Autor Wątek: Dotąd dwoje, choć jeszcze nie jedno. Odtąd jedno, choć nadal dwoje!- 101 dni!!  (Przeczytany 53091 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Justys851
  • Chuck Norris
No to go skasowali nieźle , my za te papierki nic nie płacilismy  ;)
Ja tez mam takei chude nadgarstki i zawsze mam własnie problem z branzoletkami  ;D

Offline KashDar

• uzależniony
  • data ślubu: 14.06.2008r. godz. 17.00
Witaj  :)

Chciałam się przyłączyć do Twojego odliczanka.

Zaręczyny super!

Szkoda, ze widać już zdjęć obrączek  :(

A biżuteria prześliczna  :o

Offline mikoala

• Chuck Norris
KashDar  jeśli tylko masz ochotę odliczaj ze mną! Wiem właśnie że nie ma części zdjęć, jak będę w domu obrączki jeszcze wrzucę!
No masakra, nadgarstki mam chyba jak 10 letnie dziecko. Moja siostra która ma 14 lat ma grubsze łapki niż ja.
O włąśnie tak dla umilenia chyba czasu w pracy na rmf-ce puścili nasza piosenka na pierwszy taniec "Od dziś " Pauli

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
ja też mam chude nadgarstki... ostatnio jak kupowałam bransoletkę ślubną to się zdziwiłam bardzo że takie duże rozmiary robią  ::)

Offline Diankusia

• entuzjasta
  • data ślubu: 29.05
Widzę więcej nas z chudymi nadgarstkami. Ja to mam takie że mój P. się śmieje że wyglądają jakby zaraz miały się złamać. Ale ja je zawsze miałam takie chude, nawet jak ważyłam 15 kg więcej. A najgorsze to mam te wystające kostki przy nadgarstkach, brzydko to wygląda  ;)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Diankusia też mam takie same wystające kostki  ;D ;D ;D

Offline buraczek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 27.06.2009
mnie też kostka w nadgarstku wystaje i też mam chude łapki, wszystkie bransoletki jakie oglądam są na mnie za duże  ::)

Offline alikaj
  • entuzjasta
  • data ślubu: 4.07.2009r.
Mikoala a ja myslalam ze tylko ja mam taka wredna sasiadke, ktora zyc nam nie daje. Pocieszylas mnie :P

Kosciolek rzeczywiscie sliczny, ja wole takie mniejsze, ale ten wyglada bardzo elegancko i juz widze ten Twoj ciagnacy sie tren :P

Widze ze chude nadgarstki to jednak przypadlosc wielu dziewczyn, a moze rzeczywiscie te bransoletki roba takie duze  ??? :P... ja ostatnio jak dostalam zegarek to musialam 4 elementy zlikwidowac. Ciesze sie ze masz juz swoja bransoletke do kompletu  :-*

Jestem szczęśliwą mamą.....

Offline mikoala

• Chuck Norris
alikaj   :Daje_kwiatka:
buraczek   :Daje_kwiatka:
Justys851    :Daje_kwiatka:
Diankusia   :Daje_kwiatka:
wiśniowa   :Daje_kwiatka:
anulka_211   :Daje_kwiatka:
margolka   :Daje_kwiatka:
arvena  :Daje_kwiatka:

Buziaki za odwiedziny!
Mam pytanie nie pisała któraś z koleżanek jakiejś pracy na temat europejskich funduszy społecznych??

Offline alikaj
  • entuzjasta
Ja niestety nie, a szkoda bo z checia bym pomogla  :)

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
a ja sie dowiem czy moja kolezanka nie ma jakis gotowców bo sie tym zajmuje :)
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline mikoala

• Chuck Norris
Za wszelkie info bardzo dziekuje!
To był zły pomysł chyba żeby teraz kończyć studia podyplomowe, kiedy mam 100 innych rzeczy na głowie i nie mam czasu na szukanie informacji siedzenie w bibliotece wrrrr, ale jestem złą na siebie! Mogłam sobie darować i pół roku później iść na studia!
« Ostatnia zmiana: 7 Maja 2009, 09:05 wysłana przez mikoala »

Offline edyta9915
  • zapaleniec
  • data ślubu: 25 lipiec 2009
Nie przejmuj się  :) głowa do góry nie ma co się denerwować wszystko zaliczysz  :D
Ja za akt chrztu zapłaciłam 10 zł hehe i mamy już wyznaczony termin na spisanie protokołu u księdza i mam takie pytanie ile dać księdzu za zapowiedzi?

Offline buraczek
  • Chuck Norris
mikoala nie ma się co złościć tylko wziąść się w garść, zacisnąć pasa i przeć do przodu  ;) zobaczysz że sobie poradzisz!

co do pytania Edyty9915 to z tego co wiem, przeważnie płaci się 50 zł, choć niektórzy dają mniej...

:-* :-* :-*

Offline mikoala

• Chuck Norris
Nie zazdroszcze tym dziewczyną, które na glowie slub maja i jeszcze studiuja maja sesje a najbardziej tym co bronia mgr w najblizszym czasie!

Offline Diankusia

• entuzjasta
Hihi ja tek będę miała w przyszłym roku, ślub i obrona, ale nie wydaje mi się aby to było takie straszne. Specjalnie wzięłam sobie takiego promotora u którego się szybciej pisze prace, to i może się szybciej obronię, może nawet przed slubem. Bo jak praca napisana to obrona to juz tylko formalnosc :)

Offline buraczek
  • Chuck Norris
no to ja tak przecież mam, pisanie pracy w toku, jeszcze nauka pytań do egzaminu mgr i ślub... ciężko jest...  ::)

Offline Diankusia

• entuzjasta
Poradzimy sobie. Dobry sprawdzian przed kolejnymi etapami w naszym życiu. Jako żony i matki będziemy miały więcej rzeczy na głowie na raz i trzeba będzie sobie umieć z tym jakoś radzić  :)

Offline alikaj
  • entuzjasta
Bedzie dobrze, zobaczysz :) Przynamniej bedziesz miala to z glowy :)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Nie martw się  ;)
Ja mam do połowy czerwca jeszcze 5 egzaminów do zdania , pod koniec czerwac obronę co prawda licencjat ale nie piszemy pracy tylko mamy egzamin coś jak matura ustna - materiał - wszystkie przedmioty ze studiów - nawet ekonomia a studiuje dietetyke  ::)
No i po drodze ślub , ale zanim ślub to mam jeszcze 2 egzaminy  :mdleje:

Jeśli chodzi o zapowiedzi - u mnie nie daliśmy nic , u PM - 25 zł  ;)

Offline mikoala

• Chuck Norris
:-*  :-*  :-*  :-*  :-* wieczorową porą!

No może jednak niepotrzebnie panikuję  :Olaboga:  , niektóre z Was to dopiero maja jeszcze wiekszy stres. Wkońcu ja musze napisać tylko powiedzmy że dłuższy referat na jakies 30 stron!

Obiecałam KashDar jeszcze raz obrączki, a więć proszę

Hmmm jeszcze pokażę Wam bransoletke do kompleciku mojej biżu - kupowanej niespodziewanie - poprostu spodobala mi sie na ystawie i musiałam caly komplet mieć.

No wiadomo troszkę chyba ja skrócę!
Oczywiście na końcach tych listków są kryształki, zeby nie bylo wątpliwości - musi wkońcu pasować do naszyjnika i kolczyków!
Powiem Wam że miałam super dzień. W pracy koleżanka mówi mi o wyprzedaży w sklepie "TATI" w Katowicach, no cóż myślę sobie podskoczę tam po pracy mały shoping nie zaszkodzi!
Kupiłam butki ślubne z obniżką 70% zamiast 166zł zapłaciłam niecałe 50 zł  znowu kolejny zakup z zaskoczenia i bardzo mi sie podoba.
Na dodatek to byly ostatnie w tym rozmiarze i fasonie, chyba czekały tam na mnie  :skacza:
Do tego kupiłam trochę kokardek ozdóbek weselnych, oczywiscie tez minus 70% z powodu likwidacji sklepu.
Gdybym nie miala jeszcze sukni to pewnie wyszla bym calkiem juz ubrana z tamtad jak panna mloda, z welonem stroikami itp...
suknie po zniżce 350 - 400 zł i to wcale nie jakies zniszczone czy niemodne.

Dobra to ja juz pójde chyba dziś spac słodkich snów życzę!

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
wow udało Ci się z tymi butami.... super przecena :)

Offline edyta9915
  • zapaleniec
  • data ślubu: 25 lipiec 2009
Szkoda,że u nas w Olsztynie nie robią takich wyprzedaży  :( a buty bardzo ładne :D
 :-* :-* :-* piątkowe

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
Faktycznie na niezłe okazja trafiłaś  ;)

:-* zostawiam

Offline marta86star

• bywalec
  • data ślubu: 18.07.2009

Widzę, że zakupy udane :)

Pozdrawiam :)

Offline anulka_211

• forumowicz
Tylko pozazdrościc tak udanych zakupów. Pozdrawiam i miłego weekednu. A fotek nie widzę.

Offline arvena

• zapaleniec
  • Mów, niech Twoje słowa wzburzą krew...
  • data ślubu: 25.07.2009
o kurcze szkoda, że wcześniej nie słyszałam o takiej wyprzedaży, też bym sie pofatygowała do katowic ;]
Zakupy super! :)

odliczam

Offline alikaj
  • entuzjasta
Ja to mam trochę za daleko do Katowic, ale Twoje zakupy jak najbardziej udane... butki swietne a ta bransoletka z listkami sliczna :*

Offline buraczek
  • Chuck Norris
super udane zakupki, za butki ślubne niecałe 50 zł- toż to jak za darmo  :D ja za moje 215 zł płacę...

:-* :-* :-*

Offline mikoala

• Chuck Norris
Dziekuje za tyle miłych słów!
Wreszcie wekend  :skacza: mam nadzieje że tak słoneczna pogoda utrzyma sie do niedzieli bo wybieramy sie do Żywca na motocyklach mmmmmm!