Autor Wątek: Salony slubne w Dąbrowie Górniczej  (Przeczytany 56606 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline mamba_m
  • forumowicz
  • data ślubu: 18.09.2010r.
Odp: Salony slubne w Dąbrowie Górniczej
« Odpowiedź #240 dnia: 28 Lipca 2010, 21:55 »
Ja byłam w Katowicach, Dąbrowie Górniczej, Będzinie, Sosnowcu, Gliwicach, Chorzowie, Myszkowie, Nowym Bieruniu i Gierałtowicach. Miałam jeszcze w planach Tychy i Częstochowę, ale już dałam sobie spokój - bo już w głowie miałam tą jedną jedyną. Ty masz jeszcze troszkę czasu, więc możesz jeszcze spokojnie przebierać i utwierdzać się w swoim najlepszym wyborze  :ok:

Offline ewcia222
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 30.o9.o9
« Odpowiedź #241 dnia: 28 Lipca 2010, 22:31 »
hej. dziewczynki!! nie wiem co jest w tej sukni ,ale ja też ją kupiłam. byłam na przymiarce i po prostu bajer!!!  szok!!! rewelacja!!!! nie trzeba jechać daleko,żeby cenę wynegocjować!!!

Offline aagaa

• Chuck Norris
  • RAZEM od 3.03.2004
  • data ślubu: 2011
« Odpowiedź #242 dnia: 28 Lipca 2010, 22:38 »
ale którą?

Offline mamba_m
  • forumowicz
« Odpowiedź #243 dnia: 28 Lipca 2010, 22:40 »
Ja wybrałam model SONIA (tylko, że bez ramiączek) i gdyby nie ona, to  byłam zdecydowana na ANGEL (jak sama nazwa wskazuje - wygląda się w niej jak anioł :) ) i jak już pisałam - zamówiłabym ją w DG - z czystej wygody, ale ze względu na dostępność i cenę mojej sukni- wybrałam pracownię.

Offline mamba_m
  • forumowicz
« Odpowiedź #244 dnia: 24 Listopada 2010, 16:43 »
A oto moja suknia - uszyta przez pracownię FASSON, model SONIA (suknia do sprzedania, info na priv)

Uploaded with ImageShack.us

Offline mamba_m
  • forumowicz
« Odpowiedź #245 dnia: 6 Grudnia 2010, 10:15 »
Suknia sprzedana-oferta nie aktualna

Offline madziaw

• bywalec
  • data ślubu: 02-07-2011
« Odpowiedź #246 dnia: 14 Grudnia 2010, 10:03 »
Wiecie co, muszę się z Wami podzielić moimi emocjami, bo trochę jestem w szoku. Nie wiedziałam, że tak szybko mi pójdzie. Wybrałam się wczoraj pierwszy raz na poszukiwania sukienki. Właściwie raz już bylam ale tylko pooglądac. Wczoraj chciałam już coś konkretniej poszukać, przymierzyć. No i kupiłam. SZOK. Weszłam do salonu Joanna na 3 maja (ten który był kiedyś na Okrzei), przymierzyłam pierwsza sukienkę i poczułam to coś - jest moja. Pierwsza sukienka, którą w życiu przymierzyłam!!! Czy to możliwe? Potem przymierzyłam kolejną i jeszcze jedną no i zdecydowałam się na tą pierwszą. Na prawdę myślalam, że o wiele dłużej zajmą mi poszukiwania sukni ślubnej, że będę jeździć od miasta do miasta, a tu bum. Aż się trochę tego boję, czy się nie pospieszyłam z wyborem, ale na prawdę po przymierzeniu tej sukienki poczułam, że to ta. Haha, wiecie, to taka miłośc od pierwszego wejrzenia. Jak widać, nie ma reguły, czasem jeździ się po miastach i miasteczkach w poszukiwaniach, a czasem wybór pada na pierwszą przymierzona. Wróciłam do domu tak podekscytowana, a mój D nie wierzył, że zdecydowałam się na pierwszą, mówi, że to niemożliwe, że tak po prostu za pierwszym podejściem. Mówię Wam, cieszę się jak dziecko.

