Myślę, ze to jest do zrobienia, ale jeszcze nie teraz.
O np od dwóch dni moje dziecko śpi w dzień. Znaczy jestem w stanie ją uśpić. I pytanie czy to coś nowego mój dzieć przerabia, czy to zasługa pogody. A może to efekt tego, że bawi się dość intensywnie i musi tą zabawę odespać.
Ale już trochę regularności widzę
Np kupa od kiku dni jest codziennie (widać mój patent działa) i jest po pierwszej lub drugiej butli czyli rano do godziny 12. Dzisiaj była po pierwszej butli. Bywa, że potem po południu jest i druga....Ale temat kupy wymaga obserwacji, bo ona jeszcze w jelitach przerabia szczepioknę na wirusy...zatem tu czekam.
Jedzenie nam sie reguluje:
W ciągu dnia wciąga 4 butle mleka po 100ml i do tego pierś w schemacie: cyc przed każdą butlą i pomiędzy, oraz pomiędzy 3 a 4 w nocy. Na to nocne karmienie sama ją budzę, bo ona to przesypia. Łącznie karmienie piersią 7-9 razy na dobę.
Idzie spać pomiędzy 21 a 23 tu jeszcze różnie bywa i budzi sie 6-7 rano. I jak wspominałam gdybym jej w nocy nie przystawiała, to przesypiałaby cała noc bez jedzenia. Tyle, że wtedy rano budziła sie tak głodna, że wyła Krzychowi na przewijaku. A jak je w nocy, to wita tatusia z uśmiechem i guga do niego.