Autor Wątek: Przyszła Żonka odlicza  (Przeczytany 48623 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline madziq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 26.04.2008
Odp: Przyszła Żonka odlicza
« Odpowiedź #360 dnia: 2 Kwietnia 2008, 11:33 »
wreszcie jakieś fotki!!!

:szczeka: :szczeka:  suknia jest przepiękna i faktycznie najlepsza i fryzurka śliczna i wogóle widać jaka Ty jesteś z tego wszystkiego zadowolona więc to mnie jeszcze bardziej cieszy  :przytul:

Offline żonka

• maniak
  • data ślubu: 20.09.2008
« Odpowiedź #361 dnia: 2 Kwietnia 2008, 16:38 »
fryzurka bardzo ładna, jedyne "ale" to takie, że coś mi z przodu nie pasuje tzn trochę bym ten kosmyk włosów obniżyła na czoło, ale jest bardzo ładniutko  ;D
fryzurka ładniutka,ale tak jak iza pisała też ten przód bym troszke zmianiła,pozatym oki

fiu, fiu kochana !!! Fryzurka bardzo twarzowa , tylko faktycznie dziewczyny mają rację może troszkę niżej to pasmo na czoło.
fryzurka ładniutka ale tak jak większość opuściłabym trochę to pasemko :)

Hmmmm może rzeczywiście pomyślę nad opuszczeniem trochę tego pasma. Bardzo dziękuję za uwagi, przekażę fryzjerowi  ;D

Moim zdaniem spuer fryzik, bardzo Ci pasi, ale diademowi mówię stanowcze nie, po co zakrywać takie cudo  ??? ale dżety we włosach są fajnym pomysłem.
Nie ma za co, sama prawda  ;)

A jeśli chodzi o diadem to juz nieodwołalne :?:

Wiecie Kochane, diadem we włosach marzył mi się od zawsze i jak na razie jestem na 100% nastawiona, że będę go mieć. Ale to będzie na prawdę jakiś delikatny malutki diademik, który będzie idealnie współgral z moją suknią no i całą mną. ale jeśli okaże się, że będę źle w nim wyglądać, to oczywiście diademiku nie będzie. 

Mnie się fryzura podoba. A jeśli chodzi o diadem to też jestem za,ale nie za zbyt dużym. Jak Twój wygląda?

Diademu nie mam jeszcze wybranego, będę dopiero szukać, jak przyjdzie moja suknia.

No i Kochane baaaaaaaaaaaaardzo cieszę się, że suknia wam się podoba.  :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza:

Offline żonka

• maniak
« Odpowiedź #362 dnia: 2 Kwietnia 2008, 16:59 »
A wczoraj byliśmy u księdza w parafii, do której przynależymy z racji obecnego zamieszkania. Z racji tego, że ślub chcemy wziąć w miejscowości, z której pochodzi P. musieliśmy dostać zgodę proboszcza z tej parafii, w której teraz mieszkamy. No i popytać się o nauki przedmałżeńskie żeby móc już na nie chodzić. Powiem wam, że troszkę się obawiałam tego spotkania, bo tyle się nasłuchałam i naczytałam na temat tego jak to księża nie chcą wydawać zgody na śluby w innych parafiach, bo tracą zarobek itp. :Kwasny: Ale na szczęście ksiądz okazał się bardzo miły, powiedział że zgodę na ślub w innej parafii mamy i dał nam swoje błogosławieństwo.  :Najlepszy:  Powiedział tylko, że po zaświadczenie, że tą zgodę mamy musimy podejść w godzinach otwarcia biura parafialnego, bo on  nie ma teraz tego zaświadczenia. No i wybraliśmy się z P. do biura dziś i dostaliśmy pozwolenie, ale zapoznałam się z nim dopiero poźniej  :glowa_w_mur: i napisane tam jest tak: "Udzielam księdzu .... zezwolenia na przeprowadzenie rozmów kanoniczno-duszpasterskich...".  :???: I teraz mam wątpliwości czy to znaczy, że mamy zezwolenie na ślub czy tylko na nauki przedmałżeńskie lub jakieś inne "rozmowy kanoniczno-duszpasterskie" (cokolwiek to znaczy). :?: Orientujecie się może czy to zaświadczenie jest dobre?
Aha i jeszcze powiedział nam ksiądz, że w najbliższym czasie nie będzie nauk przedmałzeńskich więc musimy je zrobić gdzieś indziej.  :drapanie:

Offline żonka

• maniak
« Odpowiedź #363 dnia: 2 Kwietnia 2008, 17:15 »
Aaaaaa jeszcze coś mi się przypomniało.  :idea:
Jutro...... zamawiamy obrączki!!!!!!! :skacza: :skacza: :skacza: :skacza:
Ale zdjęcia pokażę wam dopiero jak je dostaniemy, bo to nie będą  obrączki z jakiegoś sławnego salonu i nie ma ich na żadnej stronie internetowej. a dziś siedzimy i wymyślamy jaki będziemy mieli grawer  :drapanie:
No i jutro też jedziemy do naszego Dworku Hetmańskiego. spotykamy się tam z rodzicami P., którzy jeszcze tam nigdy nie byli i chcą Dworek obejrzeć. Już się nie mogę doczekać żeby tam być!!! :jupi:

Offline Lili-liliana

• maniak
  • data ślubu: 08.05.2010r.
« Odpowiedź #364 dnia: 2 Kwietnia 2008, 17:59 »
Fryzurka super i suknia śliczna ;D ;D
Natalia 26.04.2012 Bartłomiej 10.01.2018

Offline aeniołek

• Chuck Norris
  • R+R+M+M = A :-)
  • data ślubu: 6.02.10
« Odpowiedź #365 dnia: 3 Kwietnia 2008, 09:51 »
Suknia bardzo ładna i pięknie podkreśla Twoją talię !!!!! DOBRY WYBÓR ;D.

A co do fryzurki to już któras forumka wczesniej pisała i ja się z nią całkowicie zgadzam, żebyś pomyslała o wypuszczenia pasma z przodu. Już piszę dlaczego. Masz podłużną twarz, a spięte wszystkie włosy jeszcze Ci ją bardziej wydłużają. Gdybyś wypuściła coś z przodu zniwelowałoby to taki efekt!! Pomyśl!! :)

No i tuptami o foty obrączek !!!! ;D

Offline żonka

• maniak
« Odpowiedź #366 dnia: 5 Kwietnia 2008, 10:46 »
Masz podłużną twarz, a spięte wszystkie włosy jeszcze Ci ją bardziej wydłużają. Gdybyś wypuściła coś z przodu zniwelowałoby to taki efekt!! Pomyśl!! :)

A mój tata całe życie mi powtarza, że mam buzię jak księżyc w pełni  ;D

Obrączki zamówione  :Najlepszy:, mają być w czwartek  :hopsa:, jak tylko je odbiorę, to od razu zrobię zdjęcia i wkleję.
Natomiast do Dworku ostatecznie nie pojechaliśmy, bo jeden z pracowników, który pracuje u taty P. poważnie się rozchorował (coś z płucami) i tata P. musiał go odwieźć do szpitala. Poza tym tak się całą tą sytuacją zdenerwował, bo to już kolejny pracownik, któremu coś się dzieje (ostatnio dwóch miało zawał), że nie był już w nastroju i nie miał siły żeby jeszcze jechać kawał drogi do Dworku. Smutno mi trochę było, ale wiadomo - siła wyższa i nic nie mogliśmy na to poradzić. pojedziemy innym razem.

Offline żonka

• maniak
« Odpowiedź #367 dnia: 5 Kwietnia 2008, 11:33 »
Przeglądałam ostanio forum w poszukiwaniu zdjęć prezentujących ozdoby na samochód. Zaprezentuję wam to, co mi się najbardziej podoba.  :)

I co wy o tym sądzicie? Ja jestem zdecydowaną zwolenniczką prostoty przy ozdabianiu samochodu i nie podoba mi się gdy na masce z przodu przymocowany jest bukiet wielkości małej orki, który przesłania kierowcy cały widok. A z racji tego, że bukiet będę miała z kalii, to z tych zdjęć najbardziej podobają mi się te, na których są ozdoby właśnie z kalii, a najbardziej, to chyba te dwa ostatnie. W bukiecie chcę mieć różowe kwiaty więc na samochodzie chciałabym mieć takie same.

Offline madziq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 26.04.2008
« Odpowiedź #368 dnia: 5 Kwietnia 2008, 11:40 »
gratuluję obrączek to teraz nie pozostaje nic innego jak tylko czekać na fotki  :tupot: :tupot: :tupot:

I co wy o tym sądzicie? Ja jestem zdecydowaną zwolenniczką prostoty przy ozdabianiu samochodu i nie podoba mi się gdy na masce z przodu przymocowany jest bukiet wielkości małej orki, który przesłania kierowcy cały widok.

no to dokładnie tak jak ja i te oto 2 jak dla mnie są prześliczne chyba sama skorzystam :)

Offline żonka

• maniak
« Odpowiedź #369 dnia: 5 Kwietnia 2008, 12:16 »
gratuluję obrączek

aaaa dziękować, dziękować  ;D

no to dokładnie tak jak ja i te oto 2 jak dla mnie są prześliczne chyba sama skorzystam :)

Cieszę się, że mogłam pomóc.  :)

Offline Olcia27
  • uzależniony
  • data ślubu: 06-09-2008
« Odpowiedź #370 dnia: 5 Kwietnia 2008, 12:58 »
Przeglądałam ostanio forum w poszukiwaniu zdjęć prezentujących ozdoby na samochód. Zaprezentuję wam to, co mi się najbardziej podoba.  :)

my będziemy mieli taką dekorację tylko zamiast tulipanów będą calle takie jak w bukiecie

Będzie Synek:)

Offline żonka

• maniak
« Odpowiedź #371 dnia: 5 Kwietnia 2008, 13:12 »
my będziemy mieli taką dekorację tylko zamiast tulipanów będą calle takie jak w bukiecie

To będzie mieć PRZEPIęKNą dekorację.  :D Też myślałam o zamianie tulipanów na kalie.  :)

Offline roza_83
  • zapaleniec
« Odpowiedź #372 dnia: 5 Kwietnia 2008, 13:37 »
Ja też nie lubie takich wielkich bukietów na samochodzie i wogle ale te jakoś do mnie nie przemawiają  ::) no może ta na złotym autku  ;)

Offline panna_niedopisana
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 18.06.2012
« Odpowiedź #373 dnia: 5 Kwietnia 2008, 13:41 »
Ja byłabym za ostatnimi dekoracjami :) Suknia piękna, świetnie eksponuje wcięcie w talii.

Offline Lili-liliana

• maniak
« Odpowiedź #374 dnia: 5 Kwietnia 2008, 15:38 »

Mnie sie tylko ta podoba ;)

Offline baska98

• Chuck Norris
  • data ślubu: 31 maj 2008
« Odpowiedź #375 dnia: 5 Kwietnia 2008, 15:47 »
ostatnia dekoracja  :ok:

Offline Olcia27
  • uzależniony
« Odpowiedź #376 dnia: 5 Kwietnia 2008, 16:06 »
przy tej mojej dekoracji na klamkach będą jeszcze przymocowane po jednej calli

Offline żonka

• maniak
« Odpowiedź #377 dnia: 5 Kwietnia 2008, 19:05 »
Z powrotem w domciu. Mój brat miał dwa dni temu 17 urodziny, a dziś była rodzinna impreza, którą trzeba było zaliczyć. Ale jak na razie to w domciu samiuteńka  :( , bo P. robi prawo jazdy na tira i ma dziś zajęcia z teorii. A ja chyba za chwilkę włączę sobie "Przyjaciół". Uwielllllbiam ten serial  :taktak:

Offline żonka

• maniak
« Odpowiedź #378 dnia: 5 Kwietnia 2008, 21:04 »
Należy mi się  :biczowanie: :biczowanie: :biczowanie: :biczowanie: :biczowanie: :biczowanie: Sierota ze mnie ostatnia  :( Gdy wracałam dziś z imprezki brata wzięłam ze sobą rozliczonego PIT-a, którego wcześniej mój tata zaniósł w moim imieniu do Urzędu Skarbowego. No i na moje nieszczęście wstąpiłam do spożywczego na małe zakupy. i oczywiście musiałam w tym spożywczym teczkę z PIT-em zostawić. a nawet się nie zorietowałam. I jakąś godzinkę temu zadzwoniła do mnie moja mama z pytaniem czy wzięłam ze sobą PIT-a. Ja oczywiście powiedziałam, że tak, bo przecież jasno i wyraźnie pamiętałam jak go zabierałam od rodziców. Niestety fakt zostawienia go w spożywczym umknął mi całkowicie. Mama powiedziała mi, że właśnie przed chwilą dzwonił jakiś facet, który podobno tego PIT-a znalazł, zostawił do siebie numer telefonu żebym mogła się z nim skontaktować i umówić na odebrania PIT-a. Ale na nieszczęście moja mama chyba źle numer do niego zapisała, bo gdy dzwonię to cały czas słyszę: "nie ma takiego numeru"  :buu: Pobiegałam nawet pędem do tego sklepu, bo miałam nadzieję, że znalazł go jakiś pracownik sklepu lub, że osoba która go znalazł zostawiła go tam. Ale niestety. Nikt z obsługi PIT-a nie znalazł, nikt go obsłudze nie oddał. Masakra!!!! :beczy: :beczy: :beczy: :beczy: :beczy: :beczy: :beczy: :beczy: :beczy: :beczy: :beczy: :beczy:  :glowa_w_mur: :glowa_w_mur: :glowa_w_mur: :glowa_w_mur: :glowa_w_mur: :glowa_w_mur: :glowa_w_mur: :glowa_w_mur:

Offline Kora29

• entuzjasta
  • data ślubu: 30.08.2008 r.
« Odpowiedź #379 dnia: 6 Kwietnia 2008, 10:23 »
o kuuurde....współczuję....i co teraz...Raz,że PIT...dwa,że Twoje dane..... :o :o :o
tzrymam kciuki - a Ty pozmieniaj ten numer...może z przodu coś z cyframi....cholercia... :-\

Offline żonka

• maniak
« Odpowiedź #380 dnia: 6 Kwietnia 2008, 11:51 »
o kuuurde....współczuję....i co teraz...Raz,że PIT...dwa,że Twoje dane..... :o :o :o

No właśnie  :beczy: :beczy:

Liczę, że może ten facet odezwie się jeszcze raz, albo chociaż odeśle PIT pocztą. i pocieszam się cały czas, że gdyby to był ktoś nieuczciwy, kto chciałby w jakiś sposób wykorzystać moje dane, to w ogóle by nie dzwonił. Prawda?

Offline Kora29

• entuzjasta
  • data ślubu: 30.08.2008 r.
« Odpowiedź #381 dnia: 6 Kwietnia 2008, 11:59 »
zadzwonił...i czeka na odzew...jak nie zadzwonisz...to może pomysleć,że "olałaś" sprawę...cholera...A te Panie ze sklepu - nie pamiętaja - kto to znalazł?

Offline agu-s

• Chuck Norris
« Odpowiedź #382 dnia: 6 Kwietnia 2008, 12:05 »
mam tygodniowe zaległości ale juz nadrobiłam...
fryzurka śliczna, bardzo Ci w niej ładnie ale też pomyślałam o wypuszczeniu włosów z przodu.
No a suknia... :o dech zapiera, piękna, zdecydowanie najlepsza że wszystkich przymierzanych :D

Offline Lili-liliana

• maniak
« Odpowiedź #383 dnia: 6 Kwietnia 2008, 12:15 »
O kurde, może jednak uda się jakoś z tym PITem sprawe rozwiązać...

Offline żonka

• maniak
« Odpowiedź #384 dnia: 6 Kwietnia 2008, 13:01 »
A te Panie ze sklepu - nie pamiętaja - kto to znalazł?

Nie, bo w sklepie nikt nie zgłosił, że coś znalazł.  :(

O kurde, może jednak uda się jakoś z tym PITem sprawe rozwiązać...

Mam nadzieję. Oby facet się jeszcze raz odezwał.

mam tygodniowe zaległości ale juz nadrobiłam...
fryzurka śliczna, bardzo Ci w niej ładnie ale też pomyślałam o wypuszczeniu włosów z przodu.
No a suknia... :o dech zapiera, piękna, zdecydowanie najlepsza że wszystkich przymierzanych :D

:przytul: Dziękuję  :)
Wymyśliłam!!  :idea:

Napiszę ogłoszenie, że znalazcę PIT-a proszę o kontakt i podam swój nr tel i powieszę je w tym sklepie. Może znalazca jest tam stałym klientem i ogłoszenie przeczyta i jeszcze raz się odezwie. Mam nadzieję, że to coś da.

Offline Olcia27
  • uzależniony
« Odpowiedź #385 dnia: 6 Kwietnia 2008, 13:16 »
przyszła żonka   wrzuć jeszcze ogłoszenie na gumtree tam bardzo dużo ludzi czyta i są podziały na regiony może to coś da

Offline żonka

• maniak
« Odpowiedź #386 dnia: 6 Kwietnia 2008, 13:25 »
Olcia27 dzięki za radę, ogłoszenie umieścilam. Ale przyznam szczerze, że ja nigdy o tej stronie nie słyszałam, ciekawe czy słyszał o niej znalazca.  :-\

Offline Olcia27
  • uzależniony
« Odpowiedź #387 dnia: 6 Kwietnia 2008, 13:31 »
warto spróbować nic nie kosztuje a może coś da.

Offline żonka

• maniak
« Odpowiedź #388 dnia: 6 Kwietnia 2008, 13:40 »
warto spróbować nic nie kosztuje a może coś da.
Dokładnie, tak jak mówisz  :) W każdym razie trzymajcie kciuki aby znalazca się odezwał.

Offline kawaii2
  • uzależniony
  • data ślubu: 30-08-2008
« Odpowiedź #389 dnia: 6 Kwietnia 2008, 14:05 »
a moze z tym numerem telefonu sproboj jeszcze raz tak, ze zamien jakas cyfre na inna, moze 1 i 4 na przyklad podobnie wygladaja?
Poza tym PIT mozesz przeciez jeszcze raz obie uzupelnic, to chyba nic trudnego?