Offline martu$_dg

• entuzjasta
  • data ślubu: 07.09.2013
« Odpowiedź #247 dnia: 15 Grudnia 2010, 13:07 »
madziaw jakie ceny w salonie Joanna?...mam zamiar sie tam wybrac w lutym:)

Offline madziaw

• bywalec
« Odpowiedź #248 dnia: 15 Grudnia 2010, 17:59 »
martu$_dg wiesz co, baaardzo różne. Taniej jak kupuje się z manekina a drożej oczywiście jak szyjesz. Zresztą sukienki są zamawiane bezpośrednio u producenta przez salon, a nie szyte na miejscu. Producent im dostarcza gotową (przynajmniej tak jest z Agnes). Współpracują z różnymi firmami, Gala, Agnes, Igar i jeszcze inne. Dokładna lista na stronie "Joanny". Mnie Pani zaproponowała, ze jeśli chcę sobie przymierzyć sukienkę z ich kolekcji, a nie ma jej w salonie to mi ją sprowadzą specjalnie do przymierzenia. Zresztą tak samo z tą którą zamówiłam. Jak do marca kiedy mam ściąganą miarę spodoba mi się inna to mogę zmienić wybór. Z tego co kiedyś pisałaś to przebywasz za granicą, więc może pooglądaj sobie w internecie na stronie Agnes, Gali i tych innych z którymi współpracują i zadzwoń do tego salonu czy nie mogłyby na luty sprowadzić danych modeli. Panie są baaardzo miłe więc jeśli tylko będzie taka możliwość to pewnie pójdą Ci na rękę. Ja jestem bardzo zadowolona z tego salonu, z sukienki, z obsługi. Panie są bardzo pomocne, nic nie wciskają, doradzają bardzo obiektywnie i można przymierzać ile się chce, aż trochę żałuję że tak mało przymierzyłam ;-) Namiary przesyłam Ci na priv

Offline wiza
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #249 dnia: 20 Lutego 2011, 22:54 »
Nie mogę zgodzić się z kilkoma Waszymi opiniami.  Moim zdaniem, jeśli chodzi o Dąbrowę najlepsze fasony są dostępne w salonie obok antykwariatu.  Babka, która prowadzi ten sklep jest już na rynku kilkanaście lat i suknie, które oferuje pochodzą od świetnych producentów.  Zawsze o kilka kroków wyprzedza konkurencję.  Można się z nią dogadać co do ceny.  Jeśli chodzi o pozostałe salony. . .  Większość oferuje kiepskiej jakości suknie- zwykle szyte z tanich materiałów, przez pracownie znajdujące się w okolicach Poręby, Myszkowa- jeśli chcecie kupić je taniej- jedźcie bezpośrednio do producentów- oferują ten sam towar w nizszych cenach.  Ale jakość również pozostawia wiele do życzenia. . .  Ale, wybór pozostawiam Wam.  Nie dajcie sobie wcisnąć taniej podróby.  To Wasz dzień i stać Was na to, co najlepsze!
« Ostatnia zmiana: 24 Lutego 2011, 12:35 wysłana przez Sylvi »

Offline riri
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #250 dnia: 21 Lutego 2011, 08:29 »
Hej, hej Panny Młode  ;).  Ja swoją wymarzoną kupowałam w salonie na Kościuszki- MARTA.  Wybrałam model MS MODA.  Biała, skromna.  Panie obslugujace bardzo sympatyczne.  Fachowo zebraly miare.  Suknie odbieralam w grudniu- okazala sie za duza, ale to dlatego, ze przed slubem bardzo schudlam z nerwow ;).  Suknia trafila do poprawki- nic nie doplacalam.  I za drugim razem juz byla idealna! Za cala suknie wraz z dodatkami zaplacilam 2000.  I nie zaluje ani zlotowki wydanej na to cudo!

Offline karola1983
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 01.10.2011
« Odpowiedź #251 dnia: 7 Marca 2011, 20:11 »
Do riri ;)
Ja niestety nie miałam tego szczęścia jak byłam w Marcie ceny sukien kształtowały sie 2600-2800,kiecki nic szczególnego.

Offline delma

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 6 lipiec 2013
« Odpowiedź #252 dnia: 22 Marca 2012, 22:00 »
Witam dziewczyny :) No i przyszedł czas na mnie - co prawda ja mam jeszcze duuuzo czasu,bo ślub dopiero w czerwcu 2013 ale czytałam wasze forum i duzo się od was dowiedziałam ;D Więc raczej napewno nie wybiorę się do salonu koło antykwariatu,bo nie znoszę nachalnej obsługi.  Powiedzcie mi czy pół roku przed slubem mozna juz rozglądac się za suknią?:)

Offline madziaw

• bywalec
« Odpowiedź #253 dnia: 23 Marca 2012, 11:19 »
pół roku przed ślubem trzeba zamawiać :-) Więc rozglądać się możesz już wcześniej :-)

Offline kiniadg

• http://forum.e-wesele.pl/index.php?topic=21353.0
  • entuzjasta
  • razem od 25.10.2002
  • data ślubu: 03.07.2010 Maxim
« Odpowiedź #254 dnia: 8 Kwietnia 2012, 00:34 »
riri i wiza  ::) ::) ::) ::) ::) ::)

piękna reklama :)

ciekawa jestem ile jeszcze falszywych kont można założyć, żeby zareklamować ten salon :/

:dno: :dno: :dno: :dno: :dno: :dno: :dno: :dno: :dno: :dno: :dno: :dno: :dno: :dno: :dno: :dno: :dno: :dno:

Offline darguz
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 14 lipca 2012
« Odpowiedź #255 dnia: 4 Lipca 2012, 10:16 »
Witam wszystkie przyszłe Panny młode.  Chcę Was tylko ostrzec przed Salonem marta i tym obok antykwariatu.  Błagam Was dziewczyny jesli nie chcecie aby ten wasz najpiekniejszy dzien w zyciu stal sie koszmarem to nie przekraczajcie nawet progu tych salonów nawet wtedy jesli zakochacie sie w jakiej sukience która sie tam znajduje.  Uwierzcie mi mam slub 14 lipca nie mam sukienki i wiem ze miec jej nie bede.  Ludzie którzy tam pracuja klamią w zywe oczy .  Dlatego jeszcze raz uprzedzam przed tymi miejscami.  Nie dajcie sie omamic ciepłymi slówkami bo to tylko pozory.  Dla mnie juz ten dzien nie jest taki jaki byc powinien. Na poczatku po przeczytaniu tych wszystkich opini o salonie nie wierzylam w to dopóki też mnie to nie spotkało.  Wiem tylko ze na pewno ja i moja rodzina nie zostawimy tak tego . Resztę informacj podam w poneidziałek(bardziej uargumentuje to co napisałam)

Offline the_cors

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 16.08.2013 :)
« Odpowiedź #256 dnia: 24 Lipca 2012, 08:55 »
Dziewczyny polecam Wam z całego serca salon Joanna w Dąbrowie, Panie ekspedientki są kochane, możesz mierzyć ile chcesz a one jeszcze Cię namawiają żebyś zobaczyła coś innego i miała pewność że zdecydujesz się na właściwą suknię :) niestety nie mogę tego samego powiedzieć o salonie w Sosnowcu, nie pamiętam jego nazwy, ale mieści się w bramie przy ulicy modrzejowskiej, obok jest drugi salon - Pani z wielką łaską pozwoliła mi przymierzyć suknie fukając, że mam tyle czasu, że mogłabym przyjść za rok... no cóż.

Polecam też salon Wiktoria w będzinie przy al. kołłątaja - bardzo miła Pani, kilka naprawdę pięknych modeli, poza tym Pani ekspedientka potrafi doradzić :) Ja jeszcze szukam i Wam tez życzę powodzenia w poszukiwaniach :)

