Autor Wątek: 09.08.2008zakładając sobie obrączki na palec przysięgniemy sobie miłość wieczną  (Przeczytany 81730 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline adusiaxxx

• maniak
  • data ślubu: 12.04.2008
Aguś, a Ty tą księgę zamawiałaś na allegro, czy sama robiłaś z albumu, bo coś mi chyba umknęło  :drapanie:

Ja robiłam w tym samym stylu i wyszła bosko, goście byli zachwyceni  ;)

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
niedawno wróciłam od stomatologa już wiem jak się ten zabieg nazywa co miałam robiony skaling czy jakoś tak  ;) pani asystentka mówiła, że to jest przyjemna rzecz i że nie boli, ale mnie oczywiście bolało i to bardzoooo  :Zab: pani aż uwierzyć nie mogła, że mnie bolało, ale ja tak już mam jeśli chodzi o moją szczękę  :-\ :-\ :-\ :-\

I przymiarka sukienki. Super uczucie nawet jeśli to było tylko ściągnięcie miary  ;D

Też tak "fruwam" jak zakładam moją sukienkę :) Albo welon :)

ooooo tak to jest super uczucie mimo tego, że to tylko ściągnięcie miary  :skacza: :skacza: :skacza:

Milenko rozumiem   :D, jeśli chodzi o księgę to lepiej nie zapeszać  ;) ja też się bardzooooo cieszę, że na zdjęciu miary wszystko poszło ok  :hopsa: :hopsa: :hopsa: :hopsa:, pani tylko trochę zdziwiona była, jak pokazałam jej górę od twojej sukni hi hi  ;D ;D ;D

Aduś pisałam wcześniej, że księgę zamawialiśmy na allegro, ale rozumiem, że nie doczytałaś, teraz to zajmujesz się małżonkiem  ;)  ;D ;D ;D i nawet niewiesz kochana jak ja Ci zazdroszczę tych zdolności, pięknie Ci to wszystko wyszło i winietki i pudełeczka i ta księga i wszystko ślicznie  :tak_2:

odliczam do 09.08.2008 zapraszam

"Miłości trzeba się uczyć - uczyć wciąż na nowo i bez końca"

Offline adusiaxxx

• maniak
No właśnie, nie doczytałam  :glupek: Nakombinowałam się trochę przy tych wszystkich pierdołach, ale nie żałuję ani minuty spędzonej przy tym i ani złotówki wydanej :) Naprawdę było warto  :D

Eeeee no to mega fuszerkę odwalił ten sprzedający  ::) Ja bym go  :ckm: A zdjęcia ma takie piękne na aukcji, sama od niego odgapiłam co nie co ::)

Mam nadzieję, że przyjmie tą reklamację i wszystko dobrze się zakończy  ::)
A powiedz mi kochana jak rozwiązał problem "kieszonki" na okładce ?

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
Oj Aguś  :) :) :)
Jak ja Wam zazdroszczę, że tak blisko Waszego cudnego dnia  :-* :-* :-*

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
a no odwalił szuferkę i naprawdę zdjęcia tego do końca nie odwierciedlają, na żywo to wygląda ochydnie  ::) wiesz Aduś uwierz, że również mieliśmy ochotę go  :boks_4:  :ckm: :boks: :boks1: ale nie chcieliśmy wchodzić powiedzmy w konflikt, ponieważ zależało no i zależy Nam na rozwiązaniu tej sprawy pomyślnie, dlatego odzew był trochę ostry, ale tak żeby sobie nie zaszkodzić i najprawdopobniej jutro już będzie wsio wiadomo więc nie chcę tu jeszcze nic pisać jak się sprawa rozwiązała bo to jeszcze nie doszło do skutku i właśnie zdjęcia na stronie są całkiem inne no ale co zrobić, sparzyliśmy się no ale cóż nikt tego nie mógł przewidzieć  :-\ jeśli chodzi o kieszonkę to włożył kawałek wydrukowanej kartki z naszymi imionami ahhh no szkoda gadać

Alicjo moja droga, zleci u Ciebie zobaczysz  :D ja pamiętam jak dopiero był wrzesień i zaczęliśmy wszystko rezerwować a tu już proszę prawie kwiecień się kończy zobaczysz nie obejrzysz się a już żonką będziesz  :)  :-*

