paroweczki z dzemem.....hmmm....nieeeeee

;Dale slyszalam ze turcy wymyslili kebab z ....wiewiórki....

wyobrazacie sobie
ale jestem dzis padnieta,wybalismy panele ktore bedziemy kupowac po nowym roku tez na clicl-clik :Dale montaz wchodzi w cene,wsumie za same panele 1320 zl + listwy, montaz od kazdej listwy i gabeczki pod panele to tak z 2 tysiace bedzie,ale dobre to ze jak cos nam zostanie to oni zabieraja i kase nam oddaja

druga rzecz bylismy za drzwiami ale jakos nie bylo tych co mialy byc i idziemy w sobote,wsumie nie kupujemy nie wiadomo jakich bo za drzwi nam wychodzi z 1000 zl ale na takie nas stac i tylko dzieki babci

no i najmilsza rzecz.......bylismy po obraczki,zamowilismy,ale my jak zwykle szaleni nieco i jednak nie wzielismy klasycznych mimo ze nadal nam sie podobaly.Szukalismy dlugo chcac ciagle klasyczne ale ja tak od niechcenia wzielam kolejny inny model i....sie zakochalam,moj PM na poczatku nie bardzo,ale jak zmierzyl ten mode ale szerszy to od razu mu sie spodobaly,poprostu ja mam troszke wezsza bo mam drobne dlonie,beda do 4 tygodni

najpierw bylismy w Kruku i....jakos sie zniechecilam,tzn obsluga bardzo mila ale...za zwykle klasyczne obraczki sredniej grubosci chcieli 1700 zl ponad i to nawet nie byly grube pod wzgledem od srodka byly bardzo cieniutkie az prawie wydawaloby sie ze mozna je wygiac i nie mialo to znaczenia ze jak nizszy numer obraczki to cena sie zmienia,wiec czy bym chciala 6 czy numer 24 to cena za damska 700 zl a za meska 1000

::)no to im podziekowalismy i poslzismy na Szewska u nas w Kraku tam gdzie juz byslismy i tam zamowilismy te nasze za 1000 zl za obydwie

i nie bylo problemu z rozmiarami na mnie,grawer tez bedzie i moja jest tansza niz normalnie na sklepie bo ja mam numer pomiedzy 6 a 7 czyli bardzo malutki

;Da w Kruku to kobieta mi powiedziala ze nie ze wszystkich modeli moze byc moj numer natomiast w Kobe tam gdzie zamowilismy to nie bylo takiego problemu nawet na tych samych obraczkach co w Kruk.
no ale cie ciesze ze juz zamowione

a i przyslzy mi dzis podziekowania dla rodzicow i zaproszenia,ale to jutro wam pokaze

buziackzi na dobranoc ide spac bo jutro znow do pracy