Autor Wątek: Dotąd dwoje, choć jeszcze nie jedno. Odtąd jedno, choć nadal dwoje!- 101 dni!!  (Przeczytany 53162 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
fryzurka sliczna :)

co do gosci, wszystko przede mna ale juz sie boje
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline hania3033

• Chuck Norris
Oooj, no te potwierdzenia gości z przyjściel/nie przyjściem potrafią wyprowadzić z równowagi  :-\
Co do fryzurki - jest prześliczna :D myślę, że pasowałyby do niej albo delikatne szpilki (coś podobnego co wkleiłam ;) ) albo właśnie to, co ma ta dziewczyna na zdjeciu. Nie wiem, czy diadem do nie byłoby za dużo... ::) Choć mogę się mylić ;)
Buziaki :-*

Offline mikoala

• Chuck Norris
Ale u mnie pustki ehhh  :-\

hania3033 chetnie słucham cennych uwag, jeśli chodzi o diadem, boje sie wlasnie że może być przedobrzone, ale na razie go nie wykluczam!

okazalo sie że kuzynka jednak nie przyjedzie bo mąż jej nie pozwoli, ale prawde mówiąc już mi wszytsko jedno, problemy tylko z rodziną, znajomi potrafią sie spisać na medal!

A ja sie pochwalę, dzis odebrałam dyplom ukończenia studiów podyplomowch  :cancan:  jupiiii!!!!

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
moje gratulacje  :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2:

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
gratki!!!

całkiem nowa JA

Offline pamela

• Chuck Norris
wow, gratulacje,  :-*

Offline mikoala

• Chuck Norris
hania3033    :-*

wiśniowa    :-*

paooolka    :-*

pamela       :-*

Nie pochwaliłam sie zakupami, a więć kupiony papier na winietki złoty taki twardszy i ekri do wydrukowania nazwisk, pończoszki, 2 pary majteczek (w zasadzie to nie mogłam sie zdecydowac które dlatego dwoje) hihi

Dalej do przodu , coraz wiecej na liscie załątwionych, a lista do załatwienia, kurczy sie powoli :)

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
oo to niedługo ruszy produkcja winietek :)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Fajna ta fryzurka co wkleiłaś  ;)

Gratuluję odebrania dyplomu  ;)

Rodzinką się nie przejmuj - chyba każda z nas przez to przechodziła bądź będzie pzrechodzic  ;)
Ci co mają być to będą, ale to prawda znajomi w takich sytuacjach nigdy nie zawioda  ;)
« Ostatnia zmiana: 22 Czerwca 2009, 23:11 wysłana przez Justys851 »

Offline marta86star

• bywalec
  • data ślubu: 18.07.2009

Gratuluję dyplomu :)

Offline mikoala

• Chuck Norris
Dzieki z gratki  :-*
Tak jak piszesz Justyś, rodzine juz olewam totalnie, jest mi obojętne, znajomi dopiszą w 100%!

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
widze ze niedługo rozpocznie sie produkcja winietek :) pochwalisz sie :)

całkiem nowa JA

Offline arvena

• zapaleniec
  • Mów, niech Twoje słowa wzburzą krew...
  • data ślubu: 25.07.2009
oo fryzurka w moim typie - mnie się bardzo podoba :)

GRATULUJE odebrania dyplomu toż to przecież już drugi prawda?! :)

A i kochana mobilizuj mnie, bo ja ostatnio zajęłam się remontem i nie wiem, czy nie jestem w tyle ze sprawami ślubnymi ... a dni nam zostało już stosunkowo mało ...;]

odliczam

Offline mikoala

• Chuck Norris
No malusio malusio zostało, ąż sie boję ze z czymś nie zdąże, buuu! A Ty remont rób tylko tyle ile naprawdę trzeba, a resztą wykończeniem zajmiesz sie po śłubie, bedziesz mieć czasu i już bez stresowo działać!!!

Offline edyta9915
  • zapaleniec
  • data ślubu: 25 lipiec 2009
Gratuluję dyplomu  :)

Offline mikoala

• Chuck Norris
Mam dość wszystkiego, najchetniej wieła bym mojego R. za rękę do samolotu, jakaś majorka slub i słodkie lenistwo!!!
Jestem załamana kolejna kuzynka zadzwoniła że nie przyjedzie no q..... osiwieje chyba przez ten miesiąc!
Totalna beznadzieja porażka, nie chce mi sie już nic mam ochote płakac, powstrzymuje mnie tylko to ze jestem w pracy!  :Placz_1:  :Placz_1:  :Placz_1:  :Placz_1:  :Placz_1:  :Placz_1:  :Placz_1:  :Placz_1:  :Placz_1: Najchetniej zaprosiła bym teraz całe ewesele na mój ślub !

zrezygnowało juz chyba ze 20 osób pomijam fakt że na dziś pewnych jest 71-73 a sala miała byc minimum 80
nie chce mi sie juz nic
« Ostatnia zmiana: 23 Czerwca 2009, 13:32 wysłana przez mikoala »

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
Spokojnie może jeszcze dobijesz do osiemdziesiątki a jak nie to może da radę dogadać się z właścicielką lokalu żeby poszła na drobne ustępstwa  :) To tylko ludzie, gorsze rzeczy się zdarzają niż niewdzięczni goście, troszkę dystansu, nerwami nic nie zdziałasz  ;)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
mikoala ja Cie rozumiem doskonale bo przechodziłam przez to samo, i odpadali nam ludzie na którcyh nam zależało bardzo  :-\
ale powiem Ci ze potem to juz mnie mało obchodziło, wiem teraz to bedziesz przezywac i bedzie Ci przykro ale  za tydzien zapomnisz juz o tym i będzie weselisko że hej  ;D
jak chcesz to moze doproś jeszcze jakiś znajomych - Oni na bank sie uciesza  ;)

Offline pamela

• Chuck Norris
kochana, nie mam nic przeciwko, z checia przylece na wesele!!  ;D nie stresuj sie tak bardzo, ich strata, a moze dopros jakichs znajomych, zeby nie placic za puste krzesla, a swoja droga, ciekawe jakie ludzie maja wymowki, bo czesto sie zdarza, ze sa to dziwne i smieszne wymowki, bo im sie nie chce, a przeciez za darmo wesela nikt nie robi. eh no przykre, az sie boje, jak na mnie przyjdzie czas ile mi odmowi.  :-*  :-*  :-*  :-*  :-*  :-*  :-* na pocieszenie

Offline mikoala

• Chuck Norris
Przyjre, ze ja w maju byłam na komuni córki jednej z kuzynek, razem z moim R. a ona teraz ma to gdzieś i nie przyjeżdrza bo jej maż nie pozwoli , bo wyjezdrza do niemiec do pracy i nawet nie może do mnie z córkami przyjechać, inna kuzynka zadzwoniła, że jednak jej maż ma urlop w lipcu nie sierpniu, wiec  w lipcu ich nie bedzie, inna zaś że wyjezdrzają a mieli to rok temu zaplanowane i nie oplaca im sie wracac na wekend z nad morza... ehhh długo by wymieniac te głupoty!

Offline arvena

• zapaleniec
  • Mów, niech Twoje słowa wzburzą krew...
  • data ślubu: 25.07.2009
 :przytul: no tak to bywa....
a może masz faktycznie kogoś na liście rezerwowej, kogo możesz jeszcze zaprosić ?!?
niektórzy unikają wesel jak ognia, czasem powód jest  naciągany ... ale tak już jest.
ja czekam aż moi goście zaczną dzwonić z potwierdzeniami ... :brewki:

odliczam

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Oj tak te powody są zawsze bardzo ciekawe  ::)
ale nie martw się będzie super  ;)
mówie to ja której odpadły 43 osoby  ;D

Offline mikoala

• Chuck Norris
u Was Justyś to naprawdę bardzo duzo osob odpadło, prawie jakby polowa mojego wesela! Mimo wszytsko wesele Twoje było bardzo udane co widac po zdjeciach!
bede musiała jeszcze pomyslec czy nie doprosić jescze 2 par

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
to wszystko jeszcze przede mna ale rozumiem Twoje rozczarowanie. ja z klucza wiem ze ze 110 zaproszonych osob nie bedzie ok 50 :(
trzymaj sie Kochana, najwazniejsze sa osoby ktore beda w tym dniu z Wami!

całkiem nowa JA

Offline Justys851
  • Chuck Norris
W sumie to zobaczysz po ślubie które osoby tak naprawde nie mogły przyjść - bo One zadzwonia  czy chociaż napiszą sms z życzeniami, a te którym tak naprwade zwisało to czy będa nawet słowem sie nigdy juz na ten temat nie odezwą   ::)

U nas te 43 osoby co odpadły tylko 8 os czyli 4 pary złożyły Nam życzenia a 2 pary dały na ślubie szwagra drobne prezenty  - jedni takie dwie filiżanki a kuznka z męzem kamasutre  ;D ;D ;D
a przepraszam jeszcze kuzynostwo przekazało kartki z życzeniami przez rodziców więc w sumie pamietało o nas z tych 43 - 12 osób  :mdleje:
Ale akurat u tych 4 par powody były zrozumiałe - komunia chrzesnicy , chrzest swojego dziecka, poród, drugi ślub w rodzinie tzn od strony męza kuznki gdzie po tym ślubie będzie wielka przerwa - więc ich rozumiem , bo tak naprawde cały czas chodzili na wesela od jej strony  ;)

Offline mikoala

• Chuck Norris
MAsz Justyś racje, okaże się kto z tych osób zadzwoni czy chodź wysle zyczenia! A o reszcie bede wiedziałą co sadzić i jak postepować! Tylko kurde że to jest tak cholernie przykre!
Co ja mam powiedzieć jak mi ktos dzowni że nie przyjdzie bo... mam mu powiedzieć trudno siła wyższa, czy nic sie nie stało, ćzy że mi przykro   :glupek:

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
ja mówiłam "dziękuję za informację" a niektórym dodatkowo "szkoda, że nie będziecie z nami"  ;)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Dokałdnie tak jak mówi wiśniowa  ;) w zalezności kto dzwonił  ;D

Offline pamela

• Chuck Norris
a ja bym powiedziala "wasza strata"  ;D

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
U mnie w porownaniu z Wami kochane odmowilo tylko 7 osob - ale na dodatek tego lwasnie sie spodziewalam wiec jakos bardzo nie zaluje :)

Ale tak jak mowi Justys - po slubie sie okaze kto faktycznie nie mogl a kto "zlał" sobie sprawe :)

Buziaki zostawiam  :-* :-* :-*