Offline adusiaxxx

• maniak
No kartkę włożył w okienko, tak jak na fotce, a co z tą kieszonką w którą włożył tą kartkę, zostawił ją tak  ??? ( chodzi o tą kieszonkę wewnątrz księgi ) Bo ja to ostatecznie zdjęciem zakleiłam, bo mnie strasznie denerwowała :)

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
tak zostawił tę kieszonkę tak i co się księgę otwierało to ta kartka wylatywała, ale Nas najbardziej wk****** to, że tekst pierwszej strony nie jest wydrukowany na tej kartce tylko osobna przyklejona i że okładka i ta pierwsza kartka białe a reszta koloru jak on czy ona nawet niewiem kto to stwierdził(a) że to kość słoniowa tylko po ch** mi kartki w tym kolorze jak okładka jest biała  :mdleje:, jak ten ktoś stwierdził, że oni robią kontrast  :bredzisz: a Ty też od nich zamawiałaś??

Offline adusiaxxx

• maniak
Aguś ja zamawiałam sam album na zdjęcia, też na allegro ale nie od niego, udało mi się bo środek był cały w jednym kolorze, ale wiesz to też zależy od modelu albumu, ten Twój jest inny niż mój i wydaje mi się, że ten sprzedający też kupuje te albumy w ciemno i z nich próbuje coś stworzyć  ::)

Wiesz, możesz jeszcze poprosić o wymianę na model, w którym środek jest w jednym kolorze, żeby miało to ręce i nogi  :-\

A co do tej kartki wklejonej to tak jak Ci mówię, on kupuje gotowy album na zdjęcia i później z niego robi księgę ( poprzez doklejenie kartki i wsadzenie imion w ramkę  ::) ) Bo w gotowym albumie nie da rady już czegoś wydrykować  :-\ Wiesz o co mi chodzi  ::)

W każdym razie ja tak zrobiłam z pomocą Kasieńki  ;) I ta strona z podziękowaniem dla gości u mnie też jest doklejona, ale fajnie to wygląda, bo kolorystycznie pasuje do siebie  :)

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
Agatko my to już jak mąż z żonką od prawie roku ;)
  :-* :-*

Offline evelaz

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
wierze że się cieszyłaś ze zdjęcia miary, ja miałam banana na twarzy patrząc jak przymierzałaś suknie ... hihi :)

biedna jesteś, że wizyta u dentysty bolała...  :przytul: dobrze, że już po niej :)
oby sprawa z albumem dobrze się rozwiązała.

buziaki  :-*

Offline roza_83
  • zapaleniec
Aguś jak fajnie że zdjęcie miary się udało  ;D ja też ide w tym tygodniu ale na pierwszą przymiarke  ;D

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
Aduś wiem wiem o co chodzi mój chłopina też mówi, że On kupuje gotowe i je przerabia, my nie chcemy wymiany chcemy zwrot kasy a my odeślemy z powrotem "super" księgę, mam nadzieję, że wszystko dobrze pójdzie

Ala no to jak już prawie od roku jesteście mężem i żonką to nie masz czego zazdrościć  :)

oj Ewcia, ale to zleciało nie, ja pamiętam jak dziś jak byłaś tak dobra i się zgodziłaś ze mną pojechać wyszukac sukni i jak bajerowałaś kobitkę, żeby fotki cyknąć hi hi hi dziękuję  :-* :-*  :uscisk:  :uscisk: ;D ;D aż się wzruszyłam  :Wzruszony:  :glupek:
wizyta a no nie była przyjemna mimo tego, że ta pani zapewniała, że nie będzie boleć to ja i tak wiedziałam, że będzie bo znam siebie i me nerwy, które mam "w buzi"  :P

Madzia, kurcze to już masz super jak idziesz na przymiarkę  ;D oczywiście na foteczki czekam  ;)  :tupot:

idę lulać dobranoc i do juterka  :id_juz:

Offline adusiaxxx

• maniak
No to życzę udanego zakończenia sprawy  :)

Ale te czas leci... ja pamiętam jak wczoraj swoje zdjęcie miary... A dziś suknia wisi na szafie i czeka jeszcze tylko na zdjęcia  :-\  Szkoda, że później już jej więcej nie włożę  :'(

Offline evelaz

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
Ewcia, ale to zleciało nie, ja pamiętam jak dziś jak byłaś tak dobra i się zgodziłaś ze mną pojechać wyszukac sukni i jak bajerowałaś kobitkę, żeby fotki cyknąć hi hi hi dziękuję  :-* :-*  :uscisk:  :uscisk: ;D ;D aż się wzruszyłam  :Wzruszony:  :glupek:
hihi, ja też się wzruszyłam  jak sobie pomyślałam o tej akcji :P Nie ma za co dziękować, bo to była  dla mnie sama przyjemność :)

śpij dobrze:) dobranoc  :-*

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
no mam nadzieję, że akcja z księgą się dziś zakończy pomyślnie  :)

Ada no te wspomnienia, załatwianie tego wszystkiego jest cudowne i nie zapomniane mimo tych nerwów czasem, mimo tego, że mnie jeszcze trochę zostało spraw do załatwiania jak i do ślubu  ;), ale wczoraj jak Ewelina wspomniała o sukni to naprawdę się wzruszyłam, przypomniałam sobie właśnie jak już wybrałam i żeby zdjęcie cyknąć to te gadki ze strony Ewci do kobitki  ;D, może dla Was to nic takiego, ale dla mnie wspomnienie wspaniałe i właśnie, że suknie ubiera się 2 razy na ślub a potem na plenerek i koniec przykre  :'( dlatego ja mówię, że z jednej strony nie mogę się doczekać tego dnia ale z drugiej strony chciałabym aby te przygotowania trwały jak najdłużej, bo potem miną i pozostaną wspomnienia  ::)

Gabiś
  • Gość
Aguś z tą księgą na pewno wszystko zakończy się ok.
Buziaki wtorkowe!!

Offline milenaw
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08-09-2007
Aguś mnie było zal sprzedawać suknię... ja miałam ją tylko na ślub bo plenerek był w tym samym dniu :(
Ale i tak będziesz mogla wspominać z zdjęć i z filmu z wesela.

ja też się bardzooooo cieszę, że na zdjęciu miary wszystko poszło ok  Hopsa Hopsa Hopsa Hopsa, pani tylko trochę zdziwiona była, jak pokazałam jej górę od twojej sukni hi hi  Grin Grin Grin

No to fajnie, ze pani zobaczyła, ze postawienie jest możliwe ;)

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
Gabi wzajemnie  :-*

Milenko ale wiesz mieć na sobie a potem oglądać na filmie czy na zdjęciach to już nie to samo ehhh no a my też w umowie mamy reportaż dłuższy czyli, że oprócz zdjęć z błogosławieństwa, kościoła, sali itp będziemy mieć jeszcze na dworze, ale jak tak patrzę na fotki z takiego plenerku w innym dniu to coraz bardziej podobają mi się te zdjęcia i najprawdopodobniej właśnie weźniemy jeszcze plenerek w innym dniu  :)...co do stójki no się okaże w czerwcu czy wyjdzie tak jakbym chciała, mam nadzieję, że tak  ;D

a dziś mamy pierwsze spotkanie w poradni - są dwa - to drugie 8-go maja  :D ciekawe co się będzie działo, a przeczytałam u vonki, że oni dziś idą na czwarte, po przeczytaniu przeżyłam szok  :o

Offline Ania1234

• uzależniony
  • data ślubu: 02.08.2008
Cześć Kochana!

My mieliśmy 3 spotkania w poradni. Będzie dobrze, zobaczysz :)

Suknia tez wyjdzie taka jak wymarzyłaś sobie!!!

