Autor Wątek: Przyszła Żonka odlicza  (Przeczytany 48724 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline .monia.

• * * * * *
  • Chuck Norris
Odp: Przyszła Żonka odlicza
« Odpowiedź #30 dnia: 2 Grudnia 2007, 10:41 »
Czekamy na jakieś fotencje  :tupot: :tupot: :tupot:

Offline sylwestra

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 28. 06. 2008
« Odpowiedź #31 dnia: 2 Grudnia 2007, 11:32 »
i ja się melduję  :hello:

Offline ika3w

• Ilona
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.08.2008r
« Odpowiedź #32 dnia: 2 Grudnia 2007, 12:07 »
Jestem i ja!!!

Offline katja26

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 28.06.2008
« Odpowiedź #33 dnia: 3 Grudnia 2007, 15:05 »
 :hello:  i mnie w tym Twoim odliczanku nie moze zabraknac :)

Offline ewelinkas

• zapaleniec
  • Żoną być ...
  • data ślubu: 12 07 2008
« Odpowiedź #34 dnia: 4 Grudnia 2007, 10:54 »
Do przyszłej żonki to grzech nie zajrzeć  ;D
Co tam że jeszcze ponad 300dni, ale tak szybciej zleci

Offline freak7

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 11.10.2008:)
« Odpowiedź #35 dnia: 4 Grudnia 2007, 11:44 »
witam, będę zaglądać:)

Offline Aniela
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 26.01.2008
« Odpowiedź #36 dnia: 4 Grudnia 2007, 12:08 »
Witam! Ja też postaram się kibicować w miarę możliwości.

Offline żonka

• maniak
  • data ślubu: 20.09.2008
« Odpowiedź #37 dnia: 5 Grudnia 2007, 15:18 »
Aha! Miałam odliczać  ;) No to odliczam:
Do naszego ślubu pozostało 190 dni
Zgodnie ze wskazaniem suwaczka.

Offline bubulina
  • maniak
« Odpowiedź #38 dnia: 5 Grudnia 2007, 15:21 »
ojojoj ktos tu am sie spieszy:) i niemoze doczekac sie swojego slubu bo nie stety suwaczek pokazuje 290 dni:(

Offline Knapik

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #39 dnia: 5 Grudnia 2007, 15:21 »
chyba 290 :?

Offline żonka

• maniak
« Odpowiedź #40 dnia: 5 Grudnia 2007, 15:28 »
Trochę mniej mnie tu ostatnio było, ale to dlatego, że mój P. ostatnio w rozjazdach i jakoś wena twórcza nie taka jak być powinna  :cry:
Ale już jutro wieczorkiem powinien być  :skacza: wiec pewnie i nastój do pisania wróci.
A Forumki kochane, jakie macie plany na sylwestra?? Chwalcie mi się tu!! Ale już :brewki:

My z racji tego, że zostałam zmuszona w pracy do wzięcia 10 dni urlopu (bezsensowne przepisy :klnie:) i mam zamiar wziąć je w okresie świąteczno-sylwestrowym, marzymy o wyjeździe na narty.:balwan:  A w związku z tym, że już jest trochę późno na szukanie wolnych miejsc, bo wszystko co fajniejsze już porezerwowane, nie wiem czy coś z tych naszych planów wyjdzie.
Kochane, może macie jakieś namiary na jakieś milutkie pensjonaciki w górach?? Pomocy
bubulina, Knapik oczywiście, że macie racje!!  mój błąd:oops: 290, 290, 290, 290 muszę zapamiętać  ;)

Offline evelaz

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
« Odpowiedź #41 dnia: 5 Grudnia 2007, 15:54 »
my właśnie się wybieramy na narty w Tatry :D

O tej porze może być Wam ciężko cokolwiek znaleźć ;/ Choć jest  to jeszcze możliwe. Wiem to z własnego doświadczenia, jak w ubiegłym roku mieliśmy jechać większą paczką i wycofali się nam ludzie;/ Ostatecznie pojechaliśmy we 2 pary. W grudniu obdzwonililiśmy chyba wszystkie możliwe oferty z neta i udało nam się znaleźć jeden 4-osobowy pokoik... O 2-osobowym mogliśmy zapomnieć, bo albo cena 100zl za osobę za nocleg,albo wszystko już było porezerwowane. Oczywiście tutaj też nas odpowiednio skasowali;/ Na pewno byłoby taniej,gdybyśmy wcześniej nie oglądali się na innych,a sami sobie organizowali Sylwestra.

Także w tym roku już z początkiem października zarezerwowaliśmy sobie 2-osobowy pokoik ;)

Offline aeniołek

• Chuck Norris
  • R+R+M+M = A :-)
  • data ślubu: 6.02.10
« Odpowiedź #42 dnia: 5 Grudnia 2007, 20:20 »
Niestety obawiam się,że nic nie znajdziecie....Podobno w górach to juz od wrzesnia miejsc nie ma.A co do nart za granica to tak samo koleżanka z biura podrozy mówiła mi,że nie ma kompletnie miejsc w samolotach i autokarach...Że o ile są w hotelach to nie ma jak do nich dojechać...Też mielismy jechac w poróż poślubną po swietach i na sylwka ale nie znaleźlismy 1 nawet wolnego miejsca....:(
Mimo tego POWODZENIA w szukaniu!

Offline żonka

• maniak
« Odpowiedź #43 dnia: 6 Grudnia 2007, 07:50 »
evelaz, aeniołek nie załamujcie mnie  :buu:
 No nic. Jak tylko mój P. wróci (na szczęście już dziś  :D), od razu siadamy przy kompie i nie wstaniemy póki czegoś nie znajdziemy. Może skoro nie góry i nie narty, to coś innego uda się znaleźć. W każdym razie, kto szuka...itd.

Dziś usłyszałam w radiu "Last Christmas" więc sezon kolędowo-piosenkowo-przedświąteczny uważam za otwarty. Bardzo lubię, ten okres, gdy na każdym kroku widać zbliżające się już święta, tylko wciąż nasuwa mi się jedno pytanie: GDZIE TEN śNIEG???????

A ilu przystojnych Mikołajów spotkałyście dziś na swojej drodze?? Bo ja mojego dopiero wieczorem zobaczę  :mrgreen:
Aha! Odliczam! I dziś wyjątkowo postaram się nie pomylić  ;D
Do naszego ślubu zostało 289 dni.

Offline freak7

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #44 dnia: 6 Grudnia 2007, 14:00 »
Mikołaja jednego, a właściwie o ślad po nim pod poduszka, który został bardzo pożecznie spożytkowany w Sephorze:) a śnieg będzie ponoć...mam nadzieję, bo na sylwestra wyruszamy do Zakopanego i Bukowiny. Z tego co wiem, to Zakopane zaklepan całe, ale może coś się uda wam znaleźć, trzymam kciuki:)

Offline żonka

• maniak
« Odpowiedź #45 dnia: 6 Grudnia 2007, 17:25 »
evelaz, freak7 nawet nie wiecie jak Wam zazdroszczę. Tatry, Zakopane.... Rewelacja. ale tak sobie dziś pomyślałam, może uda nam się znaleźć jakieś tanie Last Minute i pojechać może nawet w Alpy, albo gdzieś do Czech lub na Słowację. Byłoby wspaniale.  :brawo:  Chyba sprawimy sobie jutro mały rajdzik po biurach podróży.

Offline freak7

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #46 dnia: 6 Grudnia 2007, 18:26 »
to się kobieto rozpędziłaś:) hehe ale pewnie, jesli się trafi jakaś okazja- a ich w last minute pewnie całkiem sporo, to czemu nie skorzystać, odpoczynek i relaks też się należy, prawda??

Offline ewelinkas

• zapaleniec
  • Żoną być ...
  • data ślubu: 12 07 2008
« Odpowiedź #47 dnia: 6 Grudnia 2007, 19:27 »
A ja KUR.... znowu nie moge jechać na narty bo po 1 nie mam urlopu a po2 nie mam pieniędzy  :Placz_1: Ale mam zamiar wyskoczyć przynajmniej na jakiś weekendzik do Krynicy. Bo normalnie mnie nosi jak widze jak sobie ludzie jeżdzą po białym puszystym śnigu  :-\

Offline evelaz

• Chuck Norris
« Odpowiedź #48 dnia: 6 Grudnia 2007, 22:16 »
evelaz, freak7 nawet nie wiecie jak Wam zazdroszczę. Tatry, Zakopane.... Rewelacja. ale tak sobie dziś pomyślałam, może uda nam się znaleźć jakieś tanie Last Minute i pojechać może nawet w Alpy, albo gdzieś do Czech lub na Słowację. Byłoby wspaniale.  :brawo:  Chyba sprawimy sobie jutro mały rajdzik po biurach podróży.

byłoby super, jakby Wam się udało pojechać w Alpy... :) tam to dopiero jest bajecznie,a i na Słowacji fajnie :)
Trzymam kciuki !!!

Offline Beacia

• uzależniony
  • data ślubu: 19. 07. 2008 r.
« Odpowiedź #49 dnia: 9 Grudnia 2007, 19:40 »
 :hello: i ja się melduję ;D

Offline kawaii2
  • uzależniony
  • data ślubu: 30-08-2008
« Odpowiedź #50 dnia: 9 Grudnia 2007, 20:51 »
oo, my tez jedziemy na nartki na sylwestra, jak co roku od 4 lat :P
i niestety pokoje trzeba rezerowawac tak w pazdzierniku.
My akurat w tym roku nie jedziemy w zadne kurortowe miejsce, tylko do mojej rodzinnej miejscowosci i stamtad sobie na nartki skoczymy ok 30 km do Zawoi albo Bialki. Ale marza mi sie stoki w Alpach albo chociaz na Slowacji... Nigdy tam nie bylam.

Offline evelaz

• Chuck Norris
« Odpowiedź #51 dnia: 9 Grudnia 2007, 23:24 »
Przyszła Żonka.... znaleźliście jakąś ciekawą ofertę wyjazdu??

Offline żonka

• maniak
« Odpowiedź #52 dnia: 10 Grudnia 2007, 07:57 »
No i jak na razie, to nie wiadomo co z wyjazdem  :buu: Zepsuł się nam samochód  :klnie: A że to najprawdopodobniej coś z silnikiem, to nie wiemy czy będzie sens to w ogóle naprawiać.  :dno: Samochodzik ma już niestety swoje lata i być może będzie tak, że nie będzie się opłacać tego robić. Mechanicy mają wydać werdykt w tym tygodniu i dopiero wtedy zobaczymy co z naszych planów wyjdzie.  :-\
Beacia ściskam cieplutko  :przytul:

Offline evelaz

• Chuck Norris
« Odpowiedź #53 dnia: 10 Grudnia 2007, 10:28 »
aha;/ no to nieciekawie....ale może jeszcze nie wszystko stracone... ;)

Offline *Marta*

• forumowicz
  • data ślubu: 06 czerwiec 2009
« Odpowiedź #54 dnia: 12 Grudnia 2007, 00:18 »
I ja się melduję u Ciebie w odliczanku :)

Offline Lili-liliana

• maniak
  • data ślubu: 08.05.2010r.
« Odpowiedź #55 dnia: 12 Grudnia 2007, 23:11 »
No plany macie piękne, ja też lubie narty ale nie mam z kim jechać to narazie nie mam zadnych planów.
Natalia 26.04.2012 Bartłomiej 10.01.2018

Offline Beacia

• uzależniony
  • data ślubu: 19. 07. 2008 r.
« Odpowiedź #56 dnia: 12 Grudnia 2007, 23:54 »
Nawet jeśli z przyczyn technicznych  nie uda Wam się wyjechać to pewnie u siebie też znajdziecie ciekawy sposób na przywitanie Nowego Roku  ;D liczy się towarzystwo a nie miejsce  ;D ;D ;D (chociaż ja też chętnie pojechałabym w góry :D)

Offline żonka

• maniak
« Odpowiedź #57 dnia: 13 Grudnia 2007, 07:52 »
Sprawy przybrały taki obrót, jakiego nawet w marzeniach się nie spodziewałam. Co prawda z samochodem dalej nie wiadomo co jest, ale za to.... JEDZIEMY DO EGIPTU!!!!!! :skacza: Co prawda nie na sylwestra, ale to akurat najmniejszy szczegół. Wyjeżdżamy 5 stycznia i nie będzie nas dwa tygodnie :D Jak pomyślę o tym czekającym na nas słoneczku, ciepełku, drinkach z parasolką, to nie mogę się doczekać  :okularnik:
Będziemy mieszkać w Hurghadzie w hotelu Shiva Grand Beach, jak się uda to zamieszczę zdjęcia...
Dziewczyny, mam problem z zamieszczaniem zdjęć.  :ekxpert: Zawsze gdy próbuję otrzymuję komunikat "Katalog załączników jest pełny. Spróbuj wysłać mniejszy plik i/lub skontaktuj się z administratorem." O co tu chodzi??  :cry: Wielkość zdjęć na pewno jest odpowiednia, czyli mniejsza niż 128 KB. Pomocy!!!! :!:

Offline bubulina
  • maniak
« Odpowiedź #58 dnia: 13 Grudnia 2007, 08:39 »
Jejku jak ci zazdrroszcze tego Egiptu, my bylismy w pazdzierniku tylko ze w Sharm El Sheikh cudowne miasteczko, rafy tams a piekne:)) Tylko powiem ci ze mam nadzieje ze nie jedziecie z biura podrozy Triada bo oni maja wielkie problemy w egipcie:)
Co do zdjec to mialam ten sam problem, ale dziewczyny mi pomogly: powiedzialy zebym dodawala zdjecia przez www.fotosik.pl,
dodaj zdjecie-czyli kliknij przycisk "przedladaj", zalacz to co chcesz nam pokazac
potem kliknij "dodaj" (jak nie chcesz się rejestrować to wybierz "kontynuuj mimo wszystko")
Pojawi sie twoje zdjecie i na dole pelno linkow do wybierz ten co jest "pelna rozmiar dla forum" czy cos takiego i skopiuj i wklej na forum:) ale zagmatwoalam dziewczyny mi to latwiej wyjasnily:)

Offline żonka

• maniak
« Odpowiedź #59 dnia: 13 Grudnia 2007, 08:50 »

Hurrrraaaaa!!!!!!!!!!!! Udało się!!!!!!!!!!!!!!!  :Najlepszy:  bubulina WIELKIE DZIęKI!!!!!! Tak więc na zdjęciu powyżej widać nasz hotel.

A to widok na basem i morze. Bezpośrednio z hotelu mamy zejście na prywatną plaże.
Na wycieczkę jedziemy przez niemieckie biuro holidaycheck. Załatwił nam ją znajomy z Niemiec, bo po pierwsze będziemy lecieć niemieckimi liniami, które podobno są najlepsze, a po drugie było taniej niż w polskich biurach.

Ale super, że w końcu wiem jak zamieszczać zdjęcia, jak tylko dotrę dziś do domku, obiecuję zasypać Was moimi zdjęciami.  :Fotograf: