Witam

Pozwoliłam sobie bez pytania przeczytać cały Twój wątek
I jeśli jeszcze mogę się dołączyć, to przygarniesz mnie do siebie?

To ja może parę słów(tlyko parę, bo mogłabym dużo więcej) na temat tego co przeczytałam: historia poznania i zaręczyn piękna... Pięknie sobie to PM wymyślił z zachodem słońca

Obrączki bardzo ładne, stylowe i do wszystkiego pasujące

Wypowiem się na temat tego meiszkania, oczywiście strasznie mi przykro że masz taką a nie inną sytuację z mamą. Ale jesli chodzi o przepisanie, to nie musicie się w to bawić, wystarczxy ze mama da Ci mieszkanie w darowiźnie. Wtedy jest to zwolnione z podatku, bo jesteście spokrewnione(1-szy stopień pokrewieństwa). Jestem pewna tego, bo ostatnio bylismy się też z A. pytać o mieszkanie. On jako wnuczek tez mógłby dostac od Babci swojej mieszkanie w darowiźnie. I koszty to tylko koszty wizyty u notariuusza.
Mam ochotę napisac tutaj cały wykład na temat tego co myślę o Twojej sytuacji z rodzicami i ich poglądami, ale wolę się nie rozpisywać

Bo jak zacznę to nie skończę...

Suknia prześliczna

I świetny prezent dla rodziców!

Może jakoś dacie radę kupić skrzyneczki, a jak nie to wydaje mi się że po Nowym Roku jeszcze taka oferta się trafi

Moim zdaniem spróbuj zaoszczędzić troszeczkę na prezentach świątecznych. A gdy komuś coś się nie spodoba z powodu ceny, to się nie przejmuj, to świadczy o tych osobach, a nie o Was.