Autor Wątek: Czy są już jakieś Pary Młode na 2009r ??  (Przeczytany 53649 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.08.2009
Odp: Czy są już jakieś Pary Młode na 2009r ??
« Odpowiedź #900 dnia: 23 Grudnia 2008, 14:44 »
No właśnie, głupota nie boli ;)

A przy okazji,
z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzę Wam wszystkiego co najlepsze, dużo zdrówka, miłości i cierpliwości  :) Mało kłopotliwych przygotowań ślubnych, łatwych wyborów i jak najmniejszej ilości scysji z lubym o usadzanie gości przy weselnym stole ;) No i wreszcie- pięknego ślubu i udanego wesela, bez zbędnych i nerwowych niespodzianek :)
Aby świąteczny karp nie merdał Wam za bardzo w brzuchu, barszczyk był pyszny a uszka się nie rozklejały ;) Mnóóóóóóóóstwa prezentów pod choinką i szampańskiej zabawy sylwestrowej ;D No i jak najmniejszego kacyka, hihihihi :los:
Buziaki - Ola

haniu to ty paszteciki robisz ;D Trzeba tak było od razu :D
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline hania3033

• Chuck Norris
« Odpowiedź #901 dnia: 23 Grudnia 2008, 15:00 »
Fasolku, dziekujemy ślicznie za życzenia i przesyłamy (przynajmniej ja ;) ) nie mniej urocze jak Twoje. Dodam jeszcze, żeby spełniły się Wam, Kochane Forumki, wszystkie najskrytsze marzenia - i te oficjalne i te bardziej niegrzeczne ;D Dla wszystkich z Was i każdej z osobna
 :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka:
ŚLUBU JAK Z BAJKI!!!!!
:Serduszka: :Serduszka: :Serduszka:
A co do kapuśniaczko-pasztecików - w przepisie napisane było "kapuśniaczki" wiec je właśnie zrobiłam ;) Myślałam, że paszteciki są z mięchem... ::) Hmmm... Zwał jak zwał - ważne że do jedzenia i że pyszne :D

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #902 dnia: 23 Grudnia 2008, 15:51 »
no najważniejsze że w końcu skumałam o co chodzi ;D :brewki: Ja czasem taki łoś jestem, że naprawdę no... ;) Ja to nazywam paszteciki, a może powinny to być krokiety ::) ;D W każdym razie moje ulubione to takie z nadzieniem z serem i pieczarkami :Serduszka: Kapusty z grzybami nie lubię i nawet pierogów takich nie ruszam... U mnie najszybciej schodzącą potrawą na wigilię są pierogi z ziemniakami (nie ruskie, bo ruskie są z serem) i ze smażoną na masełku cebulką :Szczerbaty: już na samą myśl ślinka mi cieknie i robię się głodna jak stado wilków ;)
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline hania3033

• Chuck Norris
« Odpowiedź #903 dnia: 23 Grudnia 2008, 19:25 »
Osz ty... Właśnie poczułam w głowie i żołądku pierogi... ;D Aaale bym sobie zjadła mmmm.... Ale oczywiście z grzybkami i kapuchą :P Kurcze, a dziś tyle zajęć było że zapomniałan nawet o jedzeniu - żyję dziś o suchej bułce zjedzonej w drodze powrotnej z miasta... :-\ Fasolek, a to z serem i pieczarkami to też sie z drożdżowym ciastem robi?? Zaintrygowałaś mnie tym - coś czuję że szybko wypróbuję :P

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #904 dnia: 23 Grudnia 2008, 21:46 »
no zdecydowanie w drożdżowym
albo możesz usmażyć normalne naleśniki- byle nie słodkie, w to zapakować farsz serowo- pieczarkowy, zawinąć tak, by powstał krokiet, obtoczyć w jajeczku i bułeczce i bach na gorący olej- mmmmmmmmmmmmmmmmmniam ;D Tak samo można zrobić z farszem mięsnym, wtedy masz do barszczu w sam raz przykładowo  :D
Ja też prawie nic dziś nie jadłam- zapomniałam, dopiero teraz jakąś kanapkę wciągnęłam i idę dalej łazienkę pucować :-\
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline hania3033

• Chuck Norris
« Odpowiedź #905 dnia: 23 Grudnia 2008, 22:52 »
A, no to z tym naleśnikiem w jajku i bułce to typowego krokieta opisałaś ;D Z resztą - przepisy są od tego żeby je modyfikować a najważniejsza i tak jest, żeby smakowało. Nie ważne jak się nazywa :D

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #906 dnia: 23 Grudnia 2008, 23:13 »
Ja dzisiaj robilam pierniczki :) moj pierwszy raz  ;D ;D

A wlasnie skonczylam pakowac prezenty ...   ledwo zyje  :mdleje:
A jutro rano pobudka i na zakupy po chrupiacy chlebek i wtedy juz praca w domu nad udoskonaleniem tego dnia :)

Chciałam Wam Kochane życzyc Spokojnych, pogodnych oraz rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia  :uscisk:

Do uslyszenia :)

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #907 dnia: 24 Grudnia 2008, 00:24 »
No i mamy Wigilię ;D Właśnie skończyłam sprzątać łazienkę i tym samym zakończyłam przedświąteczne porządki :jupi: Na jutro pozostało mi tylko przygotowanie stołu, nakrycie i dopieszczenie wystroju ;D A w kuchni muszę tylko do wywaru warzywnego dodać buraczki, które już dziś starłam i zrobić barszcz :) A potem mogę się pindrzyć malować i podziwiać niebo w poszukiwaniu 1 gwiazdki i sań Mikołaja ;)
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline Madziulka83

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.2009
« Odpowiedź #908 dnia: 24 Grudnia 2008, 10:32 »
Dziewczyny ale naprodukowałyście ;D matko, ledwo nadrobiłam :P
Chciałam Wam wszystkim życzyć Wesołych, spokojnych Świąt w gronie bliskich Wam osób, żeby spełniły się Wasze marzenia, a w Nowym Roku wszystkiego naj... ;D  aby te nasze przygotowania był jak najprzyjemniejsze :-*

Offline margolka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #909 dnia: 25 Grudnia 2008, 10:45 »
Czesc wszystkim  :D Witam Was w pierwszy dzien Bożego Narodzenia  :) Oczywiście od razu życze zdrowych i spokojnych Swiat !!!  :D :D :D
Wstalam dzis bardzo wczesnie - i zaczelam czytac zalegle wątki  :) Jejuuu jak wy duzo piszecie - ale doskonale Was rozumiem - gdybym tylko miala mozliwosc tez bym pisala  :) Tak mi brakuje forum  :( Tak bym chciala wrócić tu na stale , a nie tylko tak raz na miesiąc  odwiedzac to forum ... Bo teraz nawet nie wiem co mam napisac - chciałabym uczestniczyc w waszych dyskusjach na bieżąco. Chciałam założyć swoje odliczanie - ale nie wiem czy to ma sens, nie wiem czy mialabym czas i mozliwośc pisania choćby co 2 dni, nie wiem czy ktos by do mojego wątku zaglądał, bo wiele z Was ma swoje odliczania i mnie w nich nie ma  :(
Ale ja tak mam, że zanim coś w jakimś wątku napisze, to muszę przeczytać wszystkie posty - żeby wiedzieć co i jak  ;) No i na razie nadrobiłam wątek zniecierpliwionych, wątek dziewczyn z Zagłębia, no i ten - to trochę mi jeszcze zostało hihi  :)

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #910 dnia: 27 Grudnia 2008, 00:17 »
Witajcie! Jak to mówią, święta, święta i po świętach ;) Jestem objedzona, w lodówce zalegają całe ławice śledzi, męsiwa, sałatki i inne różności...Stół ugina się od ciast, których nie jesteśmy w stanie zjeść...yhhhh. Normalnie nie potrafię pojąć, jak to się dzieje, że jeszcze się ruszam- czuję się jak benny kuleczka ;) A jak Wasze samopoczucie i stan brzuchów? ;D
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline akayu
  • maniak
  • data ślubu: 27.06.2009
« Odpowiedź #911 dnia: 27 Grudnia 2008, 09:50 »
ja tez juz mam dosc tego jedzenia,juz nawet bym cos innego zjadla a tu ciagle jedzenie swiateczne  :D

