Autor Wątek: Mąż i żona to jedna dusza w dwóch ciałach... Odliczanie czas zacząć :-)  (Przeczytany 65667 razy)

Offline roza_83
  • zapaleniec
Piękne są te brązowe  :o
Dlaczego ja nie moge mieć obcasa  :'(

Offline milady84

• entuzjasta
  • *Ja i Ty to My*
  • data ślubu: 24.05.2008
chlebosiu pieniążki już przelane :skacza:

teraz czekam na przesyłkę z niecierpliwością :tupot: :tupot: :tupot:

buziaczki :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Offline baska98

• Chuck Norris
  • data ślubu: 31 maj 2008
Basiu paczka wysłana priorytetem, także niedługo pewnie u Ciebie będzie, bardzo podobały mi się Twoje butki i też takie zamawiam sobie na ślub.
Obcas jest dość wysoki, ma ok 8,5 cm.
już sie jej nie mogę doczekać :)

tak mi się właśnie wydawało, ze one były wysokie. Szkoda ale niestety chyba bym sie w takich zabiła.

Offline chlebosia

• Mąż i żona to jedna dusza w dwóch ciałach...
  • Chuck Norris
  • SZCZĘŚLIWI JAK NIGDY
  • data ślubu: 16.08.2008
chlebosiu pieniążki już przelane :skacza:

teraz czekam na przesyłkę z niecierpliwością :tupot: :tupot: :tupot:

buziaczki :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Jutro wyślę Twoje butki.

Basiu paczka wysłana priorytetem, także niedługo pewnie u Ciebie będzie, bardzo podobały mi się Twoje butki i też takie
zamawiam sobie na ślub.
Obcas jest dość wysoki, ma ok 8,5 cm.
już sie jej nie mogę doczekać :)

tak mi się właśnie wydawało, ze one były wysokie. Szkoda ale niestety chyba bym sie w takich zabiła.

To jest kwestia przyzwyczajenia. Ja dużo chodzę w takich butach i teraz nie stanowi to dla mnie problemu  :D

A to kolejne moje dwie pary:

numer 1

i ostatnie :

I to tyle.

Jeszcze później wkleję Wam zdjęcie krawata mojego PM-a, jaki Jemu dziś kupiłam na Nasze poprawiny, jest niebieski i będzie

fajnie pasował do mojej poprawinowej niebieskiej sukienki  :D  Buziaczki dla Was kochane.

Offline milady84

• entuzjasta
  • *Ja i Ty to My*
 :hopsa:jak fajnie, czyli w przyszłym tygodniu będę już je mieć u siebie :hopsa:

chlebosia śliczne są te złote butki (cieszę się, że je sobie zamówiłam ;D) a i te srebrne sandałki też niczego sobie :brewki:

Offline ania24polska

• uzależniony
  • Anuleczka
  • data ślubu: beż ślubu najlepiej :)
Chlebosia chlebosia kochana ja tez chce buciki  u ciebie zamowic.

Offline LilithGoth

• Anka ot tak
  • maniak
  • Czorcik Alanek :)
  • data ślubu: 12.07.2008r.
chlebosia ja zamawiam kolejne buciki eheheh
rozmiar 8,5

Jutro pewnie domowie następne.... ja sama chyba 10 par zamowie ja *pii* cały karton butow przyjdzie do mnie eheheh
17.12.2012, 3400g, 55cm

15.09.2009, 3050g, 55cm

Offline baska98

• Chuck Norris
te srebrne są śliczne ale tez na takiej wysokiej szpilce :(

Offline vonka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2008
Buciki  :Serduszka:  już nie mogę się doczekać swoich, te brązy są cudne

Offline chlebosia

• Chuck Norris
  • SZCZĘŚLIWI JAK NIGDY
LilithGoth  jak rozumiem te pierwsze dwie to rozmiar 6,5 a te teraz dwie to 8,5 tak?

:hopsa:jak fajnie, czyli w przyszłym tygodniu będę już je mieć u siebie :hopsa:

chlebosia śliczne są te złote butki (cieszę się, że je sobie zamówiłam ;D) a i te srebrne sandałki też niczego sobie :brewki:

Olu mam nadzieję,że4 się nie obrazisz,ale butki musiałam wysłać do Ciebie bez pudełek, są zawinięte w papierki tak jak było, ale niestety na poczcie nie mieli takiego kartonu, żebym jeszcze mogła zmieścić buty w pudełkach  ;)

Offline marta082008

• Chuck Norris
Chlebosiu, u Ciebie jak na jarmarku ;)

Offline chlebosia

• Chuck Norris
  • SZCZĘŚLIWI JAK NIGDY
Chlebosiu, u Ciebie jak na jarmarku ;)

:D  No właśnie, z wątku ślubnego zrobił mi się obuwniczy  :P

Offline ika3w

• Ilona
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.08.2008r
Śliczne te buciki co sobie zamówiłaś!

Offline LilithGoth

• Anka ot tak
  • maniak
LilithGoth  jak rozumiem te pierwsze dwie to rozmiar 6,5 a te teraz dwie to 8,5 tak?
Ewuś tak dobrze rozumiesz hehehe...te pierwsze to 6,5 (czerwone i białe) rozmiar 9 to te na koturnie i i te płaskie czerwone......................a te ostatnie to rozmiar 8.5 :)
17.12.2012, 3400g, 55cm

15.09.2009, 3050g, 55cm

Offline ASIA39

• Chuck Norris
  • Szata miłości utkana jest z materiału codzienności
  • data ślubu: 18.08.2012
o jaaaa rzeczywiście cudne te buciki  :D
a te brązowe boskie  ;D

Offline LilithGoth

• Anka ot tak
  • maniak
Witam Cie Ewuś zamawiam kolejne buciki i znowu z innym rozmiarem heheh (rozmiar 5,5 )

17.12.2012, 3400g, 55cm

15.09.2009, 3050g, 55cm

Offline żonka

• maniak
  • data ślubu: 20.09.2008
Chlebosiu, kochana, dziękuję bardzo za butki. Są cudne!!!! Ale niestety, te żółte troszkę za małe  :( mimo że są niby w takim samym rozmiarze, jak te różowe, które są dobre, dziwne  :-\  Dziękuję ci jeszcze raz, że fatygowałaś się i mi je przywiozłaś  :przytul:
Ale można złożyć u ciebie kolejne zamówienie?? Bo ja jeszcze coś wynalazłam  ;)

Offline chlebosia

• Chuck Norris
  • SZCZĘŚLIWI JAK NIGDY
Chlebosiu, kochana, dziękuję bardzo za butki. Są cudne!!!! Ale niestety, te żółte troszkę za małe  :( mimo że są niby w takim samym rozmiarze, jak te różowe, które są dobre, dziwne  :-\  Dziękuję ci jeszcze raz, że fatygowałaś się i mi je przywiozłaś  :przytul:
Ale można złożyć u ciebie kolejne zamówienie?? Bo ja jeszcze coś wynalazłam  ;)

Było mi bardzo miło Cię poznać Aniu  :)   Jeśli chodzi o zamówienie to można, ale najpóźniej doj utra, bo jutro muszę bratu wysłać zamówienie.  A jeśli nie jutro, to może jeszcze w okolicach czerwca będę zamawiała.

Offline chlebosia

• Chuck Norris
  • SZCZĘŚLIWI JAK NIGDY
Witam Was kochane, coś u mnie cicho, ale ostatnio na nic nie mam czasu  :-\

A tam poza tym ,to jestem wściekła na swoją świadkową   :klnie: :ckm: :Kill:     A było to tak, jakiś czas temu była rozmowa w domu mojego PM-a   

z moją teściową i jej córką- a moją świadkową, na temat jaką będzie miała ona sukienkę. Stwierdziła,że zieloną, albo niebieską, bo ładnie

odbija, a tak w białej czy jasnej to się nie powinno na czyjś ślub itd.,a ja oczywiście ją poparłam zadowolona  :D   i oto parę dni temu wchodzi

do pokoju Rafała i oznajmia Nam, że kupiła sobie już sukienkę, ja mówię jej żeby ubrała i poszła ją przymieżyć, przychodzi a ja po prostu   :evil:

:zdziwko:  ,myślałam ,że padnę, wściekłam się tak, że szok. Patrzę a ona ma na sobie długą satynową sukienkę w kolorze bardzo jasnego

ecru., prawie biała. Normalnie byłam w szoku i nic nie powiedziałam. Ale tak się chyba nie robi  ???  I taka dumna z tego była,że szok. Dobrze

,że ja mam białą i szeroką suknię, ale co by było gdybym wzięła sobie taką rybkę i kolor ecru, nie było by wiadomo, która to panna młoda!!!   I

jeszcze cały czas teraz mówi,jak to ONA wyjdzie na salę i się pokaże to wszyscy się będą bawić, że ONA rozkręci i zabawi towarzystwo, że ONA

musi wyglądać super ,bo wszyscy będą na nią patrzyć i wogóle. Szkoda słów! Kurcze zaczynam się zastanawiać czyj to jest ślub, bo myślałam,

że mój!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!           

Offline vonka

• Chuck Norris
chlebosia wez ją  :boks_4:  Ostatni mam jakieś nastawienie, że wszystkich bym biła.

To co Ci zrobiła świadkowa to czyste chamstwo. Przecież od dawien dawna wiadomo, że Para Młoda powinna się w tym dniu wyróżniać a nie inna osoba, np. świadkowa.  Na wesele nie powinno się ubierać stroju w kolorze czerni (no chyba, że ktoś się później w taką właśnie sukienkę przebiera) i bieli - ewentualnie ecri.

Może poszukaj na necie jakiś artykuł odnoście strojów weselnych i jej podsuń co by sobie poczytała

Offline chlebosia

• Chuck Norris
  • SZCZĘŚLIWI JAK NIGDY
chlebosia wez ją  :boks_4:  Ostatni mam jakieś nastawienie, że wszystkich bym biła.

Wiesz ja też mam takie nastawienie, jestem na nią taka wściekła,że nie wytrzymam chyba. To jest logiczne że do kogoś na wesele nie ubiera się

na biało!!! ale widocznie tylko dla mnie  ???   Normalnie stwierdziłam, że zamiast świadków ,to obok Nas będą rodzice siedzieli, że by ona nie była

za blisko, bo normalnie  :boks_4:

Offline ania24polska

• uzależniony
  • Anuleczka
  • data ślubu: beż ślubu najlepiej :)
Chlebosiu kochanie ja bym jej zwrocila uwage na tto ..... dlatego ja sie ciesze ze mam dwoch swiadkow  czylli dookola mnie sami faceci :)... Pamietaj ze ty jestes najwazniejsza

Offline chlebosia

• Chuck Norris
  • SZCZĘŚLIWI JAK NIGDY
Pamietaj ze ty jestes najwazniejsza

No właśnie ostatnio zaczynym o tym apominać........  :(

Offline Edzia
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.07.2008
 chlebosia wiem o czym mówisz. Ja też miałam ostatnio przeprawę o suknię z moja świadkową. Chociaż to moja najlepsza przyjaciółka, to mało ją nie :ckm: Przysłała mi kilka zdjęc sukienek jakie by chciała, to się załamałam :mdleje:. Chyba by ksiądz i goście padli w kościele. Miały mega dekoldy z przodu albo z tyłu. Na szczęście doszłyśmy do porozumienia i będzie bardziej zakryta ::)

Ale biała lub ecru, to już świadomy policzek dla Panny Młodej >:(

Offline chlebosia

• Chuck Norris
  • SZCZĘŚLIWI JAK NIGDY

Ale biała lub ecru, to już świadomy policzek dla Panny Młodej >:(

Właśnie, tym bardziej,że parę dni wcześniej była rozmowa na ten temat!!!
A żeby jeszcze tego było mało, to w sobotę jedziemy na wesele do kuzyna PM, a tam druga "niespodzianka". Otóż wyobraźcie sobie, że

przyszły pan młody dzwoni do mamy mojego PM-a i mówi jej, że my oczywiście przyjedziemy własnym transportem, bo nie załatwiali miejsc do

spania ,także na wesele i po weselu musimy jechać samochodem  ???   I jeszcze na dodatek oznajmił, że mama mojego PM-a ma przenocować

u siebie dodatkowe 7 osób z rodziny  :o  Nie ważne, że nie ma tam tyle miejsca  >:(  Na szczęście moje kochanie będzie spało u mnie ,bo

jeszcze i on nie miałby gdzie spać  ??? Czy to jest normalne, czy ja jestem nie normalna?  Bo już nie wiem, moja teściowa nawet nie zdążyła nic

odpowiedzieć ,została postawiona przed faktem. Co z tego, że to jest 30 km od Naszego misata, ale kto jeździ na wesele samochodem i wraca

zaraz po weselu do domu? Ani wypić ani nic, poza tym jest się zmęczonym po tylu godzinach zabawy!!! Ja tego nie czaję!!!!!!!!!!  I padło na

mnie,że to ja będę wracała, chociaż mój Misiek się czegoś trochę napije.  Boże, muszę chyba iść odreagować ,bo nie wytrzymam. Co za

organizacja???  U mnie to wszyscy goście spoza miasta mają zapewniony nocleg!  Szczerze mówiąc to nie chce mi się tam iść! Już ustaliliśmjy z

Miśkiem,że na poprawiny nie idziemy, bo nie będziemy jeździć w kółko jak głupki.

Świadkowa i jeszcze to wesele na dokładkę, zwariuję.  :o

Offline roza_83
  • zapaleniec
Normalnie bym tą świadkową   :boks: serio  ;) przeciesz to logiczne że na biało to tylko Panna Młoda....u Nas świadek mojego A chciał się ubrać w biały garniak ale już mu to z głowy wybiłam  ;D

Offline baska98

• Chuck Norris
gdybym sie dowiedział, ze jakaś dziewczyna ma zamiar iść w jasnej sukience (białej lub ecru) na moje wesele to bym jej coś powiedziała.

Offline milady84

• entuzjasta
  • *Ja i Ty to My*

Olu mam nadzieję,że4 się nie obrazisz,ale butki musiałam wysłać do Ciebie bez pudełek, są zawinięte w papierki tak jak było, ale niestety na poczcie nie mieli takiego kartonu, żebym jeszcze mogła zmieścić buty w pudełkach  ;)

Ewciu przecież nie ma problemu, co za różnica czy w pudle czy bez, ważne że niedługo będę je miała u siebie ;D

co do świadkowej to ja bym ją normalnie :ckm: :cegly: :biczowanie: :boks: :bond: :ban:
ona chyba naprawdę upadła na głowę :glowa_w_mur:
brak słów :Mdleje_1:

Offline vonka

• Chuck Norris
Ja bym takiego kuzyna za j*** powiesiła. Po co on w takim razie robi to wesele? Żeby ludzie przyszli na obiad i chyba się rozjechali do domu  ???  Bo iść na impreze i myśleć, że za chwilę mam jechać do domu taki kawał drogi - koszmar

Offline marta082008

• Chuck Norris
Cześć dziewczynki w obuwniczym ;) Chlebosiu, jedne z butków okazały sie troszkę za malutkie, więc gdyby któraś z Was chciała czerwone na obcasiku 6 cm, rozmiar 9, czyli nasze około 39, to chętnie odsprzedam :) PS. Chcleboś, a od Ciebie jeszcze bym kupiła ale większe takie same :)
To te: