Autor Wątek: "Człowiek bez miłości jest zgubiony w świecie obcych i wrogów"do 5.9.09 140 dni  (Przeczytany 78729 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline frezyjka81

• entuzjasta
  • Uwierzyć w Anioły nawet gdy ich skrzydła są czarne
  • data ślubu: 10.10.2009
Ja głosuję na 1 i 3 z przewagą na jedynkę - dla mnie po prosty sexy!!!
Buźki zostawiam i gratuluję ostatniego miesiąca do godziny W!!! Jak to szybko leci ::)
 :-*  :-*  :-*

Offline ada1988

• Chuck Norris
ja bardzo jestem ciekawa co wybiorą nasze dziewczyny :)
zresztą co kolwiek nie wybiorą to i tak najważniejsza bedzie zabawa tego dnia

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
wiec raczej przewaga jest na 1, i ja tez sie po cichu ku niej sklaniam, jeszcze musze sie przejsc do deichmana zobaczyc czy maja butki do niej pod kolor, bo ostatnio chyba widzilalam, i jak beda jakies ladne, to wtedy ta zamowie.
tylko ona jest sliska mam nadzieje, ze pod pupe mi nie bedzie podjezdzac ;D

Offline MagdaN

• forumowicz
  • data ślubu: 13.06.2009
Fajnie, że zapraszacie jeszcze :-) Grono się nie pomniejsza.

A buty kupisz już czy poczekasz na sukienkę? Bo kolor może być trochę przekłamany zdjęciem...

Offline hania3033

• Chuck Norris
Jak mało do ślubu zostało :)
Co do kiecki - 3 najmniej mi się podoba :P za to pierwsza :szczeka: JEST BOSKA!!! :D
Buziaki :-*

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
heh ja mam jakis sentyment do czerni :)
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline pamela

• Chuck Norris
witam!!
magda co z tego, ze zapraszamy jeszcze, jak wszyscy odmawiaja  :'(  butki kupie najperw jak znajde, tutaj kupie, bo w Polsce nie bede miala czasu na takie zakupy, a to i tak beda sandalki, to nawet jak kolor bedzie troszke inny to nic sie nie stanie ;D
dzisiaj moja przyjaciolka z dawnych lat sie nareszcie odezwala na nk. 3 albo 4 lata temu wyjechala do londynu i od 2 lat nie mialam z nia kontaktu, nawet nie mialam skad wziac namiarow na nia, zeby zaprosic na wesele, a dzisiaj sie odezwala, ale mnie zaskoczyla, wiec ja zaprosilam, ma odpowiedziec jutro czy dostanie urlop, i moze przyjedzie  zfacetem, tylko boi sie troche bo jej facet to murzyn, jak w Polsce na to zareaguja, mi to nie przeszkadza i mam nadzieje, ze przyjada i nie bedzie problemow zadnych, zwlaszcza po pijaku.

biegne mezowi kolacyjkke robic, bo nie zabierze mnie jutro po bizuterie jak nie bedzie gotowe  ;D
buziaki :-* :-* :-* :-*

Offline hania3033

• Chuck Norris
Eee, mi tam też by to nie przeszkadzało. Kto rozsądny to wie, że kolor skóry nie ma żadnego znaczenia... Ale fakt - Polacy (nie wrzucam do jednego wora-chodzi mi o niektórych) potrafią być dziwni :-\

Offline anulla_p

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27-06-09
Moja sistra przyjechała raz do Polski z kumplem bo facet chciał zobaczyć coś innego niż Warszawę i Kraków więc ok to Szczecin, był tu tydzień więc wszystko zobaczył, zachwycony miastem i w Międzyzdrojach byli nad morzem i....
niestety wszyscy go palcami prawie wytykali do tego stopnia, że on się zorientował o co chodzi bo siostra mu już nawet ze wstydu nie chciała tłumaczyć co mówią (ze wstydu za własnych rodaków)

I druga sytuacja, przyjechała też raz z siostrą nasza wspólna koleżanka, ciemnoskóra (urodzona na Jamajce) cudnej urody dziewczyna i wzbudziła taka sensację bardzo pozytywną, spotkała się z samą życzliwością, sympatią i przyjaźnią ze strony przypadkowych ludzi, było to bardzo miłe

WNIOSKI: to chyba przypadek na jakich ludzi się trafi i nie należy się za bardzo przejmować tym czy on jest czarny, żółty czy zielony

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
anulla słusznie prawi (polać jej ;))

Offline anulla_p

• Chuck Norris
kurcze wiśniowa - samo życie  :)
można jeszcze pokusić się o stwierdzenie, że im większe miasto tym lepiej z akceptacją

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline pamela

• Chuck Norris
u mnie niestety male miasteczko, wiec z akceptacja mogloby byc roznie, a nie chcialabym aby ktokolwiek na moim weselu poczul sie urazony lub zachowal jak rasista, bo sama zyje w obcym kraju i wiem jak to jest byc "obcym", tak jak oni "murzyn" slysza na ulicach w Polsce, tak ja czesto slysze "polak" nie zawsze w milym znaczeniu, ja jako mieszkanka obecnie duzego miasta nie dziwie sie juz niczemu, a tym bardziej murzynom, ale zdaje sobie sprawe, ze pewnie w polsce w malych miastach nadal kolorowi wzbudzaja rozne emocje, nie koniecznie pozytywne.
a swoja droga zastanawiam sie jakby sie murzynek bambo bawil na polskim weselu  ;D

Offline selena

• Chuck Norris
  • data ślubu: 10.10.2009r.
Trzeba też przyznać, że dziewczyna mulatka czy murzynka jest o wiele przyjemniej traktowana od ciemnoskórego faceta. Nie wiem, skąd się to bierze.

Offline ada1988

• Chuck Norris
PAMELA nie jeste tak źle ja na swoim weselu też będę miała "innego" i się w ogóle nie przejmuje jak zareaują na to inni :)
i on z tego co wiem tzn co mówiła mi jego dziewczyna nie przejmuje się tym w ogóle (ja niestety się nie dogadam z Peterem bo mówi po francusku i jeszcze w swoim języku więc ja niestety nie znam tych języków )

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
a ja rozumiem obawy Pamelki... ludzie są różni,a te starsze pokolenia... zaściankowe zwyczaje... po prostu mogą komuś przykrości narobić jakimiś głupimi uwagami ;/

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
ja tez rozumiem, rozni sa ludzie i tyle. nigdy nie wiesz co w kim drzemie
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline julenka

• * * * * *
  • Chuck Norris
Dziewczyny maja racje - wszystko zależy na jakich ludzi sie trafi, ale ja tam chciałabym mieć kogoś takiego na ślubie, w ogóle uwielbiam ludzi innej narodowości, rasy..  są niejednokrotnie ciekawsi od niektórych Polaków ;)

Offline hania3033

• Chuck Norris
Jasne, obawy też rozumiem, ale wydaje mi się, że na weselu nikt nie zachowa się nietaktownie... Może tam sobie w głowie myśleć swoje, ale raczej nie powinien robić jakichś dziwnych uwag czy innych jazd choćby ze względu na Parę Młodą. Przecież to Młodzi zaprosili TEGO gościa i robiąc przykrość jemu zrobią przykrość Młodym. A tego chyba nikt by nie chciał ::)

Trzeba też przyznać, że dziewczyna mulatka czy murzynka jest o wiele przyjemniej traktowana od ciemnoskórego faceta. Nie wiem, skąd się to bierze.
Może stąd, że faceci są mniej tolerancyjni?? Czarnoskórego chłopaka wyzwą od czarnuchów, asfaltów i innych świństw, a za ciemną dziewczyną po prostu się obejrzą, bo to fajna laska??

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Rozumiem Twoje obawy, to już naprawdę zalezy tylko od rodzin. Ja nie wiem, jak by moja rodzina zareagowała, ale sama jestem tolerancyjna i nie miałabym nic przeciwko!

Offline carollaa

• Chuck Norris
I w najmniejszej wiosce i w najwiekszym miescie masz szanse spotkac kogos, kto skomentuje wygląd innej sooby, nie ma reguly. Bo to wszystko zalezy od ludzi, w koncu to przeciez oni gadaja ;)

Offline anulla_p

• Chuck Norris
no właśnie ale skąd to się u Polaków bierze to komentowanie, to ja bladego pojęcia nie mam. A co to do diabła  :nerwus: :klnie: :nerwus: kogo obchodzi jak np jestem ubrana lub jak wyglądam :diabel_3:
NIENAWIDZĘ TEGO :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Offline pamela

• Chuck Norris
witajcie, wpadlam tylko na chwilke przywitac sie, wyszukuje wlasnie jakies duperelki na allegro moze znowu cos zamowie  ;D
a jutro po pracy lecimy po bizuterie nareszcie, trzymajcie kciuki zeby mi sie dalej podobala  ;D
milego weekendu :-* :-* :-*

Offline ada1988

• Chuck Norris
no to wklej nam koniecznie zdjęcie swojej bizuterii :)

Offline pamela

• Chuck Norris
wkleje napewno, jak tylko kupie to ubiore i zrobie  ;D kurcze jeszcze nie wklejalam wam propozycji mojego bukietu, bo dosyc nietypowy jest i w sumie nie widzialam nigdzie takiego jak ja chce, wiec mam mnostwo przykladowych kawalkow z innych bukietow, np. kolor z tego bukietu, ksztalt z tamtego itd. a czasu coraz mniej, wiec nie wiem kiedy wam wkleje, moze znajde wiecej czasu po weekendzie, bo coraz mniej go zostalo, mamy pare rzeczy ktore chcielibysmy kupic tu w Szkocji do Polski wiec bedziemy teraz popoludniami na miescie, ale fajnie, dawno nie robilam zakupow. i nie moge uwierzyc ze to juz tylko 2 tygodnie do wyjazdu, a wydawalo sie to takie odlegle...

Offline ada1988

• Chuck Norris
a jak przyjedziecie do Polski to dopiero Wam czas szybko leciał pewnie jakieś ciotki babcie i dziadki wpadną z odwiedzinami Wy bedziecie pewnie troszkę odwiedzać i nim się obejżycie a tu się okaże 2 albo 1 dzień do wesela :)

Offline pamela

• Chuck Norris
ada czasu na odwiedziny nawet nie bedzie, bo mamy tak koszmarnie dluga liste spraw do zalatwienia, a jeszcze chcielismy na silownie i solarium chodzic. w sumie do zalatwienia jest wszystko. co sie dalo kupic to kupilam tu przez allegro. a reszte dogadac i tak trzeba osobiscie. przed wyjazdem jeszce zrobie taka liste co jest do zrobienia, a jest tego mnostwo.

Offline ada1988

• Chuck Norris
no właśnie już sama sobie odpowiedziałaś jak szybko zleci czas :):)
ja też właśnie jakieś solarium chce zaliczyć a nie bardo mi się to widzi  >:( >:( >:(

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
ja odpusćiłam solarkę, bardzo dobry efekt daje balsam stopniow brązujacy nivea :) mi to wystarczy

Offline pamela

• Chuck Norris
oj castia ja nie moge zadnych takich opalajaco brozujacych kremow czy samoopalaczy bo nie wazne jak bardzo bym sie starala zawsze ale to zawsze konczy sie to plamami na calym ciele, nie mam pojecia jak to sie naklada nie umie i nie bede ryzykowac, wiem, ze za wiele sie nie opale w tydzien ale moze cos tam sie podpieke troszke chociaz, zeby sie nie odbijac od slonca na zdjeciach.

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Kochana, polecam opalanie natryskowe :) Raz, bez czasochłonnego(jakby nie było...) solarium. Ja np. nie potrafię się nawet na solarium opalić. Ostatnio widziałam w miejsu gdzie przed ślubem idę na opalanie, jak Pani wchodziła i wychodziła. Weszła blada jak ja, wyszła brązowiutka :) Więc warto to przemyśleć