Offline margolka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #912 dnia: 27 Grudnia 2008, 10:31 »
Ja mam tak samo - narobilismy duuużo jedzonka, bo chcieliśmy Święta jak w Polsce, a nie mamy jak tego zjeść bo jest nas tylko dwoje  :D :D :D
« Ostatnia zmiana: 27 Grudnia 2008, 10:40 wysłana przez margolka »

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #913 dnia: 27 Grudnia 2008, 14:03 »
ja jestem tak nażarta, że chyba przez najbliższe dni będę tylko piła wodę ;) Dziś skubnęłam trochę sałatki jarzynowej, i mam wrażenie jakbym zjadła całą jej miskę, a nie tylko 3 widelce :-\
A w poniedziałek zasuwam na basen :D
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #914 dnia: 27 Grudnia 2008, 14:22 »
hehe , to u mnie inaczej, całe świeta w rozjazdach i schudłam 1,5 kg ::)
Ale ja nigdy nie doprowadzam sie do stanu przejedzenia :P nawet wigilie jadłam 40 min dłuzej niz wszyscy ;D

Offline hania3033

• Chuck Norris
« Odpowiedź #915 dnia: 27 Grudnia 2008, 14:27 »
No ja objedzona... Ale sukcesywnie - trochę zjem, chwila przerwy i znów jedzonko :D Właśnie wciągam ostatnie pierogi ;D
A, nie chwaląc się ;)  moimi kapuśniaczkami (lub jak kto woli - pasztecikami ;) ) wszyscy się zachwycali - były naprawdę pierwsza klasa ;D

Offline Madziulka83

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.2009
« Odpowiedź #916 dnia: 27 Grudnia 2008, 15:08 »
To ja sie dobiję, właśnie zmykam na wesele- czyli mam jeszcze 2 dni obżarstwa przede mną :P nie wejdę na wagę w poniedziałek, bo się załamię :P  miłego weekendu dziewczyny :-*

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #917 dnia: 27 Grudnia 2008, 16:29 »
U mnie brzusio bez zmian, waga tak samo - na szczescie :D:D:D

Ale kurcze znowu rok na boku, wszytsko od nowa i do kolejnej Gwiazdki - no teraz to wlasciwie do ślubu, przede wszystkim do ślubu  ;D

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
« Odpowiedź #918 dnia: 28 Grudnia 2008, 22:15 »
Uf,ale miałam nadrabiania...
mk.mika niestety takich ludzi jak rodzice Twojego PM jest duzo na swiecie :( Sama doswiadczylam przykrych sytuacji i obrazow... Wiec to rozumiem. Ale na szczescie on ma Ciebie. I jestes dla niego wszystkim.
Fasolek, ubieranie choinki jest super, ale co jak co, drugi raz by mi sie nie chcialo ;)
Jak tak czytam o Twoich dolegliwosciach, to sie sama o siebie boje. Kurcze, dzidzia to jest to, czego najbardziej pragniemy z moim PM. i gdyby ono nam nie bylo dane... Ja nie wiem, co bysmy zrobili. Chyba stracilibysmy sens zycia.
Margolko, ja, i pewnie wiele innych forumek apeluję, byś założyła swoje odliczanko, a My nie damy mu zginąć :) Zajrzysz kiedy będziesz mogła :)
My na szczescie nie robilismy tak duzo, bo bylismy tylko we dwójkę... więc już z doświadczenia wiedziałam, że to nie pójdzie. Dziś i tak wyrzuciłam sałatkę,  a taka była dobra...
Jeszcze dziś czuję potrawy wigilijne, dziś zjadłam ostatni kawałek karpia ;) Nie najadłam się za bardzo, ale więcej niż normalnie ;)

Offline hania3033

• Chuck Norris
« Odpowiedź #919 dnia: 28 Grudnia 2008, 22:27 »
Ale nam się tu światecznie zrobiło ;) To ja może z innej beczki - jutro jadę do piły do salonu ślubnego, w którym, jeśli cos mis ie spodoba, będę miała szytą suknię TANIEJ (teść ma znajomości, ale nie wiem co znaczy taniej ;) ) a jesli nic mi nie podejdzie, to zostanie mi jeden dzień do namysłu (czyli do końca roku :P ), czy kupować tą w Bydgoszczy za 1800... Pisałam już o niej, nie?? ;) A bo wszystko mi się już kićka, za dużo tych postów ::) :D Kurcze, zastanawiam się czy nie założyć mojego odliczanka... Ale czy ktoś w ogóle by to czytał... I o czym tam pisać... Czasami dziewczyny tak fajnie opisują, mają niesamowitą wenę, że nie wiem czy moje odliczanie mogłoby się w ogóle do nich umywać...  ::)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
« Odpowiedź #920 dnia: 28 Grudnia 2008, 23:34 »
Haniu załóż własne odliczanko, to super sprawa :) ja też na początku miałąm takie same obawy ;) Ale jakoś moje odlicznako jeszcze nie umarło ;D
A na Twoje zaglądałabym z chęcią :)

