Autor Wątek: Salony slubne w Dąbrowie Górniczej  (Przeczytany 55000 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Mycha87
  • nowicjusz
  • *
Odp: Salony slubne w Dąbrowie Górniczej
« Odpowiedź #270 dnia: 9 Marca 2017, 10:34 »
Cześć Dziewczyny, chciałam Was przestrzec przed salonem koło Antykwariatu w Dąbrowie Górniczej..Nie wiem jak on się nazywa i czy ma jakąś nazwę. Ale właścicielka tego salonu jest osobą nieuczciwą i niekompetentną.
Byłyśmy oglądać suknie ślubne, była jedna tam która nam się spodobała prosta z mikado bez dodatków. Na początku wszystko było bardzo miło i sympatycznie. Ale jak patrzę z perspektywy czasu to ta PANI nas po prostu zagadała i omamiła. Przymierzyłam tą jedna suknie i w sumie mi się podobała. Więc TA PANI już od razu że kupujemy że piszę karteczkę na zamówienie. Do sukni chciałam dodać kieszenie, usunąć koronkę. Powiedziała, że wszystko da się zrobić. No i w sumie się zgodziłyśmy. Tutaj przestroga dla Was zwracajcie uwagę co na tych karteczkach jest. Ta była bardzo kiepskiej jakości kserokopią gdzie zaliczka była przekreślona i odręcznie napisany zadatek ( zauważyłam to dopiero później gdy szukałam jakiegoś kontaktu do Niej). Wpłaciłyśmy zaliczkę 500 zł suknia kosztowała 2100 zł. Nie wzięła żadnej miary nic, powiedziała żeby po świętach przyjechać.
Ja później w domu już na spokojnie pomyślałam że w sumie nie do końca jestem przekonana. Chciałyśmy odmówić tą suknię i odzyskać chociaż połowę wpłaconej kwoty - przecież ona jeszcze nic nie zamówiła. Ale ta Pani oczywiście że nie , że ona tyle czasu poświeciła i że oni już jakieś koszty pokryli związku z tą suknią. Nie była to przyjemna rozmowa ona na nas z ryjem i pretensjami. Było to straszne.
Zdecydowanie odradzam ten salon !!!! Proszę dziewczyny omijacie ten salon!! Ta Pani to wredna i nieuczciwa osoba. Mamy wiele stresów związanych z przygotowaniami do ślubu, więc problemy z suknią i salonem są zupełnie nam niepotrzebne. 
To jest mój pierwszy post gdziekolwiek ale poczułam że trzeba to napisać i powiedzieć żebyście nie miały takich przygód jak ja.