Mystikala,zuzka ,kamizka,kkotek,izulek,hany. to juz jutro dziekuje Wam za wsparcie jestescie kochane,fajnie ze bydgoskie forumki o mnie nie zapomna i wpadna a wiecie ze maja byc burze niestety
opalenizna kkotek polega na pilignu a potem posmarowaniu mnie calej kremem samoopalajacym takim profesjonalnym zabieg trwa okolo 1.30 minut i dzisala 7 dni efekt super jest na drugi dzien kosztuje 160 zł robie w salonie kosmetoologicznym na osiedlu lesnym polecam
co do wyprysków to schodza dostalam specjalna masc w gabinecie

ale nie wiem czy wszystkie zejda
więc tak dzisiaj bylam na sali bedzie pieknie juz sie zaczely sprawy dekoracyjne rozwijac na sali ... troszke problemow mialam zeby znalezc zolnierzy do szpaleru bo sie rozsypali na jakies swieto w jednostyce i bedzie ich tylko 4 w tym 2 z konnej haha wiec do konca nie bedzie wszystko tak jak ustalilam sobie wczesniej trudno
dzis zrobilam sob ie paznokcie zdjecia powkelajam razem z relacyjka
czekamy juz na gosci z gdańska i oczywiscie tluczenie szkla przed nami
jutro od 7 fryzjerka wpada na czesanie calej rodziny w tym mnie pozniej o 10 makijaz o 12 jedziemy na zdjecia wracamy lekki oddech do hotelu gdzie dzisiaj bylam wszystko sparwdzic bedzie cudnie do 13 mamy pokoj poszli nam na reke

wiec sie wysp[imy skorzystamy z jakuzzi i zjemy sniadanko potem poprawiny no ale to juz po slubie..
kurcze nie moge uwierzyc ze koncze juz odliczanko
buziaki wielkie pozdrawiam
prosze jutro o zamkniecie mojego wateczku

wszystkim dziekuje i juz zapraszam do relacyjki mam nadzieje ze mnie nie opuscicie