Witam kochane
Dawno mnie nie było ale moje kochanie wyzdrowiało i jednak pojechaliśmy do tego szczecina i załatwiliśmy to co chcieliśmy. Byliśmy wczoraj w kinie na Lejdis

film naprawdę super, gorąco polecam.
Pokazałam mamie moją suknię i też jej się podobała, niestety zdjęcia nadal nie mam ale mam nadzieję że niedługo będę je mogła Wam pokazać.
Kupiliśmy też obrączki i za miesiąc do odebrania ,są naprawdę piękne, jak tylko odbierzemy to od razu wklejam zdjęcie by poznać Wasze zdanie. Wiecie zauważyłam, że obrączki w katalogach są zupełnie inne niż jak się je zobaczy na żywo, te zdjęcia w katalogach są trochę przesadzone, kolory za bardzo widoczne. Te co Nam się podobały były z żółtego złota i po bokach miały paseczki z białego złota, które na zdjęciu było białe a na żywo jasno żółte i zupełnie się Nam nie spodobały. W końcu wzięliśmy takie, na które w katalogu byśmy nie zwrócili uwagi a na żywo były piękne. Dlatego lepiej się nie nastawiać na to co Wam się spodoba w katalogu tylko iść i pooglądać. Mogłabym i teraz wkleić Wam zdjęcie tych obrączek ze strony internetowej firmy ale nie chcę bo one naprawdę inaczej wyglądają, poczekam i za miesiąc wyślę Wam takie jakie powinno być.
A teraz co do ZAPROSZEŃ to tak, bardzo się cieszę że sie Wam podobają. Jedno zaproszenie z nadrukiem kosztowało 3,95 zł i w sumie zapłaciliśmy za nie prawie 200 zł i jeszcze dostaliśmy tablice na samochód gratis.
Zamówiliśmy je na stronie (
adresy podajemy na priv! ) ,wybraliśmy wzór a ja zaprojektowałam to co jest w środku (można też wybrać gotowy wzór tego co jest w środku, ale ja chciałam sie pobawić sama). Naprawdę rzetelna firma ,przesyłka kurierem dosłownie w ciągu paru dni.