Dziękuje za miłe słowa

Otóż postanowiłam nie zamykać wątku, pomimo że wśród nas są osoby, które psuja idee tego forum i powodują że inne wartościowe osoby rezygnują z dzielenia się swoim życiem, swoją codziennością, nie zawsze kolorową…
Będę kontynuować prowadzenie watku Adulka z kilku powodów:
- najważniejszy z nich: by Adi kiedyś mógł sobie poczytać jak wygladały pierwsze miesiące, lata jego zycia…pamięc mamy ulotna a to co na papierze nie umknie tak łatwo
- bo forum musi zwalczać chamstwo a nie przed nim uciekać…znam lepsze metody walki z oszustwem
- bo zamykając watek w pewnym sensie przyznałabym komuś racje... i jeszcze zainspirowałabym do napisania artykułu o „uciekajacych wrednych matkach” …a to nie ja powinnam uciekać
- bo nie wstydze się swoich słabości…jestem tylko człowiekiem… i matką która każdego dnia uczy się być dobrą matką i wiem ze ta nauka nigdy się nie skończy…najtrudniejsza rola w zyciu, ale jednocześnie bezcenna…ten najpiękniejszy i najszczerszy uśmiech dziecka mowi wszystko
- bo lubie TU być (czyt.jestem uzależniona ) …mimo wszystko…
To z takich głównych powodów
Przyznam że to mój mąż, wydawało mi się przeciwnik mojego przesiadywania na forum, najbardziej mnie to tych powodów przekonał…