Hej Dziewczyny:)
...troszkę mnie nie było, ale miałam ostatnie dni urlopu więc musiałam je jakoś spożytkować;).
Co do sukni, to teraz mam małe wątpliwości - wesele mamy max na 100 osób i tak zastanawiam się co do jednej z sugestii, czy nie zginę w tłumie, czy to nie jest bardziej suknie taka na mniejsze przyjęcie. No nie wiem, ale mam jeszcze czas na rozmyślania:).
Jeżeli chodzi o fotki, to mam duży problem bo nie mogę nic wstawić:/... Popracuję nad tym później, bo jak na razie jestem w pracy;).
Zaręczyny - nie nie spodziewałam się niczego, jakby tak było to bym się chociaż uczesała z rana:D
nataliapolice - jak na razie w umowie mamy wpisane te 145zł/os. (jeżeli dobrze pamiętam) oraz adnotację, że cena może (nie musi) wzrosnąć o maksymalnie 10% (też nie pamiętam;), ale jakoś tak ). Oczywiście będziemy robili kombinacje w menu, co wiąże się w niektórych przypadkach z większymi cenami. Do tego wynajmujemy wszystkie pokoje hotelowe.

. Możesz mi zdradzić jaki kolor przewodni będzie Waszego wesela?

, kurcze muszę zagościć w Twoim wątku, będę wiedziała co i jak z tą Jachtową. Ja byłam tam na 2 weselach i podobało mi się

, tylko od strony organizacyjnej czasami wygląda to zupełnie inaczej:)
Tak w ogóle to witam wszystkie Forumki w moim odliczanku:D