam, ze śpiewać będą 3 OSOBY !! Dziewczyna i dwóch chłopaków!!Jakby któraś z Was chciała zobaczyć jak grają - tzn. posłuchać..to mogę podać ich adres na priva.  :D

Co do sukni i tego bolerka..hmmmm..powiem tak. Moja śwadkowa jest bardzo oszczędna jeśli chodzi o dodatki i absolutnie nie pozwoliłaby mi na to bolerko gdyby było przesadzone lub nie pasowało do sukni. Postaram sie zaraz po ślubie wstawic zdjęcia mnie w tej sukni w całej okazałości+fryz+make-up..to może wtedy bedzie widać, ze to bolerko pasuje... A tak w ogóle..bolerko zaraz po wejsciu na sale ściągam...wieć wiecie..pal licho z nim!  ;D ;D

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
super że gajerek pasuje... kolejne sprawy do przodu :)

Offline anulla_p

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27-06-09
agulek nie musisz się bić z myślami nt sukni czy to ta czy nie ta. Sam sobie obejrzyj jeszcze raz to zdjęcie, popatrz na swój promienny uśmiech i już nie ma żadnych wątpliwości (choć ja bym oberwała te falbanki z rękawków  ;D)
i garnitur kupiony - gratuluję

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera