Autor Wątek: Mąż i żona to jedna dusza w dwóch ciałach... Odliczanie czas zacząć :-)  (Przeczytany 65650 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline iza22

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.09.2008
jak słyszę temat swiadków to już mnie rzuca  ;D ale ja bym Twojej świadkowej powiedziala delikatnie co o tym myślę, bo to trochę niepoważne sie tak ubrać  :-\

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
masakra, gdyby tak moja świadkowa wypaliła to niewiem co bym jej zrobiła, ostatnio żeśmy się spotkały i się pytała, czy może przyjść w czerwonej, to jej powiedziałam, że może być kolor jaki chce oprócz białego i czarnego i bez cycków na wierzchu, wiem, że w takiej by nie przyszła, ale i tak wolałam to powiedzieć. Jak narazie jest ok a i najprawdopodobniej razem jak coś pojedziemy po sukinkę, bo ja i tak muszę kupić dla siebie na czerwiec i lipiec, więc może i będę przy wyborze jej sukni, a jeśli nie to wiem, że jej wybór będzie dobry, co do kuzyna, bez komentarza, fajnie, że wogóle o zdanie się zapytał czy wogóle jest możliwość przenocowania paru osób, sam sobie postanowił co to wogóle za zachowanie, ja bym takiego to  :ckm: :ckm:
odliczam do 09.08.2008 zapraszam

"Miłości trzeba się uczyć - uczyć wciąż na nowo i bez końca"

Offline chlebosia

• Mąż i żona to jedna dusza w dwóch ciałach...
  • Chuck Norris
  • SZCZĘŚLIWI JAK NIGDY
  • data ślubu: 16.08.2008
gdybym sie dowiedział, ze jakaś dziewczyna ma zamiar iść w jasnej sukience (białej lub ecru) na moje wesele to bym jej coś powiedziała.

No właśnie tylko co, bo ona i tak powiedziała ,że przecież jej nie odda  >:(

Och ,nie mam już siły na to.

Ja bym takiego kuzyna za j*** powiesiła. Po co on w takim razie robi to wesele? Żeby ludzie przyszli na obiad i chyba się rozjechali do domu  ???  Bo iść na impreze i myśleć, że za chwilę mam jechać do domu taki kawał drogi - koszmar

No własnie o to chodzi! Bezsensu.

Offline iza22

• Chuck Norris
dziewczyna powinna wiedzieć, że jest tobie przykro, ze się ubiera w suknie takiego koloru i tyle, jak dla mnie powinna mieć świadomość tego, ze robi źle

Offline chlebosia

• Chuck Norris
  • SZCZĘŚLIWI JAK NIGDY
dziewczyna powinna wiedzieć, że jest tobie przykro, ze się ubiera w suknie takiego koloru i tyle, jak dla mnie powinna mieć świadomość tego, ze robi źle

Zbieram się,żeby jej wygarnąć.....   A trzeba było brać dwóch świadków ,mężczyzn i byłby święty spokój.

Offline iza22

• Chuck Norris
może czytałaś u mnie w wątku jaki ja miałam problem po fakcie jak powiedziałam teściowej, ze będziemy mieć 2 facetów za swiadków  :-\ też łatwo nie było i do dziś przy jakiejś okazji mi teściowa z córką wygarniają mój pomysł 2 świadków...

i tak problem i tak  :)

Offline chlebosia

• Chuck Norris
  • SZCZĘŚLIWI JAK NIGDY
może czytałaś u mnie w wątku jaki ja miałam problem po fakcie jak powiedziałam teściowej, ze będziemy mieć 2 facetów za swiadków  :-\ też łatwo nie było i do dziś przy jakiejś okazji mi teściowa z córką wygarniają mój pomysł 2 świadków...

i tak problem i tak  :)

Czytałam, pamiętam i faktycznie też paroblem.Tak żle i tak nie dobrze. Jakby nie patrzeć zawsze jakiś problem się znajdzie.  Ale ja nie wiem jak

przeżyję tą jej sukienkę, narazie nie mogę jej przeżyć. I jeszcze mój Misiek chciał jasny garnitur, ale musiał z niego zrezygnować na rzecz innego,

bo tak byśmy byli jedną  wielką białą plamą!!!!!!!!!

Offline vonka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2008
chlebosia teraz to Ci się należy   :nerwus:  jak to zrezygnował ze swojego garnituru.
Dziewczyno przecież to WASZE wesele !!!

Powiedź jej w końcu parę słów do rozsądku. Ja wiem, że to będzie trudna rozmowa ale nie odpuszczaj jej.

Offline baska98

• Chuck Norris
  • data ślubu: 31 maj 2008
po prostu powiedziałabym jej grzecznie, że tak się nie robi, bo tego dnia to Ty masz błyszczeć i rzucać sie w oczka, a nie ktoś inny. To co zrobiła jest wielkim nietaktem i od razu widać, że to ona chciałaby być tą zauważoną.

Chlebosiu przyszły butki  :skacza: są cudowne. Nie przypuszczała, że za tak niską cenę będę miała coś takiego. Bardzo, bardzo Ci dziękuję.

Offline panna_niedopisana
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 18.06.2012
Moim zdaniem Twoja świadkowa zachowała się nieodpowiednio. Tylko panna młoda ma na weselu prawo występować w bieli. Myślę, że nie obejdzie się bez poważnej rozmowy ;) Może spróbuj ją przekonać, żeby zaplanowała jednak inną sukienkę?

Offline marta082008

• Chuck Norris
Ja też uważa, że to trochę nie przystoi.

Offline madziq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 26.04.2008
Qrcze przerąbane z tą świadkową!!! ja chyba dzisiaj do mojej na gg napisze zeby wysłała mi zdjęcie swojej sukni bo jak mi też taki numer wywinie... ja bym normalnie  :biczowanie: , potem  :boks: a na koniec :ckm: !!!

Offline hany81

• Chuck Norris
oj kochana Ty czym prędzej ze świadkowa porozmawiaj i postaw sprawę jasno. tak nie można robć. Powiedz jej to dosadnie w końcu to twój ślub i Ty masz błyszczeć a nie ona. szok!!!

Offline chlebosia

• Chuck Norris
  • SZCZĘŚLIWI JAK NIGDY
Dzięki dziewczyny, przekonałyście mnie, mam taki bojowy nastrój co do niej, że jak tylko wrócę w czwartek do domu to odbędzie się poważna rozmowa, najwyżej się na mnie obrazi, trudno, płakać nie będę.

Jesteście kochane  :D

Chlebosiu przyszły butki  :skacza: są cudowne. Nie przypuszczała, że za tak niską cenę będę miała coś takiego. Bardzo, bardzo Ci dziękuję.

To bardzo się cieszę,że jesteś zadowolona, naprawdę były śliczne i też takie sobie zamówiłam  :D

Offline baska98

• Chuck Norris
jak dobrze pamiętam to do dzisiaj można była zamawiać butki, tak?
moge jeszcze coś zamówić?

Offline chlebosia

• Chuck Norris
  • SZCZĘŚLIWI JAK NIGDY
jak dobrze pamiętam to do dzisiaj można była zamawiać butki, tak?
moge jeszcze coś zamówić?

Tak, jeszcze można, więc jak jeszcze coś to napisz mi dziś.

Offline baska98

• Chuck Norris
a mogłabyś mi przesłac linka do tych butków?

Offline chlebosia

• Chuck Norris
  • SZCZĘŚLIWI JAK NIGDY
a mogłabyś mi przesłac linka do tych butków?

wysłałam na priv.

Offline baska98

• Chuck Norris
dziękuję :)
już sobie przeglądam :)

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
  • data ślubu: 2.8.2008
Nie no świadkowa ewidentnie przegieła, nie możesz z nia o tym pogadać :?:

Offline marta082008

• Chuck Norris
Chlebosiu kochana, a ty bierzeszdo ślubu któreś z tych buciorków?

Offline vonka

• Chuck Norris
No to czekamy do czwartku, mam nadzieje, że nam później opowiesz co i jak z tą świadkową  :-*

Offline chlebosia

• Chuck Norris
  • SZCZĘŚLIWI JAK NIGDY
Nie no świadkowa ewidentnie przegieła, nie możesz z nia o tym pogadać :?:

Mogę, tylko ja nie mam takiego charakteru, że zaraz pójdę i komuś nagadam, będę to trzymała w sobie i się wściekała , ale nie pójdę. Taka już głupia jestem, ale dziewczyny mnie nakręciły i jak tylko przyjadę do domu to powiem jej co o tym myślę.

Chlebosiu kochana, a ty bierzeszdo ślubu któreś z tych buciorków?

Zamówiłam sobie teraz białe i jak mi przyjdą to Wam pokażę. A na poprawiny biorę te srebrne sandały, pasują do mojej turkusowej sukienki  :D

No to czekamy do czwartku, mam nadzieje, że nam później opowiesz co i jak z tą świadkową  :-*

Pewnie,że opowiem  ;D

Offline adusiaxxx

• maniak
  • data ślubu: 12.04.2008
Chlebosiu z tą sukienką to wiem co czujesz, bo sama przez to przechodziłam  ::) Na szczęście świadkowa wymyśliła czerwoną  ::)

A co do butków, to oczywiście jestem chętna na te fioletowe na koturnie  ;D A jeśli będziesz jeszcze jakieś zamawiać to daj znać, byłabym jeszcze chętna, bo wiele wesel się u mnie szykuje  ;) No chyba że masz jakieś jeszcze fajne na zbyciu w rozm. 8  ;D

Offline chlebosia

• Chuck Norris
  • SZCZĘŚLIWI JAK NIGDY

Pogoda beznadziejna, a ja buszuję po forum  :D   

patrzę na swój suwaczek, a on pokazuje, że do Ślubu zostały  4 MIESIĄCE , normalnie szok!!! Od jutra już

będę miała z przodu  3,  ale super, coraz bliżej  :D  a tu jeszcze tyle do zrobienia   :P 

Offline vonka

• Chuck Norris
Niby "jeszcze" 4 miesiące ale to tak szybko zleci, że zanim się obejrzymy będziemy mięli mężów  ;D

Offline ania24polska

• uzależniony
  • Anuleczka
  • data ślubu: beż ślubu najlepiej :)
czas szybko leci :)

Offline chlebosia

• Chuck Norris
  • SZCZĘŚLIWI JAK NIGDY
Niby "jeszcze" 4 miesiące ale to tak szybko zleci, że zanim się obejrzymy będziemy mięli mężów  ;D

czas szybko leci :)

No właśnie, jeszcze tak niedawno był rok, a potem pół, a teraz już niedługo będą 3, ach jak ten czas leci...  Już się nie mogę doczekać...

Dziś byłam z wizytą u kuzynki i jej bliźniaków, fajnie było ,ale normalnie podziwiam ją, bo ja przy dwójce wymiękam...

A tak poza tym, to też dziś siedzimy sobie przy obiadku, moja mama, moja siostra, jej mąż i moja mama i tu taka rozmowa. Moja siostra pyta

czy mój brat to na święta Bożego Narodzenia przyleci, no bo przylatuje na wakacje na miesiąc na wesele i ciekawe czy potem też przyleci?

Moja mama mówi,że nie wie, ale znając jego to pewnie tak. Na co moja siostra, że w tym roku to Boże Narodzenie u niej w domu, moja mama 

:o zdziwiona zapytała czemu ,no bo przecież zawsze było u Nas w domku. ( Ciekawe co na taką wizję powie moja teściowa  :o  aż się boję jej

powiedzieć  :czeka: :boks1: )  Na co moja siostra mówi,że nie wie jak to będzie, bo....  i tu wyciąga małe skarpeteczki  :D  , no tak będą mieli

dzidzie  :dzidzia:   Ale super. Mają już synka 3-letniego, mojego chrześniaka Kubusia, a teraz będzie drugie i akurat termin na grudzień

wypada. A miała poczekać na mnie  :P   Ja mam nadzieję, że też będę mogła się Wam pochwalić gdzieś koło czerwca-lipca, że będziemy mieli

swoją małą kruszynę :dzidzia:  Zobaczymy jak to będzie, ale byłby to dla Nas najpiękniejszy prezent ślubny.    Buziaczki

Offline baska98

• Chuck Norris
Na co moja siostra mówi,że nie wie jak to będzie, bo....  i tu wyciąga małe skarpeteczki  :D  , no tak będą mieli
dzidzie  :dzidzia:
ale fajniutko :)

Ja mam nadzieję, że też będę mogła się Wam pochwalić gdzieś koło czerwca-lipca, że będziemy mieli
swoją małą kruszynę :dzidzia:  Zobaczymy jak to będzie, ale byłby to dla Nas najpiękniejszy prezent ślubny.    Buziaczki
będziemy trzymać kciuki :)

Offline madziq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 26.04.2008
i w kolejnym wątku o dzidziusiu piszą (w relacyjce Gabiś jest :) )

mocno 3mam kciuki kochana  :ok: :ok: :ok: