Autor Wątek: Salony slubne w Dąbrowie Górniczej  (Przeczytany 57201 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Odp: Salony slubne w Dąbrowie Górniczej
« Odpowiedź #180 dnia: 30 Września 2008, 14:51 »
domisia82 w Konopiskach to ja żadnego salonu nie widziałam  ;D

Prawda w tym na 3 - maja jest mały wybór, ale można trafić na fajną suknie  ;)
Co do salonu Marta to prawda, jesli ktoś zamówi teraz to jest - 500 zł i to jest suknia nowa szyta na miare, a te z manekinów sa - 50 %  ;)

Offline domisia82

• bywalec
« Odpowiedź #181 dnia: 1 Października 2008, 00:10 »
no to ja już sama nie wiem, gdzies czytałam, ze warto tam pojechać, tylko po co skoro tam zadnego salonu nie ma :( dziewczyny dajcie znać, czy któraś była w tych konopiskach i co tam w ogóle jest  ???

namiary na stronki wysłane  :)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #182 dnia: 1 Października 2008, 06:48 »
Ja tam byłam  ;)
Owszem można sie tam ubrac na wesele ale jako gość  ;D
PM na swój ślub garnitur też znajdzie, ale sukien slubnych to tam nie ma  ;)
Może pomyliło Ci sie z Tąpkowicami ??

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
« Odpowiedź #183 dnia: 1 Października 2008, 08:16 »
Ja też uważam, ze chodzi o Tąpkowice :)

Offline amika

• Chuck Norris
  • data ślubu: 12 kwiecień 2009
« Odpowiedź #184 dnia: 1 Października 2008, 08:25 »
a ja dziś miałam zaplanowane dalsze  poszukiwanie tej wymarzonej ,jedynej sukni  i co ...
taka pogoda że chyba dzis odpuszcze.

Offline domisia82

• bywalec
« Odpowiedź #185 dnia: 1 Października 2008, 19:52 »
a ja się dziś załamałam. Byłam w Katowicach i praktycznie tych sukienek co sobie wypatrzyłam na necie to nie ma już w salonach. Gorszego okresu do kupna sukni chyba nie mogłam sobie wybrac, bo salony pozbywaja się starej kolekcji i jednocześnie robią miejsce na nową, która bedzie w okolicach stycznia  :( Co z tego, ze są obniżki, skoro zostało juz naprawdę bardzo mało sukienek, a przeceny dotyczą tego co zostało w salonach  :( :( :(  Nawet jesli chciałabym zamówić suknie jeszcze ze starej kolekcji (żeby uszyli) bez znizki to muszą ją najpierw gdzieś przymierzyć, żeby zobaczyć jak wyglądam, na kupno w ciemno raczej bym się nie zdecydowała. No ale co mam przymierzyć jak nie ma tego co bym chciała  :Placz_1: :Placz_1: :Placz_1: jestem załamana, bo chcialam mieć już suknie z głowy a tu wychodzi, ze trzeba będzie czekać do stycznia. zaczynam sie poważnie zastanawiać nad uszyciem czegoś :beczy:

a chodziło na pewno o Konopiska, w Tąpkowicach byłam rok temu z koleżanką, bo akurat tam kupowała suknie tylko, ze na ślub cywilny. Ale to nawet dobrze, że tam nic nie ma, wybiorę się za to do Krakowa.

Offline monijane

• maniak
  • data ślubu: 29.08.2009
« Odpowiedź #186 dnia: 2 Października 2008, 10:15 »
A może domisia82 wybierzesz się do Myszkowa? Też niedaleko, a tam znajdują się siedziby wielu producentów sukien ślubnych, mają też salony, więc myślę, że będziesz mogła sobie także trochę poprzymierzać  :)
Ja jeszcze tam nie byłam, ale w niedalekiej przyszłości się wybiorę :D
Moje Szczęścia :-)
On 2011
Ona 2015
On 2017

Offline domisia82

• bywalec
« Odpowiedź #187 dnia: 2 Października 2008, 18:57 »
jak nie wybiorę nic w Dąbrowie, Sosnowcu, Katowicach i w Krakowie to może faktycznie wybiorę się do tego Myszkowa. Dzięki monijane za pomysł  :)

Offline tararumpum
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #188 dnia: 17 Listopada 2008, 20:01 »
Cześć DZiewczyny. CZytam i czytam te Wasze wypowiedzi i muszę przyznać rację tym, którzy wypowiadają się o salonie obok Antykwariatu. Mianowicie właścicelka jest strasznie chytrą osobą choćby komuś było w jakiejś sukni źle to ona powie że świetnie żeby tylko sprzedać. Ona żyje tylko kasą. Ktoś tu napisał, że niektóre suknie są jak z komisu i to prawda. Są przerabiane przez szefostwo a sprzedawane jako nowe. I to że są jakieś gratisy to też kłamstwo, że niby dają upust na dodatki to też bujda bo mówią, że coś kosztuje np.100zł i że opuszczą nawet 40zł, a tak naprawdę to to kosztowało od początku 60zł. A jak klientka chce obejżeć tylko, to właścicielka o mało ją wzrokiem nie zabija. CHociaż nie tylko klienci są traktowani po chamsku bo personel salonu też. To co pisze wiem po prostu z opowieści mojej znajomej, która tam pracowała kiedyś. Kasa naprawdę co niektórym daje do głowy. Pozdrawiam Wszystkich na forum.

następnym razem wyłącz Caps Lock bo trudno się czyta - wyedytowałam tym razem.
Poza tym dla mnie to są "opowieści dziwnej treści", kiedy ktoś pisze pierwszego posta na forum i od razu wie w którym dziale, a opiera się na doniesieniach znajomej
« Ostatnia zmiana: 18 Listopada 2008, 09:20 wysłana przez Maja »

Offline żania
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 24.01.2009
« Odpowiedź #189 dnia: 13 Maja 2009, 22:45 »
Cześć dziewczyny.Odświeże ten wątek,chyba jeszcze wiele z Was szuka sukni na ten rok....dziś odwiedziłysmy z koleżankami salony w Dąbrowie i troche się rozczarowałam,salonem w Dg koło sklepu papierniczego w centrum.pani była natrętna usiłowała wmówic nam ze suknia którą mierzyła koleżanka jest nowa i chciała nam sprzedać z "manekina"a widac było juz ze jest wysłużona ,nie wiem czy była wypożyczana czy prana ,stan jej był fatalny,fason z poprzedniej kolekcji a cena hmm 2400.Pozwoliła przymierzyć 2 suknie a na koniec była obrażona ze nie zamawiamy.paranoja!!czy wszędzie taka obsługa w Dąbrowskich salonach,bo salonu koło antykwariatu nie skomentuje !!nic sie tam nie zmieniło od zeszłego roku.Nie dajecie sie nabrać,ustalcie wszysto przy zamówieniu i pytajcie kilka razy czy suknie są na pewno szyte ,nowe,czy przerabiane.
pozdrawiam i dobrych wyborów, bywają  one truudne;)))

Offline Nikratka

• forumowicz
  • data ślubu: 02.07.2011
« Odpowiedź #190 dnia: 28 Grudnia 2009, 22:08 »
domisia82 w Konopiskach to ja żadnego salonu nie widziałam  ;D

Jeśli ktoś był kiedykolwiek w Konopiskach wie jak wyglądają tamtejsze budki z ubraniami. Powiedzmy w rozmiarze dwóch standardowych "lokali" znajduje się tam "budka" z sukniami ślubnymi - byłam tam jakieś pół roku temu. Wtedy tylko oglądałam te sukienki, bo jeszcze nie szykowałam się do wesela. Byłam z mamą i naszą dobrą znajomą, której córka wychodzi za mąż i dla niej wstępnie oglądałyśmy suknie, żeby się zorientować co tam jest. Może nie było bardzo szerokiego wyboru ale suknie nawet niezłe - zależy kto co lubi, Pani bardzo sympatyczna. Udzieliła nam wszystkich konkretnych informacji bez żadnych nachalnych nagabywań. Ceny sukień od o. 1200 do 1800 czy tam 2000 zł. Oczywiście można przerabiać sukienki do woli, łączyć style kilku w jedną itd.
Odkąd odkryłam Konopiska jeżdżę tam gdy wypada jakieś weselicho :D Może nie jest to szczyt jakości i oryginalności, ale zawsze pewien szeroki wybór w dobrej cenie. Do wyboru, do koloru szczególnie gdy są jakieś terminowe okazje :]

Offline żania
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #191 dnia: 14 Stycznia 2010, 07:08 »
hej hej.Zauważyłam wczoraj nowy salon na przeciwko pogorii ul.Sobieskiego,suknie ładnie się prezentują z daleka,czekamy na relacje przyszłych panien młodych.

Offline ewcia222
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 30.o9.o9
« Odpowiedź #192 dnia: 14 Stycznia 2010, 23:05 »
witajcie dziewczyny. ja mam ślb w lipcu i bylam juz w katowicach i sosnowcu w dabrowie jeszcze nie. ale z tego co przeczyczatalam to kolo antykwariatu raczej nie kupie,to co sie tam dzieje to szok!!! byl ktos moze juz w dabrowie?

Offline moniqa_b

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 31.07.2010
« Odpowiedź #193 dnia: 20 Stycznia 2010, 14:31 »
Ewcia moj slub tez w lipcu i wlasnie niedawno zamowilam suknie w Dabrowie :)

W tej chwili nie moge sobie przypomniec jak sie ten salon nazywa   :-[ ale panie tam sa naprawde w porzadku a i sukien dosc sporo i ceny tez przystepne. Pewnie teraz bedzie nagonka, ze jak to moge nie pamietac jak sie nazywa, ale niestety nie ma mnie w kraju i nie mam pokwitowania z salonu ze soba, a nazwa jakos mi uciekla....
To jest salon w podworzu od 3 maja, ponoc kiedys byla tam straz pozarna - to dla tych z Dabrowy moze przydatna informacja;)
Sa tam dwa salony ale do tego drugiego juz nie weszlam;)

Ach moze dodam ze jesli szlabys od CH Pogoria w gore 3 Maja to to bedzie po prawej stronie. Z tego co pani mi mowila to wczesniej mialy salon na Okrzei.

Ja polecam, bylam z mama i przyjacolkami i pani nie robila zadnych problemow z przymierzaniem, wrecz przeciwnie zachecala do wyprobowania jak najwiecej modeli bo to zawsze inaczej wyglada jak sie juz przymierzy. Chciala nawet moje dziewczyny na przymiarki namowic;D

gdybys potzrebowala adres to zadzwonie do domku i podam ci na priv.

Pozdrawiam i zycze owocnych poszukiwan.

Nie zrazaj sie, warto przymierzyc jak najwiecej!

Offline Nikratka

• forumowicz
« Odpowiedź #194 dnia: 20 Stycznia 2010, 14:40 »
Moniqa w jakich cenach są tam suknie?

Offline moniqa_b

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #195 dnia: 20 Stycznia 2010, 15:00 »
Dosc przystene maja ceny jak juz pisalam. Nie wiem ile najtansza i najdrozsza, ale modele, ktore mnie sie podobaly i ktore przymierzalam wahaly sie w granicach 1700 - 2400, a przymierzylam sporo tak, ze wybor jest. Mysle, ze to dosc przyzwoite ceny i na pewno cos znajdziesz dla siebie. Dla porownania dodam, ze w salonie w Sosnowcu przymierzalam podobna suknie do tej, ktora zamowilam i pani 'zaspiewala' mi 4500!

Offline Nikratka

• forumowicz
« Odpowiedź #196 dnia: 20 Stycznia 2010, 15:05 »
Nie no, ja szykuję się na suknię tak za 2000 zł najlepiej z dodatkami. Nie zależy mi na sukni jakiejś super jakościowo. Wiem, że później można ją sprzedać, ale mój rozmiar nie jest zbyt uniwersalny także nie wiem czy znalazłabym szybko kupca.

Także na Okrzeję na pewno zajrzę. Ostatnio byłam też z koleżanką w Tąpkowicach w salonie ślubnym Ksymena - wybór ogromny, dobra obsługa - koleżanka przymierzała tam już suknie wcześniej i jak ja z nią pojechałam, razem z naszymi mamami to przymierzała 4 suknie w tym jedną i tą samą 4 razy. Panie sprzedające nie miały nic przeciwko. Suknie śliczne, ale trochę drogie jak dla mnie.

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #197 dnia: 20 Stycznia 2010, 18:24 »
moniqa_b a czy ten salon nie nazywa się  "Only You" ??

Offline żania
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #198 dnia: 20 Stycznia 2010, 18:37 »
Mnie jakos ten salon z okrzei nie przypadł do gustu,panie usiłowały mi wmówic ze suknia lezy idealnie i jest piękna z resztą o kazdej tak mówiły ,nic dziwnego chcą sprzedać ale powinny byc obiektywne.poza tym hmm takie prawa rynku ale zrobil;y swinstwo salonowi only you przenosząc sie obok,jakies uprzedzenie mam

Offline moniqa_b

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #199 dnia: 20 Stycznia 2010, 22:30 »
Dziewczyny jutro Wam napisze jak sie ten salon nazywa, zadzwonie do domku to mi sprawdza na zleceniu na suknie:)

Ja jestem zadowolona z wyboru i obslugi a musze sie przyznac, ze troche bylam przerazona po tym jak nic nie znalazlam w sosnowcu. Raz, ze wybor byl dosc nijaki to jeszcze ceny tego co mi wpadlo w oko byly koszmarne. W jednym salonie np, pani nie pozwolila mi przymierzyc sukni, ktora mi sie podobala bo ona 'juz widzi, ze bedzie mi zle i na dodatek ona jest z zeszlego sezonu'. Troche mi to zmrozilo krew w zylach, bo na dobra sprawe nawet gdybym wygladala w niej koszmarnie a uwazalabym, ze jest super to nic jej do tego, mam prawo przymierzyc. W tym salonie w Dabrowie w duzej mierze o tym, ze tam kupilam przesadzilo to jak mnie obsluzono. Pani nie wzdychala siegajac po kolejne suknie, a wrecz namawiala zeby przymierzyc wiecej, wrocic do tej pierwszej, nie spieszyc sie, poprzegladac do woli itd... Bardzo fajna babeczka. Jak sama stwierdzila, teoretycznie po raz ostatni za maz wychodze to niech chociaz mam frajde z przymierzania tych sukien! :)

Ach, teraz jeszcze mi sie przypomnialo Ewciu, ze w Sosnowcu na targowej jest taki sklep z winami i tam tez jest salon sukien slubnych, jak ja chodzilam zaraz po nowym roku to tam mieli wyprzedaz. Z tego co pamietam to juz za 1000 mozna bylo nowa suknie kupic. Powiedziano mi, ze likwiduja sklep i potrzeba im gotowki... W samym sklepie nie bylo wyboru za bardzo, ale poinformowano mnie, ze maja wlasna krawcowa i jesli przyniose jakas suknie z netu, gazety czy katalogu to oni mi taka uszyja. Niestety nie mialam za bardzo czasu na szukanie i umawianie sie z krawcowa itd, ale jesli Wy Kochane jestescie na miejscu to moze to jest jakas opcja? Niestety nie wiem jak to potem dalej wyglada jesli chodzi o kontakt z ta pania ze sklepu i krawcowa, tak jak pisalam juz nie mialam czasu zeby to sprawdzic ani sie dopytac konkretnie. Jakos ta pani w sklepie nie przypadla mi do gustu ale to tylko moje subiektywne odczucie. Trzeba sprawdzic samemu, zwlaszcza jak ktos chce troszke zaoszczedzic:) W koncu 1000zl piechota nie chodzi;).

Alez sie rozpisalam;)

Offline moniqa_b

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #200 dnia: 21 Stycznia 2010, 10:14 »
Dziewczyny, dzwonilam do domku:) Salon nazywa sie Joanna i miesci sie na 3 Maja 12. Tam sa dwa salony obok siebie wiec ten drugi to pewnie Only You tak jak tu pisalyscie.

Pozdrawiam i mam nadzieje, ze Wasze poszukiwania beda owocne;)

Offline ewcia222
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 30.o9.o9
« Odpowiedź #201 dnia: 21 Stycznia 2010, 19:07 »
Witajcie. Ja byłam w Katowicach we wszystkich salonach ale ceny z kosmosu.  Do Dąbrowy wybieram sie jutro lub w sobotę! Dzięki za porady.

Offline żania
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #202 dnia: 25 Sierpnia 2001, 03:08 »
Witajcie.Pwoeim Wam ze chodzilysmy z  kolezanką w sobote po Dąbrowie,szuka sukni na sierpień .Z czystej ciekawosci poszłysmy koło antykwariatu,powiem Wam ze miła babeczka-pracownica oczywiscie ale nowej kolekcji nie ma jeszcze moze pojeyncze modele a cenyy ho ho ,to Dąbrowa nie Katowice oszaleli troche.Koło papiernicze kilka ładnych jest ,ceny rózne ale sprzedawczyni dobrego wrazenia nie robi,wykazała srednie zainteresowanie nami,potem jeszcze ten nowy salon na sobieskiego ,tam mierzyla kilka ,powiem Wam ze fajna miła kobieta,starała sie  doradzić,pozwoliła poprzymierzac ,suknie wszystkie nowe ,w róznych cenach.Duzo zainteresowanych dziewczyn chcących mierzyc a troche mały ten salon wiec umowilysmy sie w tyg jeszcze na przymiarke,w miedzyczasie pojedziemy do  katowic.

Offline ajka85

• entuzjasta
  • Miłość, miłości jakże pięne bramy
  • data ślubu: 21.08.2010
« Odpowiedź #203 dnia: 26 Stycznia 2010, 19:44 »
ja wlasnie w tym nowym salonie dzis kupilam suknie i jestem naprawde zadowolona z wygladu sukni. A co do dalszej wspoilpracy to bede opisywac pozniej:)

Offline ineeze

• entuzjasta
  • Miłość cierpliwa jest, łaskawa jest....
  • data ślubu: 2o.o6.2oo9[
« Odpowiedź #204 dnia: 27 Stycznia 2010, 12:19 »
Ajka85, fajnie, że jesteś zadowolona z zakupu sukni :) pozdrawiam

Offline INKA
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 26.09.2009
« Odpowiedź #205 dnia: 29 Stycznia 2010, 02:56 »
Dziewczyny, ja już jestem "po"  :) i co moge Wam doradzić to to, że obeszłam wszystkie salony w DG i żadna sukienka nie przypadła mi do gustu. Może dlatego, że kiedyś pracowałam w jednym z salonów w DG i wszystkie sukienki mi się opatrzyły bo wszędzie jedni i Ci sami producenci. Ja swoją sukienkę kupiłam w Częstochowie i mogę Wam polecić salon. Z DG kawałek drogi ale myślę, że warto. Razem z przymiarkami wszystkimi i odbiorem byłam tam 4 razy więc myślę, że nie jest tak źle i na tą jedynę chwilę warto poświęcić trochę czasu żeby być zadowolonym. W tym salonie suknie projektuje kobieta, która jest właścicielem, więc nie są oklepane, bo to nie taka masówka jak producenci np. z Myszkowa zasypują cała Dąbrowę.... więc suknie projektuje ta kobieta, salon przeogromny, pracownice siedzą i na miejscu szyją sukienki. Miarę biorą z Ciebie, później przyjeżdza sie znów na miarę ale już przymierzają na Tobie skrojony materiał i upinają szpilkami  na osobie a nie że sobie pomierzy centymetrem i szyją sukienkę, następnie znów na miarę sie przyjeżdża prawie gotowej sukni. Na mnie pani np. wykrwała dekold w także można powiedzieć ze szyją sukienkę naprawdę na miarę i na was. Następnie przyjechałam już tylko po odbiór sukni. To tyle co mogę się z Wami podzielić moimi wrażeniami. Jeżeli ktoś nie zraża się odległością to naprawdę POLECAM ! Ja byłam z sukienki bardzo bardzo zadowolona !! Pozdrawiam i powodzenia w poszukiwaniach tej wymarzonej :)

Offline Nikratka

• forumowicz
« Odpowiedź #206 dnia: 29 Stycznia 2010, 09:03 »
INKA daj namiary na ten salon.

Offline martyniq

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 27.08.2011
« Odpowiedź #207 dnia: 29 Stycznia 2010, 23:19 »
ja tez poprosze:)

Offline kiniadg

• http://forum.e-wesele.pl/index.php?topic=21353.0
  • entuzjasta
  • razem od 25.10.2002
  • data ślubu: 03.07.2010 Maxim
« Odpowiedź #208 dnia: 31 Sierpnia 2001, 16:30 »
witajcie... i ja sie przyłącz do tego wątku...
Ja przeszlam chyba wiekszość salonów w DG  :-) powiem tak... .

zdecydowaie zgadzam się z opinią odnośnie salonu przy antykwaricie

nigdy nie kupiłabym też w salnie obok papierniczeg w centrum.... weszłam tam... popatrzyłam i wybrałam dwie interesujące sukienki... poprosiłam panią czy mogę przymierzyć... ona tylko podniosła głowę z nad krzyżówki (czy co ona tam miała) i wrednym i obojętnym głosem powiedziała, że za 15 minut ma przymiarke...  :o :o :o  wyobrżacie sobie... w ten sposób straciła mnie na bank jako klienta... przegieła !!! ja jej mówię, że chciałam tylko przymierzyć, że bardzo mi sie spodobała i to chwile zajmie,a ona, że nie ma czasu... odwróciłam się i powiedziałam, że juz tam nie kupię...chociaż byłaby tam najpiekniejsza suknia na świecie  :-\

byłam też w będzinie ( jak się jedzie z dąbrowy, to na rondzie w prawo , koło zamku... Salon jest po prawej sstronie po jakiś 300 metrach..) jest tam bardzo duży wybór, ale jak dla mnie drogo i tak nie do końca przystpnie. Mają bardzo duży wybór... chyba 150 sukienek, ale wszystkie na wieszakach....ciężko jest tak wybrać , bo nie widac ich dobrze...  :-) pewnie przez to wiele przegapiałam ładnych... ale pani za to była bardzo miła. Sama zaproponowała mi, że mogę sobie zrobić zdjęcia w sukienkach  :o co normalnie jest nie do przyjęcia... suknie są tak drogie, bo szyte chyba w hiszpani... (czy jakoś tak)  :D

W Dąbrowie koło zoologicznego na Koścuszki też byłam... tam zaś był trochę mały wybór ...akurat nie znalazlam nic dla siebie... za to pani była bardzo miła , a sukinie na prawdę w przyzwoitych cenach :-)

Ja ostatecznie wybrałam salon który jeszcze niedawno był na okrzei w Dąbrowie G :-)   Jak dla mnie ... rewelecja jeśli chodzi o obsługę... jak zaczełam tam mierzyć, to stwierdzilam, że chociażby nie wiem co , to tam kupię... wybór spory... suknie na prawde NIEDROGIE :-) welon gratis :-) było mi na prawdę bardzo miło... czułam się jak na spotkaniu z koleżankami, jak mierzyłam te suknie :-) zdecydowanie polecam :-) teraz jest przeniesiony na podwórze między trzeciego maja a sienkiewicza :-) nawet sama nie wiem jak się nazywa... teraz są tam dwa.... Jeden znany w sumie wszystkim... na O :D a drugi (większy) to ten o którym piszę :-)

powodzenia dla niezdecydowanych :-) Ja byłam pewna, że nigdy nie wybiorę sukni :D myślałam,że się nie zdecyduję ;D a tu taki czad  ;D ;D ;D wreszcie się zdecydowałam :-)  jestem strasznie zadowolona :-) wmarcu idę ściągac miarę :-)  pozdrawiam gorąco wszystich

Offline AnnaKropla
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 04.09.2010
« Odpowiedź #209 dnia: 1 Września 2001, 05:27 »
Ja zdecydowałam sie na sukienke z salonu na Okrzei.  Wplacilam polowę kwoty juz w sierpniu zeszlego roku a slub mamy we wrzesniu.  Wiem ze to bardzo wczesnie ale mieszkam poza granicami polski i chcialam jak najwiecej rzeczy miec juz z glowy.  Odwiedzilam salony w D. g i Będzinie i mysle ze wlasnie ze wzgledu na profesjonalne podejscie do klienta zdecydowalam sie na wyzej wspomniany salon.
Jesli chodzi o salon sukni w centrum obok antywariatu to niestety ale potwierdzam.  Obsluga bardzo nierzyczliwa ceny sukienek wysokie niestety nie idące w parze z jakoscią.