Autor Wątek: niespokojne jest serce moje dopóki nie spocznie w Tobie... buraczkowe odliczanie  (Przeczytany 85848 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Buziaczki  :-* :-* :-*
Kochana nie wiem co ci powiedziec odnosnie sukni, moze pojdz do salonu i popytaj? Nie mozesz tez nalozyc na siebie zbyt duzo warstw bo wtedy bedzie Ci niewygodnie i goraco ::)
Gratulacje 1 miesiaca do slubu! :)

Offline buraczek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 27.06.2009
no i mam teraz mętlik w glowie... kusi mnie żeby kupić jedną z tych halek, najwyżej jej nie założę... bo ta halka z rybki musi być jak już wcześniej napisałam... muszę coś zdecydować!!!

wczoraj zastanawiałam się nad podziękowaniami dla rodziców i świadków... rodzice i tak dostaną od naszego fotografa fotkę oprawioną w ramkę, którą zrobi nam gdzieś po drodze, ale co do tego?? a co dla świadków?? piszcie proszę, może podłapię któryś pomysł  :P

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
my kupujemy ladne albumy, wkleimy pare fotek z sesji narzeczesnkiej, reszta slubnych.
jako ze rodzice M sa rozwiedzeni, to jego mama dostanie album a tata jakis alkohol moze. moim rodzice tez tak damy ale oni wiedza ze to wspolny prezent :)
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline anulla_p

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27-06-09
buraczek, Ty tak serio z podziękowaniami dla świadków, szczerze mówiąc pierwsze słyszę. Rodzice oczywiście rozumiem, popieram ale świadkowie? Myślę, że zostali już wyróżnieni po przez swoją funkcję

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline margolka

• Chuck Norris
Ja nie planuje prezentów dla świadków  ;) Po ślubie damy pewnie im kilka zdjęć  :)

Offline nikaa

• bywalec
  • data ślubu: 22.08.2009
Ja tez nie planuję prezentow dla swiadków..a dla rodziców cos musze wykombinowac....jeszcze nie wiem co...

Offline Diankusia

• entuzjasta
  • data ślubu: 29.05
Co do halki to zawsze możesz kupić na allegro, tam są za grosze i nie bedzie Ci szkoda że jej nie założyłaś :)

Ale już masz mało do slubu, gratuluje :)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Tez tak uwazam, kup sobie przez allegro to potem nie bedzie Ci szkoda ze nie zalozylas ;) I nie bedziesz do konca zycia zastanawiala sie: "a moze moglam jednak kupic i zalozyc halke na ten slub " ;D

My mamy klasyczne podziekowania. Dla swiadkow mamy dyplomiki :) A dla rodzicow ksiegi z naszym zdjeciem jakims.

Offline pamela

• Chuck Norris
dla rodzicow jeszcze nie wiemy, a dla swiadkow jakies dyplomy i perfumy dla swiadkowej przywioze i jakis alkohol dla swiadka.

Offline nikaa

• bywalec
  • data ślubu: 22.08.2009
Z tym alkoholem to nie glupi pomysl...ja mam 2 facetow to pewnei by sie ucieszyli...muszę to przemyslec ;D

Offline Daruda

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
my dla Rodziców mamy zamiast kwiatów kosze ze słodyczami i wódeczka weselną,dla świadków fotograf pyknie jakąś fotkę specjalną jak będziemy mieli randkę przed weselem i do tego pewnie flaszeczka i mamy jeszcze malutkie koszyczki z czymś słodkim dla dzieci,które będą niosły obrączki;-)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Dla świadków nie mieliśmy prezentów, a dla rodziców zrobiliśmy fotoksiązki z naszymi zdjeciami od dzieciństwa po dzien dzisiejszy  ;)

Offline Izabela82

• zapaleniec
  • data ślubu: 03.07.2010
Gratuluję miesiączka!! Fryzurka bardzo ładna,tylko oby wytrzymała dłużej na weselu,buciki są śliczne.buziaki,zostawiam piątkowe :-*

Offline buraczek
  • Chuck Norris
Witam Was w piątek  :) dziękuję, że mnie odwiedzacie  ;)
paooolka  :Daje_kwiatka:
anulla_p  :Daje_kwiatka:
margolka  :Daje_kwiatka:
nikaa  :Daje_kwiatka:
Diankusia  :Daje_kwiatka:
madzia_n  :Daje_kwiatka:
pamela  :Daje_kwiatka:
Daruda  :Daje_kwiatka:
Justys851  :Daje_kwiatka:
Izabela82  :Daje_kwiatka:

u mnie nic ciekawego się nie dzieje... wczoraj praca 18-2 i dzisiaj tak samo  :( znów się rozpadało i jest zimno  :( byłam dzisiaj na zakupach w realu i chciałam sobie kupić białą bluzkę na obronę bo mam 15% zniżki do 9 czerwca, ale jak na złość nic ładnego nie było...

chyba przekonałam się żeby kupić sobie taką halkę jak na zdjęciu tym 2 wkleiłam  :D najwyżej będzie leżeć w szafie  ;)

lecę zobaczyć co u was bo pewnie od wczoraj sporo zaległości mam  ;) buziaki  :-* :-*

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
buraczku, ja dziś bucików na zmianę szukałam na wesele, też szczęścia nie miałam...
buziaki  :-*

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Ja buty na zamiane znalazłam w czwartek przed weselem  ;D ;D ;D wiec jeszcze jest szansa  ;)

