Dzień dobry
Wczoraj nie zdążyłam wpaść, dużo spałam poza tym M był cały dzień w domu więc tak jakoś zleciało

tak jak pisałam wczoraj było kolejne usg, dzidzia ma się dobrze, wszystko jest w porządku, wymiary ma prawidłowe czyli że rośnie sobie

pierwszy raz na usg nie była to biała plamka tylko mały człowiek z rączkami i nóżkami

bardzo ruchliwy zresztą, cały czas praktycznie się ruszał, fikał takie koziołki że aż byłam w szoku, machał łapkami, nóżkami, nawet po turecku sobie siedział

ruszał się do tego stopnia że lekarz nie mógł go zmierzyć

oboje z M byliśmy jak zaczarowani, nie spodziewaliśmy się że aż tak wszystko będzie widać

M w pewnym momencie stwierdził że chyba widzi penisa

na co lekarz mu odpowiedział że póki co to chyba tylko oczami wyobraźni

ogólnie miał z Nas ubaw, pstryknął dziecku chyba 8 fotek w różnych pozycjach

rozmawialiśmy też o badaniach prenatalnych, ale podjęliśmy z M decyzję żeby ich nie robić

skoro w niczym nie pomogą, nie są do końca pewne, a jedyne co mogą dostarczyć to wiedzy niekoniecznie pewnej

tak czy inaczej piękny mały człowiek, zakochałam się na zabój

ze spraw ślubnych byliśmy wczoraj w takim sklepie z dekoracjami ślubnymi ale niestety nic nie znaleźliśmy fajnego, co do podróży poślubnej znaleźliśmy mały hotelik w Łebie, 30 m od plaży, tak że widać z morze i słychać szum, standardem bardzo fajny i chyba się na niego zdecydujemy, dzwoniliśmy tam wczoraj, Pan powiedział że są jeszcze wolne pokoje więc do końca tygodnia mamy się zastanowić

ale spodobał się Nam i to bardzo

moglibyśmy dzień po poprawinach już jechać

dzwoniliśmy też do skrzypaczki ale niestety powiedziała że poza Gorzowem nie wystąpi więc poszukujemy dalej

dla Was wtorkowe