Autor Wątek: Dotąd dwoje, choć jeszcze nie jedno. Odtąd jedno, choć nadal dwoje!- 101 dni!!  (Przeczytany 53094 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline arvena

• zapaleniec
  • Mów, niech Twoje słowa wzburzą krew...
  • data ślubu: 25.07.2009
Mama mojego D. to jakoś zaraz po zaręczynach obdzwoniła pół rodziny ;] hehehe :)
Znajmomym też w sumie oznajmiliśmy :) Także chyba nie będzie gafy jak zaproszenia dostaną pod koniec maja :)

odliczam

Offline alikaj
  • entuzjasta
  • data ślubu: 4.07.2009r.
Zaproszenia bardzo ładne, pewnie szybko je rozdacie. Nam poszlo calkiem szybko a myslalam ze bedzie gorzej no i są juz rozdane, no ale my przeciez mamy na samym poczatku lipca.

Moj D. od zawsze marzy o motorze, ale podejscie ma bardzo rozsądne, podobne do Twojego PM. Zadnych szalenstw, bo nie chcialby mnie stracic ani zastawic tu samej. Moze w przyszlym roku uda sie spelnic jego marzenie... zobaczymy.

Jestem szczęśliwą mamą.....

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
bardzomi sie podobaja takie klasyczne obraczki, takie bedziemy miec!
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline hania3033

• Chuck Norris
Witam po chwilowej nieobecności :)
Zaproszenia są bardzo ładne!! :D
Buziaki zostawiam :-*

Offline margolka

• Chuck Norris
Bardzo ładne zaproszenia!  :D

Jeśli chodzi o piosenkę Paulli to też o niej myślimy  ;)

Offline anulka_211

• forumowicz
Ja jak tylko usłyszałam piosenke Pauli to wiedziałam, że to musi być to. Ale teraz wiem, że chcemy zatańczyć walca angielskiego a ten utwór jest niestety na 4 a nie na 3. Ale już znalazłam ciekawego dla nas walca tylko niestety słowa nie są po polsku.

Offline hania3033

• Chuck Norris
no w końcu udało mi sie dostać na forum... ::) buziaki zostawiam :-*

Offline Diankusia

• entuzjasta
  • data ślubu: 29.05
Niedzielne  :-*

Offline buraczek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 27.06.2009

Offline alikaj
  • entuzjasta
Ja rowniez zostawiam  :-*

Offline mikoala

• Chuck Norris
Czesc Dziewczyny  :-*  :-*  :-* dla odwiedzających! Ale mnie tu dawno nie było, a jak  juz chciałam to kurcze jakieś problemy z tym forum!
Za chwile ruszamy z dalszym rozdawaniem zaproszeń, 3 w jednym mieszkaniu sie uda jupiiiii  :skacza:
Szybciutko sie jescze pochwale, że kupiliśmy kamizelke i musznik, sprytnie udało mi sie wyciagnąć mojego PM na targ pod pretekstem że ja coś tam chce, a na stoiska z garniturami poszlismy.
I teraz uwaga za kamizelke z musznikiem  zapłacilismy 150zł zamiast prawie 300 ( w bytomiu)! Taka sama taki sam wzór który wybrał mój R w salnie Bytomia, tylko 150 zł w kieszeni  :cancan:
Zamówiony też już jest fryzjer! W piątek byłam u babeczki przedstawiłam moją koncepcje propozycje fryzur wspólnie wybralismy najlepiej pasującą do mojego typu urody i do sukienki.
Dobra spadam miłej niedzieli!

Offline margolka

• Chuck Norris
Mikoala a Ty chyba nam jeszcze nie pokazywałaś ani siebie, ani sukienki ? No chyba że nie zamierzasz  ???

Offline Diankusia

• entuzjasta
  • data ślubu: 29.05
No właśnie  :) Pochwal się sukieneczką jak i koncepcją fryzurki jaką wymyśłiłaś z fryzjerką  :)

Offline marta86star

• bywalec
  • data ślubu: 18.07.2009

Czekamy na zdjęcia sukienki :)

Buziaki zostawiam

Offline Justys851
  • Chuck Norris
No to super że zaproszenia się rozdają  ;)
właśnie te kamizelki sa tańsze na targu własnie, bądź takich zwykłych sklepach z odzieżą męską  ;)
Pokaż swoją koncepcje fryzurki no i suknie  :D - choć ja juz widziałam ale z miła chęcia sobie przypomne  ;D

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
no wlasnie,, chcemy zobaczyc!

całkiem nowa JA

Offline agairish

• Chuck Norris
  • Nasz aniołek 10t3d (9.07.10) godz. 13.15 [ * ]
  • data ślubu: 01.08.2009
oj CHCEMY ;)

:-* :-* :-* zostawiam

Offline Madziulka83

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.2009
Jas też chcę zobaczyć ;) niedzielne  :-*

Offline mikoala

• Chuck Norris
Czesc Dziewczynki, buziaczki z samego rana dla Was! Chwilowo może być problem z pokazywaniem czegokolwiek, kurcze nie wchodziłam pared dni w domu na ewesele- z braku czasu, wczraj próbowałam się pół dnia zalogowac i nic! Na chwile udało mi sie wejsć na ewesele u mojego R. ale co przyjerzdżam do domu wieczorem i sie denerwuje bo dalej nie moge na ewesele! :drapanie: co jest mysle sobie  ??? Mojemu R kazałam otworzyc ewesele u siebie i działa, przesyłam mu komunikat jaki mi wyskakuje na kompie i okazuje sie ze dostawca internetu, zablokował mi por ewesele  :pogrzeb:  :Kill:. Musze tam dziś dzwonic bo tak nie może być, jak to bez ewesela  :Placz_1:  :Placz_1:  :Placz_1:

Madziulka83    :Daje_kwiatka:

agairish   :Daje_kwiatka:

paooolka    :Daje_kwiatka:
Justys851   :Daje_kwiatka:
marta86star    :Daje_kwiatka:
Diankusia   :Daje_kwiatka:
margolka   :Daje_kwiatka:

« Ostatnia zmiana: 27 Kwietnia 2009, 08:04 wysłana przez mikoala »

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
cala sobote forum nie działało

całkiem nowa JA

Offline mikoala

• Chuck Norris
A to nie wiedziałam, nawet nie probowałam, ale niedziela ja w domku, zaległości na forum a tu mi taka niespodzianka, masakra!!! Dobrze że w pracy mi jeszcze nic nie poblokowali :) 

Offline buraczek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 27.06.2009
ale jak to możliwe, że dostawca internetu sam zablokowuje strony?? dziwne...

u mnie też forum całą sobotę nie działało, myślałam, że może mnie wyrzucili z forum  :P

super, że kamizelka i musznik kupione i to tak tanio  :D

buziaki zostawiam  :-* :-*

Offline mikoala

• Chuck Norris
Też chciała bym wiedzieć jak to możliwe, komunikat który mi wyskoczył nie wiele mi mówił, dlatego kazałam mojemu PM. to rozszyfrować!
Jak mój R. załozył w sobote garnitur z kamizeką musznikiem butkami i koszulą9na razie zastepczą) mmmmmmmmmm ślicznie już nie moge sie doczekać!

Offline margolka

• Chuck Norris
To jak już będziesz mogła wklejać zdjęcia, to oprócz sukni, wklej nam strój Twojego PM-a  ;)

Offline alikaj
  • entuzjasta
O taaaak ja rowniez dołaczam sie do prosby o zdjecia, jesli to tylko mozliwe  ;D

Fajnie ze Twoj PM ma juz wszystko, my dopiero jakos w polowie maja wybieramy sie na meskie zakupki.

Mikoala wcale sie nie dziwe, ze nie mozesz sie juz doczekac  ::) Ja mimo ze tyle jest nie zalatwione moglabym juz jutro stanąc przed ołtarzem  :P Kiedy to bedzie????????

Offline edyta9915
  • zapaleniec
  • data ślubu: 25 lipiec 2009
Ja tez się przyłączam do próśb dziewczyn odnośnie fotek  ;)  Mój PM dopiero w czerwcu ma zamiar szukać wdzianka dla siebie ja najchętniej to bym już teraz chciała aby miał już kupiony gajerek :)
zostawiam  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Offline mikoala

• Chuck Norris
Witam znowu wieczorem, a własciwie noca ( a tu o 6.20 do pracy trzeba wstać  :Mdleje_1:
Dziś nie mogłam w szkole usiedzieć, wyobraźcie sobie, wykład był tak nudny (Ustrój organów ochrony prawnej), że prawie usnełam grając na telefonie w jakąć gierke! Mimo że sala świeciła prawie pustkami, profesor był tak nakrecony jakby do tłumów gadał, zastanawiałm się kiedy bierze oddech miedzy zdaniami  :hmmm:
Dlatego przy najbliższej przerwie zwinełam sie do domu!

Wracając do tematów bardziej interesujących bo ślubnych to prosze :

Jakość zdjęć pozostawia wiele do życzenia dlatego troche jescze dopowiem. Biżu złota i na końcówkach tych listków- gałązek wysadzana kryształkami swarowskiego, z racji tego, że suknia jest ekri i koronką z kryształkami

Zmykam na razie spac, ale wróce napewno jutro, życze miłej nocy!!

Offline margolka

• Chuck Norris
Bardzo mi się podoba  :)

Offline mikoala

• Chuck Norris
Dzieki margolka   :Daje_kwiatka:
z moją sukienką może byc problem, bo chcialam ja Wam pokazac, ale jak moj PM dowiedział sie, ze chwale sie nią w pracy to nakrzyczął że mają poczekac do lipca - zdjęcia miałem na mailu i wszedł na moje konto i mi usunoł je łotr. Tym sposobem sama nie moge sobie już popatrzeć na moją sliczną suknie, aż do przymiarki do czerwca  :beczy:  :beczy:  :beczy:
Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło kolejne zdjecie sukni bedzie w pełnej okazałosci czyli z
wszystkimi dodatkami i po poprawkach!
Chcialam znaleźć podobna na allegro ale kurcze nic takiego nie widzę  :-\ .
Napiszę tylko ze suknia jest koloru ekri ( o czym moja mama jeszcze nie wie bo  :Kill:  :Kill: ) w całości ale tak jakby gorset styl ja to nazywam księżniczkowy - szeroki, zdobiona koronką z kryształkami swarowskiego, oczywiście tren taki nie za długi i bolerko z mini rekawkiem!

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Bardzo ładna bizuteria  ;)
Szkoda ze nie ma zdjęć sukni  :( ale doczerwca nie daleko  ;D