Witam Was piątkowo i baaardzo śnieżnie !!!!

Na Śląsku jest mnóóstwo śniegu! A napadało wczoraj jak nas nie było. Wyjechaliśmy wieczorem do Częstochowy i było normalnie, wróciliśmy parę godzin później i co...? Zaspy po kolana! UWIELBIAM ZIMĘ

Wczoraj jak tak późno w nocy padał sobie śnieżek była jak dla mnie idealna zima...taka jak z baśni. Ale widzę już dziś prognozę, że ma być w weekend odwilż

.
Byliśmy wczoraj ustalić szczególy z kapelą, a raczej z jej szefem- mężem mojej kuzynki. BĘDZIE BIBA !

Oni są zajebiści...Pokazał nam kawałek jak grają z jakiegoś wesela. No i pomógł nam wybrać piosenkę na pierwszy taniec, z czego się cieszę najbardziej

- będzie to Celine Dion&Garou "Sous le vent"

. Ja uwielbiam Celine i znam bardzo dobrze ten kawałek

. Słyszeliśmy wczoraj jak go śpiewają bo nam puścił kawałek płyty audio. Posiedzieliśmy ale mieszkają na końcu świata, oczywiście się zgubiliśmy w drodze:). Ale super było...Myślę, że będzie super. Oni nie chcą żadnych ustaleń repertuaru, powiedział, że zawsze grają na spontana obserwując jak bawi się towarzystwo. Mają kolorowe światełka. Ogólnie jestem bardzo zadowolona ze spotkania.
Dziś odbieram suknię ślubną- mam nadzieję, że wszystko będzie ok z tymi poprawkami. Chociaż nie wiem czy ostatecznie odbiorę bo mam jeszcze jeden pomysł i jeśli krawcowa stwierdzi, że da się zrobić to zostawię jeszcze suknię i odbiorę w piątek za tydzień.
Ogólnie na 8 dni przed ślubem zostało do załatwienia:
- kupić soki
- odebrać suknię ślubną
- rozchodzić butki
- umówić się na żele
- umówić się na airbrush
- kupić coś na szyję
- zrobić do końca dekorację na samochód
- dokupić kilka zaproszeń na sam ślub
- umówić się z facetem od busa, żeby ustalić szczegóły
Czyli same pierdoły zostały w zasadzie...A później już tylko odpoczywać, stroić się i wypięknieć

Dzisiaj śnił mi się Nasz Ślub- pierwszy raz. Ogólnie było OK, byliśmy bardzo szczęśliwi i uśmiechnięci...Tylko zapomnieliśmy w USC o założeniu obrączek i na szybko zakładaliśmy je na weselu

.
Kurcze, dziewczyny, nie mogę się już doczekać...Bardzo jestem szczęśliwa i odliczam dni...