Offline anulla_p

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27-06-09
to tak zawsze jak coś potrzebne to za diabła nic nie ma w sklepach  >:(

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline madzia_n

• Chuck Norris
No niestety to bardzo wkurzajace jest ::) ale mam nadzieje ze jeszcze znajdziesz :)

Offline Daruda

• Chuck Norris
 :-* :-* :-* :-* :-* miłego i pogodnego weekendu życzę ;-)

Offline buraczek
  • Chuck Norris
witajcie w sobotę  ;D ;D

dziś ważny dzień... nasza pierwsza spowiedź przedślubna... generalna... nie powiem, że się nie stresuję- stresuję się, karteczkę zrobiłam z grzechami więc o niczym nie powinnam zapomnieć, ale koleżanka mnie nastraszyła, że na Jasnej Górze jest taki stary ksiądz ktory wypytuje o wszystkie szczegóły, zwłaszcza dotyczące pożycia... a średnio mi się uśmiecha wdawanie w takie szczegóły  :-\ mam nadzieję, że trafimy na normalnego księdza...  ::)

poza tym dziś jest ostatni dzień potwierdzania przez gości przybycia na nasz ślub i jak to bywa nie wszyscy dali nam znać, więc sama będę musiała się pofatygować  ::)

zmykam robić obiadek, buzki dla was  :-* :-* :-*

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Buraczku spowiedz przedslubna to nic innego jak zwykla spowiedz.
My bylismy na niej przy okazji spowiedzi wielkanocnej. Poprostu dajsze katrteczke i normalna spowiedz  ;)
Takze nie stresuj sie  :P

Buziaki  :-* :-* :-*

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Natalko to zależy bo niektórzy księża życzą sobie zeby spowiedź przedślubna była spowiedzią generalna - czyli taka z całego życia , nawet jeśli regularnie chodzisz do spowiedzi  ;)
My akurat trafiliśmy na fajnych księży wiec nasze spowiedzi przedślubne były nadzwyczajne w swiecie - 3 minuty trwały  :D
ale np mojej znajomej maż siedział 30 min w konfesjonale  ::)

Mam nadzieje ze jednak Wasza spowiedź buraczku odbędzie się szybko i sprawnie bez zbędnych pytań  ;)

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
a z ta spowiedzia to si eksiedzu mowi na poczatku ze to przed slubna, czy najpierw ta karteczke i on wtedy wie?
bo czesto karteczki daje sie na koncu po spowiedzi juz, wiec wtedy trzeba mowic ze to przed slubna

Offline Daruda

• Chuck Norris
o rany dajcie dziewczynki namiar na normalnych księży,którzy Nas nie przetrzymają dłużej jak 3 minuty;-))))))ja mam pecha w takich sytuacjach i na bank będzie mnie trzymał i trzymał i trzymał......

Offline buraczek
  • Chuck Norris
hej hej żyjemy :) wprawdzie ksiądz wypytywał o to i owo, ale dało się przeżyć i co najważniejsze dostaliśmy rozgrzeszenie  ;) każde z nas spowiadało się po ok. 15 minut, więc chyba nie tak długo?? nasza spowiedź to była właśnie taka generalna... chcieliśmy zacząć wszystko od nowa, przeprosiliśmy się nawzajem aż miałam łzy w oczach...  :Wzruszony: co do pytania Justyny, my powiedzieliśmy księdzu na samym początku że to jest nasza 1 spowiedź przedślubna generalna z całego życia a dopiero na samym końcu podaliśmy karteczki do podpisu  :)

dziś 4 osoby nam powiedziały że nie będzie ich na naszym ślubie  :( nie powiem, jest mi przykro bo zależało mi na obecności kuzyna, ale to właśnie jego ojciec, a mój wujek zmarł niedawno, więc jestem w stanie to zrozumieć. i kuzyn od mojego D. tez napisał nam SMS bez podania powodu, że go nie będzie... czyli 2 kuzynów+ ich osoby towarzyszące dają 4 osoby mniej... no trudno  :-[

Offline Daruda

• Chuck Norris
przeprosiliśmy się nawzajem
NIe czaję trosze za co się przepraszaliście hmmmmmmm ,spowiadaliście się razem????

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
pytali o to i owo hmmm czyli o co? mam nadzieje ze nie o jakies intymne zycie, ja tam nie mam zamiaru miec zadnej spowiedzi generalnej bo wg jakis powaznych grzechów nie popełnilam : nie zabilam, nie okradłam, nie cudzolozylam, nie zgwalcilam (;)

co do gosci, nie martw sie! trzymam kciuki zeby juz nikt nie odmawial
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline margolka

• Chuck Norris
Kurcze, ja juz tez powinnam isc do tej pierwszej spowiedzi, ale cos trudno mi sie zebrac...

Offline Daruda

• Chuck Norris
spoko margolka ja też zostawiam to na ostatni moment;-)jakoś mnie nie ciągnie do załatwienia tego,a zresztą nie mam kartki......została w Bydgoszczy;-))))

Offline buraczek
  • Chuck Norris
Dario przeprosiliśmy się za wszystkie złe słowa i uczynki względem siebie, aby móc zacząć wszystko od nowa z czystą kartą ja sobie tak mówię  :)

jeśli chodzi o to czy owo to właśnie głównie sprawy intymne były... od kiedy, jak często itp.  :) ksiądz powiedział, że to są grzechy ciężkie i dlatego o nie pyta...

idę poszperać na allegro może coś kupię, np. halkę  ;D