Ja tylko na chwilkę wpadłam zakomunikować, że
do ślubu zostało 6 miesięcy 
Z projektami idzie mi dużo wolniej niż zakładałam, co nie jest dobrą wiadomością. Mam już czarne myśli, że nie zdążę z tym wszystkim. Ehhh....
Przez ostatnie dni pracowałam nad projektem serwisu internetowego. To jest to co się z tego urodziło:
http://wibrys.agatka.2be.pl/ Twór niestety całkowicie abstrakcyjny, ale kto wie - może kiedyś ktoś go wykorzysta

Wczoraj i dzisiaj będę pracować nad projektem z baz danych.
A do piątku muszę skończyć projekt z sieciowych systemów operacyjnych. Najgorsze jest to, że te projekty miały być robione w grupach 2,3 osobowych. No i robię to z kolegą, który zawsze siedzi obok nie. Tylko, że całą robotę ja odwalam. Jemu zleciłam jedną prostą rzecz do zrobienia, a jeszcze się jej nie doczekałam. Nasz projekt to serwer ftp. Piszę go jako aplikację w języku C#. Ja się tym na co dzień zajmuję w pracy, więc mi jest dużo łatwiej niż jemu. Poza tym mam dużo większą wiedzę z zakresu programowania, więc nie wymagam od niego cudów. Ale mimo wszystko wkurza mnie takie olewackie podejście do sprawy. Jest jeszcze taka sytuacja, że jak ten projekt zostanie oceniony na 5, to ja mam zwolnienie z egzaminu (bo w zeszłym semestrze też miałam piątkę z tego przedmiotu) a on nie. Więc mi jeszcze bardziej zależy. No i jestem perfekcjonistką, a przynajmniejs staram się zawsze nie odwalać chały i nie wstydzić za to, co oddaję.
Dzisiaj miałam dużo dziwnych snów. Śniło mi się, że moja siostra jest w ciąży z trzecim dzieckiem. I że się wkurzyłam, bo teraz miała być moja kolej

A potem mi się śniło miłe sam na sam z moim Kochaniem.
I dzwonię dzisiaj do niego rano i mówię: "Zgadnij co mi się dzisiaj śniło?". A Przemek bez zastanowienia: "ślub". A ja: "nieeeee". To on zgaduje dalej: "dziecko". A ja: "no w sumie to śniło mi się, że Ala jest w ciąży. Ale zgaduj dalej. Na 's' i trzy litery". A Przemek: "syn?". To się uśmiałam;)
Dziewczynki, przepraszam, że nie odwiedzam teraz waszych wątków. Postaram się nadrobi jak już będę miała mniej gorący okres.
Całuski