Autor Wątek: 09.08.2008zakładając sobie obrączki na palec przysięgniemy sobie miłość wieczną  (Przeczytany 81473 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Justys851
  • Chuck Norris
 :hello:dołączam się do odliczania, wiem trochę późno ale lepiej późno niż wcale  ;D
Aguś-sc  widzę, że Ty też sosnowiczanka a jak dobrze kojarze to Twój przyszły mąz jest ode mnie z osiedla  :P nie wiem czy zdołam nadrobic zaległości w tym wątku za co z góry bardzo przepraszam  :uscisk:
Gdzie macie wesele  ??? wiem ,że głupie pytanie  ;D ale jakos niemogłam sie tego doszukać  :P ;)

Offline evelaz

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
Justys851- czyżbyś była z Kaimierza ??  ;D
Agatka ma wesele w Leśnej- odpowiem za nią , mam nadzieję, że nie będzie na mnie zła :)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
evelazTak jestem z Kazimierza  ;D a ja do Leśnej mam niedaleko a nawet tam nie zajrzeliśmy pzry szukaniu sali ;D po miesiącu dopiero na necie zobaczyłam że tak ładnie odnowili te sale  :D

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
wczoraj wysłaliśmy zaproszenia do mojej rodziny do Niemiec  ;D, ciekawe za ile dojdą  :drapanie: ale można powiedzieć, że kolejne osoby zostały zaproszone  :) i dzwoniłam do mojego fryzjera umówić Sebastiana mame, do niego to jest wogóle koszmar żeby się dodzwonić  :mdleje: ale się w końcu po paru dniach  :tak_2: udało i wyobraźcie sobie, że cały maj ma już zajęty  :shock: no ale że to tylko strzyżenie będzie to jakoś udało się wcisnąć na szczęście  ;D ;D ;D Ewcia dzwoniłaś może do niego?? Bo powiem Ci że aby się dodzwonić to trzeba wykonać pewien trik  ;) ale to na gg Ci napiszę jeśli będziesz chciała no a tak wogóle to mam bardzo kiepski dzień jest mi smutno i chce mi się płakać :( :( :( :( :( :( :( :( :'( :'( :'( :'(  :'(

Justys witam Cię w moim odliczanku i bardzo się cieszę, że dołączyłaś  :hello: jeśli chodzi o wszystkie strony do nadrobienia nie ma problemu, mnie też by sie nie chciało, dużo już tego  :D ;D ;D no a Ewcia już za mnie odpowiedziała gdzie wesele i zadała też za mnie pytanie to już wiesz i czekam na odpowiedź hihi  ;) i nie gniewam się na Ciebie Ewelka no co Ty  :-* :-*

chlebosia do czerwca jest jeszcze troszkę czasy także musisz wytrzymać  ;)

Alicja nie przejmuj się nie masz czym hi hi  :-* :-*

vonka no cztałam u Ciebie wąteczku jak było to fajnie, jestem ciekawa z kim będziemy mieli drugie spotkanie czy z tą samą kobitką czy z kimś innym

dorka fajnie, że Tobie się podoba Nam nie, bo na stronie proponują co innego a przyszło co innego...
i dziewczyny księga została odesłana, teraz się boję czy ten gościu odda kase mam nadzieję że tak, że nie okaże się jakimś oszustą czy tam kim, kurcze no poważnie się o to boję  :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\
odliczam do 09.08.2008 zapraszam

"Miłości trzeba się uczyć - uczyć wciąż na nowo i bez końca"

Offline evelaz

• Chuck Norris
Agatko, czemu Ci smutno??  :przytul:

muszę się zmobilizować i zadzwonić do Wojtka, ale jakoś odwagi mi brak... 

Justus851 -to ja już wiem kim jesteś :P hehe...

Offline panna_niedopisana
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 18.06.2012
A co się stało, że Ci smutno?
Miejmy nadzieję, że gość od księgi zachowa się na poziomie i od razu odda pieniądze...

Offline Justys851
  • Chuck Norris
evelaz hihi  to fajnie  ;D skąd mnie znasz ?? czyżbyś była również z Kazimierza  ??? na fotce mało widać więc ja nie bardzo kojarze  :-\  ;D ujawni mi sie proszę  ;D
Hihi już wiem Ewelinko hehe przecież my się znamy  ;D i nawet wesele mamy na tej samej sali  ;D tyle , że ja mam wcześniej  :P

Offline kobietka
  • maniak
Aguś-sc co się dzieje, czemu ci smutno??
mam nadzieję, że to chwilowe i szybko minie.
trzymaj się  :bukiet:

Offline adusiaxxx

• maniak
  • data ślubu: 12.04.2008

Offline ika3w

• Ilona
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.08.2008r

Offline evelaz

• Chuck Norris
evelaz hihi  to fajnie  ;D skąd mnie znasz ?? czyżbyś była również z Kazimierza  ??? na fotce mało widać więc ja nie bardzo kojarze  :-\  ;D ujawni mi sie proszę  ;D
Hihi już wiem Ewelinko hehe przecież my się znamy  ;D i nawet wesele mamy na tej samej sali  ;D tyle , że ja mam wcześniej  :P

hihi, no, prawda :) będę czekać na Twoją relację ;D

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
Oj Agatko  :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
Ewcia panno kobietko Aduś ika Ala dziękuję  :-*  :-*  :-*  :-*  :-*  :-*
co się stało posprzeczałam się z Sebastianem  :( ostatnio było tak superrrrrrr a dziś czar prysł i to o głupotkę  :-\ :-\ :-\ i dlatego jest mi smutno

panno no ja tez mam nadzieję, że gość okarze się wporządku mamy mu przesłać fotkę nadania więc mam nadzieję, że jutro kasa już będzie przelana

Justyś i Ewcia ładnie to tak mój wąteczek zaśmiecać hi hi hi hi hi hi hi  :P  ;D  ;)

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
  • data ślubu: 2.8.2008
Aga no koleś (ten od księgi) trochę działa na allegro i sądzę, że skoro poszedł na układ zwrotu księgi to kasę odda. Klientów na sporo i chyba nie psułby sobie tak głupio reputacji.

Nie smutkaj się  :uscisk: jutro będzie lepiej. :-*

Offline Justys851
  • Chuck Norris
przepraszam  :uscisk: obiecuje poprawę  ;D :D

Offline evelaz

• Chuck Norris
hihi, ja też obiecuję się poprawić ;)  :-*

Offline czarodziejka_

• użytkownik
  • **
  • coraz bliżej
  • data ślubu: 23.08.2008r.
ach CI nasi Panowie-wrrr!

tulem mocno  :przytul: :przytul: :przytul:

Offline dorka_9

• uzależniony
  • data ślubu: 30 sierpnia 2008
Aguś-sc księga wam sie nie podobała ???Mi sie tam podobała  ;D
Nie smuć się czasem się każdej z nas zdarza że sie posprzecza  z naszymi kochanymi chłopami ale jak zawsze wszystko jest później w porządku wiec główka do góry-pewnie dzisiaj dacie sobie buziaczki i będzie oki :skacza:

Offline vonka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2008
Dzisiaj nowy dzień i mam nadzieje, że u Ciebie już dużo lepiej i że atmosfera między Tobą a Twoim PM się rozluźni.
Czasami ostra wymiana zdań jest potrzebna i umacnia związek - mam nadzieje, że w Twoim przypadku będzie podobnie  :-*

Offline milenaw
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08-09-2007
Aguś buziak dla ciebie smutasku :-* :-* :-* :-*

Offline evelaz

• Chuck Norris
hej Aguś :) jak tam się miewasz ?? mam nadzieję, że już lepiej. buziaki  :-*

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
oj dziewczyny Wy naprawdę jesteście niezastąpione dziękuję Wam bardzo Kasiu czarodziejka dorka vonka, Milenko Ewcia Ala buziaki dla Was Kochane  :-*  :-*  :-*  :-*  :-*  :-*  :-*

dziś jak się rano obudziłam i zobaczyłam jak pięknie świeci słoneczko za oknem to pojawił się uśmiech na mej buziuni  :D z moim chłopiną narazie jest bez zmian znaczy się cisza, ale daje rade i dziś jest naprawdę lepiej  :)

Kasiu jeśli chodzi o księgę no właśnie też tak myślę, że gość nie jest jakimś oszustem bo tak jak już pisałaś działa na allegro i raczej nie chciałby mieć opini no takiej nie fajnej, bo negatywna to za mało powiedziane, ale wiesz jednak ten strach gdzieś jest a zwłaszcza, że to nie małe pieniądze  ::)

Justyś Ewcia no ja myślę, że tu porządek nastanie  :P  ;D ;D ;D ;D nie no jak chcecie to sobie tam piszcie nie mam nic przeciwko tylko no nie do przesady znowu zrozumiano??  :P ;)

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
Agatko z Sebciem napewno będzie super  ;D ;D ;D ;D
A takie sprzeczki są fajne  ;D ;D ;D
Wiesz czemu ??  ::) ::) ::)
Ja lubię się godzić  ;) ;) ;) :-* :-* :-* :P :P

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
Ala dzięki  :-* :-* :-* wariatka z Ciebie  ;)  ;D mam nadzieję, że będzie mi kiedyś dane poznać Cię w rzeczywistości  :)

z Sebciem jesteśmy pogodzeni, przeprosiliśmy się nawzajem telefonicznie gdyż dziś się nie widzimy, a to było tak że jedno zaczęło a drugie pociągnęło dalej także wina leżała po obu stronach aż mi lepiej  ;D ;D ;D ;D ;D

mam do Was pytanko bo oglądamy księgi gości nowe  ;D tzn weźniemy od osoby tym razem gdzie mamy opinie od kobietki w ślepo to ja już dziękuję potem by się okazało, że znowu trzebaby było się męczyć  :mdleje: i teraz tak sala na której mamy wesele (będę mówić o części siedzącej bo na tanecznej są inne kolory ścian) jest koloru kurcze takiego bladego różu  tzn nie do końca, ale nie będę Wam potrafiła wytłumaczyć i obrusy są białe a krzesła i dodatki bordowe i niewiem księgę mamy zamówić całą bordową czy taką pomieszaną z bordem ale niewiem czy ta pomieszana będzie pasować jeśli dodatki i krzesła są bordowe mam nadzieję, że rozumiecie o co mi chodzi  ;)... i od razu to samo pytanie jest o winietki  :)

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
Mnie się chyba ta cała bordowa bardziej podoba  ;D ;D ;D
Ja wariatka?? No co TY!!!!  :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha: :hopsa: :hopsa: :hopsa: :glupek: :glupek: :glupek:
Ja się nie zdziwię jak się chociaż z widzenia znamy  :P :P :P :P
A napewno się spotkamy  :) :) ;) ;)

Offline czarodziejka_

• użytkownik
  • **
  • coraz bliżej
  • data ślubu: 23.08.2008r.
Bordowa fajniejsza :)

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
Ja się nie zdziwię jak się chociaż z widzenia znamy  :P :P :P :P
A napewno się spotkamy  :) :) ;) ;)

a wiesz że o tym samym pomyślałam tzn mnie to zastanawiało czy się tak z widzenia znamy czy nie  ;D ;D ;D ;D i też się nie zdziwię jeśli tak będzie  :lol: :lol: :lol: :lol: no też tak myślę że się spotkamy nawet z Ewcią wczoraj na gg ten temat wspomniałyśmy  :) tylko na spokojnie niech najpierw odbędzie się spotkanko zagłębiaczek i ślązaczek a o tym to w odliczanku Kasiuli  :D

a wracając temat księga tu nie chodzi o to która ładniejsza bo wzorów tej mieszanej jest pare to był tylko taki przykład mnie chodzi o to czy jeśli na sali dodatki są bordowe to czy księgę i reszte rzeczy brać bordowe czy bordowe z innym kolorem, czy to będzie do siebie wogóle pasować czy nie będzie wiochy  ;)

a teraz idę lulać buziaczki  :-* :-* :-*

Offline milenaw
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08-09-2007
Mnie się podoba ta jaśniejsza ,ale jak trafi w tyle rąk to już taka ładna może nie być więc wybrałabym tą bordową. :D

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Dzień doberek i buziaczki  ;D
Co do ksiąg to mnie bardziej podoba sie ta bordowa  :D popieram milenaw ze ta jąsniejsza może już po wpisaniu nie byc taka ładna  ;)
ja bym wzięła bordową  ;)