Autor Wątek: Dotąd dwoje, choć jeszcze nie jedno. Odtąd jedno, choć nadal dwoje!- 101 dni!!  (Przeczytany 53167 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline alikaj
  • entuzjasta
  • data ślubu: 4.07.2009r.
Popieram, że chociaż skromna dekoracja (wcale nie musi być droga, wystarczy pomysl) dodaje uroku w tym cudownym dniu  :)

Jestem szczęśliwą mamą.....

Offline anulka_211

• forumowicz
Co parafia to inne zwyczaje. Obrączki mi sie podobaja bo też wolę półokragłe, na moich palcach to lepiej wygląda. Lista spraw załatwionych całkiem spora. Pierścionek zaręczynowy ładniutki ;) A dekoracja w kościele choc minimum musi byc, my np nie musimy się tym martwić bo kościół zapewnia dywan, całkiem spote kwiaty przy ołtarzu i bukieciki przy bokach ławek, oraz przyozdobienie miejsca pary młodej- tyle mnie akurat wystarczy.

Offline margolka

• Chuck Norris
mikoala śliczne macie obrączki  ;D mnie też takie klasyczne półokragłe odpowiadają najbardziej  :D
Pierścionek również śliczniutki  ;D

Co do kościoła - to bardzo mi się podoba jak jest udekorowany, my wynajmujemy firmę, składamy się w 3 pary chyba po 350 zł, jak dobrze pamiętam - dużo, ale co zrobić, ja chcę i kwiaty i tiul   :P

A historię zaręczyn już czytałam kiedyś, kiedyś - naprawdę bardzo fajne zaręczyny  :)

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
ale piękna historia zaręczyn... nie ma jak zaręczyny w święta  :) :) no i fajnie, że macie pamiatkę z tego dnia
ja nawet fotki nie mam  ::)

bardzo ładny pierścionek i obrączki (chociaż ja wolę dwukolorowe)  :ok: dziewczyny dobrze radzą... poczekaj ze zmniejszaniem :)

no i więcej fotek prosimy  ;D

Offline hania3033

• Chuck Norris
jak jest luźniejsza przejdzie gladko to nie widdać a jak sie Młodzi siłują z obraczkami to troche przypałowato!
hehe, to u nas będzie w takim razie "przypałowato" ;D bo i ja i D. mamy małe paluchy a dość szerokie kostki, no i mimo że przez kostkę się 'siłujemy' to potem na palcu i tak lata ;) więc nie mamy wyjścia poniekąd :P
co do dekoracj - co kościół to inaczej, mam nadzieję ze będziesz mogła mieć przystrojenie, bo nie wszędzie księża pozwalają... ::) Acha!! no i bardzo ładne obrączki - klasyka, a to lubie najbardziej ;) :D

Offline mikoala

• Chuck Norris
Kochane ciesze sie że obrączki sie podobają! Ja też właśnie kostki mam grubsze a potem pierscionek czy obraczka lata na pauszku.
Kosciół napewno udekoruje chodźby nie wiem co jakaś dekoracja chodźby minimum musi być!

Jutro czeka mnie i mojego PM Czestochowa - rozpoczęcie seozonu motocyklowego i msza z tej okazji!
Pamietam jak 2 lata temu po jakichs 6 tygodniach znajomości pojechalismy wlasnie do czestochowy na rozpoczecie sezonu motocyklowego i wtedy mój R. powiedział mi że za rok o tej porze spyta czy chce zostac jego żoneczką. Co prawda zareczylismy sie wczesniej zamiast w kwietniu 2008 to w grudniu 2007 - no ale ja tego nie planowałam przecież  ;D to była niespodzianka bo i tak nie moglibysmy jechac w 2008 ze wzgledu na wypadek mojego PM i unieruchomienie i motocykl w szczatkach!
Dlatego ciesze sie ze jutro tam bedziemy, 97 dni przed naszym ślubem!!     :serce:   :serce:  :serce:

Offline margolka

• Chuck Norris
Miłej niedzieli w Czewie w takim razie życzę :)

Offline agairish

• Chuck Norris
  • Nasz aniołek 10t3d (9.07.10) godz. 13.15 [ * ]
  • data ślubu: 01.08.2009
Bardzo łądne obrączki :)

jakaś dekoracja chodźby minimum musi być!
- popieram  ;D

Offline marta86star

• bywalec
  • data ślubu: 18.07.2009
Życzę udanej niedzieli :)

Ja też uważam, że dekoracja musi być. W końcu trzeba czuć tę atmosferę od samego wejścia do kościoła.

Obrączki i pierścionek bardzo ładne.

Pozdrawiam.

Offline Diankusia

• entuzjasta
  • data ślubu: 29.05
Obrączki super :) no i ten pierścionek, taki inny niż typowy zaręczynowy, uwielbiam takie :)

CO do kościółka to ja też uważam ze powinien być przystojony, tak żeby było widać ze to wesele a nie zwykła msza jeszcze zanim wejda młodzi. U mnie jest o tyle lepiej że kościół sam zapewnia stałą dekorację.

Niedzielne  :-*

Offline hania3033

• Chuck Norris

Offline buraczek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 27.06.2009
my też dzisiaj na Jasnej Górze byliśmy, choć na mszę nie dotarliśmy niestety... myśleliśmy że nas okradli i szybko wracaliśmy na akademik... pisałam o tym u mnie w wątku, ale co się motocykli naoglądaliśmy , niektóre takie że  :szczeka: zwlaszcza mój D. był zachwycony... choć jak już wracaliśmy na akademik to jakby mniej...  ::)
buziaki niedzielne zostawiam  :-* :-*

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
 :-* :-* :-* zostawiam

Offline mikoala

• Chuck Norris
Ehhh właśnie wrócililiśmy z Czestochowy! Było pieknie!
Napewno niebawem pokaze jakieś fotki! Po drodze byliśmy jeszcze w Olsztynie powspinać sie po skałkach!
Zmykam odpoczać! Dzieki za odwiedziny!

Offline alikaj
  • entuzjasta
To musial byc udany wyjazd a foteczki jak najbardziej mile widziane  :)

Offline Madziulka83

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.2009
Śliczne obrączki i pierścionek :) i fajna historia zaręczyn, ja bym chyba jednak umieściła jakiś urywek tego filmiku na płycie z wesela :)

Offline mikoala

• Chuck Norris
Witam w poniedziałek, ja na chwilke, oj bede miałą zaległości, bo przydało by mi sie z pół dnia żeby posiedzieć na forum!

Offline alikaj
  • entuzjasta
Nie martw sie ja jak ostatnio nadrabialam zaleglosci z tygodnia to siedzialam caluski dzien, ale przyznam ze bylo calkiem milo :)

Offline margolka

• Chuck Norris
To czekamy na fotki  ;)

Offline agneska21

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 24.07.2010
Klasyka zawsze w modzie- to tak odnosnie obraczek:)

Offline arvena

• zapaleniec
  • Mów, niech Twoje słowa wzburzą krew...
  • data ślubu: 25.07.2009
Chyba uda mi się jeszcze dołączyć ;)

zaręczynki super - zaskoczenie to jest to :)

odliczam

Offline mikoala

• Chuck Norris
arvena  :-*  :-*  :-* i zapraszam do odliczania!
Oczywiście  :-*  :-* dla wszystkich którzy tu do mnie zaglądają!!

Na dziś pokaże Wam jeszcze zaproszenia, odrazu mówię że jakość zdjęć  :Fotograf: kiepściutka bo to z telefonu!

Takie sobie skromne zaproszenia!

Wiecie co jechałam dziś autkiem i o mały włos rozjechała bym pieska, nie to że zły ze mnie kierowca   :kierowca: , tylko kundelek wyleciał mi na drogę i normalnie z piskiem opon hamowałam zaczełam trąbić i sie zatrzymał uffff brakowało centymetrów dosłownie!
Mój PM zdążył tylko powiedzieć, że on by auta nie mył!

Offline buraczek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 27.06.2009
bardzo ładne zaproszenia, jeszcze takich nie widzialam  :) widzę, że będziesz miała personalizację do wypełnienia, ja niestety nie mam ładnego pisma, więc kupiłam już gotowe z nazwiskami gości. buźki na dobranoc  :-* :-*

Offline mikoala

• Chuck Norris
Jakoś dałam rade z wypisaniem zaproszeń, nie było źle! Zaproszenia zamawiałam w styczniu wiec moi rodzice nie mogli sie do końca zdecydować jeszcze  zamknąć listę gości i dlatego wykropkowałam jeszcze niestety.
zaproszenia oczywiście allegro  :P

Zapomnaiłam jeszcze dodać że piosenką na pierwszy taniec bedzie najprawdopodobniej "OD DZIŚ" Pauli!
« Ostatnia zmiana: 20 Kwietnia 2009, 22:36 wysłana przez mikoala »

Offline arvena

• zapaleniec
O kurcze widzę, że musimy sie pospieszyć, bo my jeszcze nie mamy zaproszeń ;] a datę mamy tą samą :)
I oprocz tej samej daty widze, że będziemy mieli tą samą piosenkę na pierwszy taniec ;)

odliczam

Offline mikoala

• Chuck Norris
arvena a ja się martwiłam, że jeszcze nie wszystkie zaproszenia rozdane, ale w takim razie jestem spokojniejsza!

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
obraczki bardzo ladne! sa zaokraglone czy proste?
zaproszenia tez ladniutkie

no i fajne macie zainteresowanie :)
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline mikoala

• Chuck Norris
Cześć paooolka !
Obrączki mamy tradycyjne zaokrąglone!
Nasze zainteresowanie- napewno dostarcza adrenaliny, no ale odrobina wyobraźni zdrowego rozsądku i można bezpiecznie jeździć! Nie popieram natomiast młodych chłopaków, którzy kupują motocykle dla szpanu, wsiadaja na nie w zwykłych spodniach, koszulce i mkna po drogach, dla mnie to samobójcy. My nawet w srodku lata jeździmy ubrani w pełny strój motocyklowy z ochraniaczami ( może niekiedy jest gorąco, ale bezpieczeństwo najważniejsze). Najbardziej lubie jak mój PM mówi ja zbyt cenną osobę wiozę z tyłu i nie pozwolę sobie na szaleństwo!

Offline arvena

• zapaleniec
No to teraz ja wpadam w panike .... :Uu:

My tak myśleliśmy o dawaniu zaproszeń w maju, z początkiem czerwca :)
Tyle, że u nas właściwie rodzina już od dawna wie. Bynajmniej większość jest uprzedzona, to może nie będzie tak źle :)

Także mikoala - możesz być bardzo spokojna ;)

odliczam

Offline mikoala

• Chuck Norris
W sumie to najważniejsze było dla mnie rozdać zaproszenia znajomym, bo nie wyszyscy mogl sie spodziewać ze bedą gośćmi, rodzina to wiadomo, ta co bedzie zaproszona to wie!