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #921 dnia: 29 Grudnia 2008, 12:30 »
Uhhhh, w końcu do Was dotarłam! Stęskniłam się okropnie, ale nie miałam jak wchodzić na forum, bo net mi wzięło i wcięło >:(
Zakładajcie swoje odliczanka kochane, będę na nie wchodzić i pisać, pisać, pisać ;) Ja tam swoje może założę, ale raczej przepisowo 100 dni przed ślubem, gdy będzie największe zamieszanie z załatwianiem różnych dziwnych rzeczy i będę Was potrzebować (w sensie psychicznego wsparcia) jeszcze bardziej niż teraz ;) Bo teraz to nie wiem... Nikt by tam raczej nie wchodził :-[
haniu, coś kojarzę, że pisałaś o jakiejś sukni, ale chyba tylko o tej z Bydgoszczy ::) O wyprawie do Piły raczej nie wspominałaś, albo ja sobie nie przypominam ;)
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #922 dnia: 29 Grudnia 2008, 12:38 »
Kto wie czy ja tez nie zaloze watku odliczeniowego, widze ze kazdy nowy watek bedzie milo przyjety - mam nadzieje ze moj rowniez, ale tak jak pisze Fasplek jeszcze troche zeby nie zdazyl sie znudzic  ;)

Takie wsparcie psychiczne kilka dni przed bedzie na wage zlota  ;D ;D ;D

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
« Odpowiedź #923 dnia: 29 Grudnia 2008, 12:43 »
Zakładajcie dziewczęta, na pewno będziemy chętnie czytały  ;) to niby wątek odliczeniowy ale pisze się o milionie spraw dnia codziennego nie związanych ze ślubem i to pozwala się bliżej poznać  :) także śmiało zakładajcie

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #924 dnia: 29 Grudnia 2008, 16:26 »
tak tak dziewczyny zakładajcie  :D

Offline hania3033

• Chuck Norris
« Odpowiedź #925 dnia: 29 Grudnia 2008, 18:00 »
Olucha doskonale to ujęłaś! :D  A wiecie co...?? Mam newsa... Po wielu dniach namysłu, wybierania, kombinowania, oglądania, podróżowania podjęłam decyzję i KUPIŁAM DZIŚ SUKNIĘ!!!!! ;D :skacza: :jupi:  tą bydgoską :D Tylko zdjęć nie umiem wkleić... :-\ Przez forum dostaję dziwaczny komunikat, a przez fotosika... Później jakoś spróbuję chociaż też się na tym nie znam... A jak mi nie wyjdzie, to nie pokażę :P

Offline mk.mika
  • maniak
  • data ślubu: 6 czerwca 2009
« Odpowiedź #926 dnia: 29 Grudnia 2008, 18:03 »
Jak potrzebujesz pomocy prześlij maila i pomogę. :) mk.mika@interia.pl

Moje oczy są nadal zielone w moim oknie wciąż kwitnie nadzieja

RELACJA

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #927 dnia: 29 Grudnia 2008, 18:33 »
hania super!! :brawo_2: Czekamy na zdjątka z niecierpliwością :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: ;D
A co do wątku, to pomyślę i może jakiś wykombinuję :P
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #928 dnia: 29 Grudnia 2008, 18:49 »
Czekamy  :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot:

Offline margolka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #929 dnia: 29 Grudnia 2008, 19:24 »
Margolko, ja, i pewnie wiele innych forumek apeluję, byś założyła swoje odliczanko, a My nie damy mu zginąć :)

Madziu odliczanko założyłam wczoraj  ;) Serdecznie zapraszam  :)

Hania ja też jestem bardzo ciekawa Twojej sukni  :D