Jejku jak ja się cieszę że zdecydowałam się na tą drugą suknię! Teraz mi się micha smieje od ucha do ucha :)

Offline vonka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2008
Mam nadzieje, że u Ciebie nie będzie tak źle jak u mnie. Ja już w szkole średniej miałam te metody omawiane przy jakiejś tam okazji i może dlatego w taki a nie inny sposób odebrałam to co oni nam mówili. CZasami wiedziałam więcej od tego co mówili ale to już swoją drogą.
Mam nadzieje, że wychwycisz ważne dla Ciebie informację i z nich skorzystasz bo naprawdę warto.  Np. powinni Wam powiedzieć w jakim momencie cyklu będzie chłopczyk a w którym dziewczynka.

Offline milady84

• entuzjasta
  • *Ja i Ty to My*
  • data ślubu: 24.05.2008
Aguś my też mamy dzisiaj pierwsze spotkanie w poradni rodzinnej i wcale mnie to nie cieszy tym bardziej, że pani nam będzie kazała robić tabelkę metodą termiczną i nie zaliczy nam tego dopóki nie skończę 1 całego cyklu :Mdleje_1:

Offline hany81

• Chuck Norris
  • data ślubu: 16.08.2008
Aguś my też mamy dzisiaj pierwsze spotkanie w poradni rodzinnej i wcale mnie to nie cieszy tym bardziej, że pani nam będzie kazała robić tabelkę metodą termiczną i nie zaliczy nam tego dopóki nie skończę 1 całego cyklu :Mdleje_1:

No już bez przesady!!! Nie ma prawa wymagać od Ciebie wykonywania tych pomiarów....oj jak u mnie też coś takiego wymyslą to im powiem co myślę  :boks_4: :nerwus: :bredzisz:

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
 :-* :-* :-* Agatko  ;D ;D ;D

Offline milenaw
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08-09-2007
Agatko wiem, ze to nie to samo, ale zawsze cos. A panią z poradni się nie martw. jak nie używasz metody termicznej to zawsze możesz ściągnąć z netu i troszke pozmieniać. J atak zrobiłam i się udało :los:

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
dzięki dziewczyny za te rady, ale spotkanie w poradni było sympatyczne  :) tylko jak na naukach było ponad 20 par to tu byliśmy sami hi hi na początku, potem w trakcie przyszła jeszcze jedna para troszkę byliśmy zdziwieni  :shock: no ale dobrze, że jeszcze ktoś przybył bo pani troszkę pytań zadawała tak z owulacji ze śluzu itp itd i tak troszkę my żeśmy odpowiadali troszkę tamci i się uzupełnialiśmy uffffff ale ogólnie pani fajnie tłumaczyła jeśli chodzi o cykl itp itd  :)

a to to już wogóle przesada jak nic to jakaś wariatka z tej kobiety  :bredzisz: współczuję  :przytul:

Ala dzięki i wzajemnie  :-* :-* :-* :-* i coś doczytałam u Angeli w wątku o fotkah, Kochana ale z czego Ty chcesz fotki?? bo jeśli w sukni to nie ma bo to tylko ściągnięcie miary było a pierwsza przymiarka w czerwcu i wtedy napewnooooo fotki będą  ;D

Offline chlebosia

• Mąż i żona to jedna dusza w dwóch ciałach...
  • Chuck Norris
  • SZCZĘŚLIWI JAK NIGDY
  • data ślubu: 16.08.2008

Ala dzięki i wzajemnie  :-* :-* :-* :-* i coś doczytałam u Angeli w wątku o fotkah, Kochana ale z czego Ty chcesz fotki?? bo jeśli w sukni to nie ma bo to tylko ściągnięcie miary było a pierwsza przymiarka w czerwcu i wtedy napewnooooo fotki będą  ;D

To czekamy z niecierpliwością  ;)

Offline mariola63k

• :)
  • nowicjusz
  • *
  • :)))
  • data ślubu: 18.07.2009
Czesc dziewczeta :)

Miłego dnia

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
A no widzisz Agatko znowu blondynka ze mnie wyszła  :( :( :( :-X :-X :-X

Offline vonka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2008
Aguś-sc  super, że było OK, u mnie nawet wczoraj też było w miarę i nawet (o dziwo) można było się trochę pośmiać.  ;D

Offline dorka_9

• uzależniony
  • data ślubu: 30 sierpnia 2008
Aguś-sc ksiega mi sie bardzo podoba sami zastanawiamy sie czy takiej nie kupić.