Dzięki Ewelinko.Właśnie buszowałam po necie w poszukiwaniu info.Decyzja zapadła.Będzie nan active,tylko nie wiem od kiedy zacząc podawać.Mati 9 wrzesnia skończy 3 miesiące,wiec nie wiem czy mam jeszce czekać miesiąc z podaniem,czy juz mogę?
Muszę po mału przestawić sie na butlę,bo przez ten miesiąc to były cyrki z cycem.Najpier odmieniło mu się i nie chcial jeśc prawego cysia.Wyginał się,wrzeszcał itd.Więc został lewy.Ale za kilka dni i lewy coś mu nie przypasił.Więc ja biedna ćwiczyłam różne pozycje by mu jakoś przypasowało.I na boku,i spod ramienia i na leżąco.Ale gdzie tam. Na leżąco jeszcze jakoś zje. Ale co z tego jak zaraz potem płacze z glodu i musze szykowac butlę.Zjada całe 150 ml po 2 cysiach. Więc z moim mlisiem cosik nie tak. Najlepiej mam w nocy jak się budzi.Wtedy nie wie co sie dzieje, bo jest w półśnie wiec moge go nakarmic cysiami.Dobrze,że w nocy nie domaga sie butli,ale to chyba kwestia czasu.
Dziewczyny,a jak przygotowujecie Nana to w jakiej temperaturze dodajecie mleko do wody?Czekacie aż woda nieco ostygnie i wtedy dosypujecie proszek?Czy odrazu mieszacie?