Hejka, ja zaraz zmykam w trase, ale wlasnie z mysla o Tobie aeniolku wskoczylam tu na chwile jeszcze, bo akurat testuje to malowanie ciala i chcialam zdac relacje
, czy tego chcesz, czy nie
..
Robilam barwnik we wtorek o godz 11. Poem musialam min. 8 godz z tym lepkim cialem wytrzymac i lazic. prysznic byl kolo 19:30 (uff..) troche splynelo, reszta zostala. Nie mieli akurat barwnika numer 2 (podobno sa 1,2,3), wiec testowalam 3ke. Kolor jest inny niz normalnej opalenizny, ale nie pomaranczowy, to na bank, bo pytalam juz wielu osob, lacznie z babkami w salonie slubnym i fryzjerkami. Pierwszego dnia brudzi, nie jakos szalenie, ale biale ciuchy nie wchodza w rachube.
Drugiego dnia juz mniej, ale tak naprawde, to jak wezmiesz cos bialego i przejedziesz tym po skorze, to zostawia smuge. Moze to przesada, moze nie, ale daje znac. A i widac, gdzie sie czlowiek nie domyl porzadnie przy 1 prysznicu np. nasada wlosow, szyja, bo tam plamil wiecej, wiec porzadnie trzeba wsz. splukac z mydelkiem i sie nie bac, ze zejedzie
Tak sam z siebie to dzis juz nie brudzi, ale jak sie czlowiek zgrzeje i tancuje to przy 3ce mam watpliwosci, ze sie na wesele nadaje.
Moze blad tkwi wlasnie w kolorze..
Na kazda inna impreze, bal itp. gdzie sie nie ma bieli, to jak najbardziej duzo fajniej niz solarka, ale z suknia moze byc roznie. a, no i uwazam, ze wystarczy jedna runda.
moze wez 1, albo 2jke.. mysle. uwazaj na na wnetrza dloni tego pomalowanego dnia, zeby sie nie dotykac gdzie, bo sie podobno tez moga zabarwic;) ja oczywiscie zapomnialam ale jakos je domylam (aczkolwiek: dopiero po 19! bo inaczej trzeba unikac mycia dloni, zeby sie nie odbarwily;) ) aaale zrob koniczenie peeling na lokciach, kolanach, dloniach i palcach u stop dokladnie;). I przede wszystkim: na twarzy, bo cokolwiek sie potem zluszcza, schodzi z barwnikiem. no i kremuj sie kazdego dnia porzadnie od stop do glow, zeby sie ladnie wsz. utrzymalo i rozlozylo:)
i mysle, ze schodzic bedzie jak mowi paoolka platami. tak jak naskorek, takie mam przeczucie. dlatego za wczesnie tez sie nie da
okej,
to tyle, lece
3majcie sie