Offline darguz
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 14 lipca 2012
« Odpowiedź #257 dnia: 17 Sierpnia 2012, 00:47 »
Witam Was dziewczyny:)
Po mim ślubie minął juz miesiąc.  Bylo przepięknie-polecam Hotel Okrąglak w Sosnowcu:)jedzenie super,obsługa również i wszystko inne bez zastrzeżeń.  Natomiast to co przezyłam przed weselem to był najgorszy koszmar jaki mogł mnie spotkać.  Jak już opisywałam w wątku powyżej historiaa mojej sukni ślubnej była nieciekawa:(wylane łzy. A wszystkiemu winni są ludzie, ktorzy nie maja serca i sumienia.  Oczywiscie mowa o salonie w DG obok antykwariatu i Marta.  Beznadziejni wlaściciele którzy traktują klientki tylko jak maszyny do wydawania pieniedzy,kłamia w zywe oczy,nie przyjezdzaja na umówione spotkania, nie wywiazuja się z mowy, oszukują dziewczyny wciskajac im brudne dziurawe suknie slubne które są przerobione i przywiezione z komisu poniewaz Pani T.  ma z tego wiecej pieniędzy zeby moc sobie wyjechać na wczasy za nasze wylane łzy. Po sukienkę która zamowiłam musiałam jechac bardzo daleko.  Poniewaz wiedziałam ze z zalonu jej nie dostane , jednak dobre serce producenta który z pewnego powodu nie dostarcza sukienek do salonu a  o tym niestety od salonu sie nie dowiedziałam oznajmił z euszyje mi ta sukienke w dwa dni.  jednak powiedział ze inne dziwewczyny które zamowily w tym salonie sukienki jego produkcji niestety ich nie dostana.  Byłam swiadkiem jak dziweczyna odebrała szara dziurawa suknie przerabiana kilka razy a mama robiła zdjęcia jako dowód.  Ja juz skierowałam sprawę do rzecznika przaw konsumenta.  Jeżeli was tez to spotkało zróbcie to samo.  nie zwlekajcie.  Bo jesli nie my to kolejne dziewczyny bedą cierpieć.  Ja sobie obiecałam ze jak przejdę obok tych obu salonów to splunę najlepiej przed osobą właścicieli. To bedzie podziękowanie za to co przez nich musiałam przejśc i życzę im aby to co teraz czynią obróciło się przeciwko nim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Offline aagaa

• Chuck Norris
  • RAZEM od 3.03.2004
« Odpowiedź #258 dnia: 17 Sierpnia 2012, 15:55 »
Współczuję że spotkało Cię coś takiego...
Nie ustawaj i walcz o swoje!

Ja sobie nie wyobrażam takie sytuacji żeby na miesiąc przed ślubem czy też kilka tygodni zostać bez sukni!
to zupełne chamstwo i bezduszność!!!

Jednak te dziewczyny które są tu na forum i to czytają niech się zastanowią przed wyborem salonu
bo opinia o nim jest zszargana od KILKU LAT!
więc nikt nie ukrywa tej prawdy! Jest masa świetnych salonów więc pamiętajcie o czym tu piszemy...

Offline the_cors

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 16.08.2013 :)
« Odpowiedź #259 dnia: 29 Sierpnia 2012, 12:34 »
czy administrator forum mógłby się zająć Panią, która tak zacięcie wciska w ten wątek posty zupełnie z nim niezwiązane? w dodatku trudno zrozumieć jej motywację a ona sama jak widać nie ma ochoty się nią podzielić....więc proszę...

A co do salonów, to dziewczyny, gdyby chciało się Wam wybrać na wycieczkę jakąś godzinę od nas to w Wadowicach jest świetny dom mody ślubnej, na ulicy legionów. Pomijam że obsługa jest bardzo miła i potrafi profesjonalnie doradzić, podpowiedzieć co można ewentualnie przerobić żeby lepiej wyglądało... ale przede wszystkim suknie mają śliczne :)

Offline delma

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 6 lipiec 2013
« Odpowiedź #260 dnia: 17 Września 2012, 12:53 »
Dziewczyny mam do was prosbę:) Napiszcie mi adresy salonów slubnych ktore znacie i polecacie w obrębie DG, SosnowcA,Będzina i okolic:) Bo m uszę juz zacząc jezdzic i szukac:)Pozdrawiam:)

Offline naaomi
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 14,08,2012
« Odpowiedź #261 dnia: 18 Października 2012, 21:07 »
Polecam wszystkie salony w okolicy oprócz salonu"Nowy "pod antykwariatem jeśli nie chcecie zostać na tydzien przed ślubem bez sukni!!Omijajcie ten salon z daleka!!Zamknęli salon MArta tylko patrzec jak zamknie sie i ten,wkoncu przestaną uprzykszac przyszłym młodym panią ,najpiękniejszy jakby nie było czas przygotowań do ślubu!!Przeciez suknia najważniejsza!

Offline Dorota2605
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #262 dnia: 5 Września 2013, 09:08 »
Witam.  Ja swoją suknię szyłam w D. G na ulicy królowej Jadwigi.  Salon nazywa się Antonio i znajduje się przy pierwszym rondzie jak się jedzie od Zagórza.  Miła obsługa, potrafią doradzić i ceny są nie za wysokie.  Mąż też sobie tam wybrał fajny garniturek.  Pozdrawiam.

Offline naaomi
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 14,08,2012
« Odpowiedź #263 dnia: 14 Października 2013, 11:03 »
Szyją w tym Antonio suknie wieczorowe?potrzebuje czegoś ekstra?

Offline MojaOkropnaSuknia
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: kwiecien 2012
« Odpowiedź #264 dnia: 3 Stycznia 2014, 02:35 »
Na wszelki wypadek napisze też tutaj o Salonie Sukien Ślubnych koło Antykwariatu w Dąbrowie Górniczej

Dziewczyny koniecznie musze opowiedzieć wam jak to było z moja suknia przy okazji dowiadujac się jak salon działa.  Jeżeli uczestniczycie w forum innym niż to i będzie tam podobny wątek zezwalam a wręcz proszę o powielenie mojej wypowiedzi.

Ślub bralam w kwietniu 2012 roku więc nie w tzw szale.  Suknia była nowym modelem przymierzylam i doszlam do wniosku suknia w całości a dekolt z modelu innego.  Ponieważ byłam w ciazy czekały mnie 3 zdjecia wymiarów.  Góra sukni była z innego modelu z zaznaczeniem ze dekold ma być subtelny (w kształcie serca).
Przyjechałam przymierzyc suknię i co? Suknia rzekomo szyta na miarę była chyba z 3 rozmiary za duza, miseczki zrobione jak dla buldorzera a nie dla mnie filigranowej dziewczynki która w ciąży przytyla ledwie 5 kg.  W dodatku dekold zrobiły tak glebaki jak dla dziwki, ramiaczko nie na tę strone co trzeba, i ogólnie suknia wydawała mi się za krótka a to wszystko na 2 tyg przed ślubem!!!!!!!!!! W ogóle nie brali pod uwagę ostatniej miary!

Historia ciąg dalszy. . . .  Pojechałam do domu z ryczem po czym pani z salonu do mnie dzowni i mówi ze te miseczki uda się jeszcze wypruc;/ W poniedziałek przed ślubem suknia miała być gotowa ostatecznie. . .  Przyjezdzam i co na miejscu miski mniejsze ale dalej za duże, ramiaczko ujdzie, ale suknia dalej o rozmiar za duza! Mimo dosznurowania z tylu na tzw max leciała ze mnie aż w końcu ladowala w połowie biustu no to pani przyjedzie w środę ( 4 dni przed ślubem) przyjeżdżam w środę suknia dalej za duza ale jakoś się trzyma, ale w talii wielki garb! Komuś machnela się ręką i krzywo zwezil suknie.  Przyszła Szefowa i tekstem do mnie: NIECH JUZ PANI NIE PRZESADZA! wyobrazacie sobie? Suknia szyta niby na miarę za taka kasę 4 dni do ślubu a ten farbowany babsztyl takie teksty! Zawieźli mnie do ich krawcowej która musiałam błagać żeby zrobiła poprawkę bo ja przecież w sobotę ślub biorę! Babka sie zgodziła ( taa dobrze czytacie nawet tego szefowa nie załatwiła).  Poprawiła suknię i przy okazji dowiedzieliśmy się jak to działa.  Salon zamawia suknię u producenta po czym poprawki wykonuje znajoma babeczka za grosze a salon kasuje pieniążki;/ Dziwiło mnie dlaczego poprawki nie są wykonywane na mnie itd ale ponieważ nie najlepiej Sie czułam nie grymasilam. 

Ale to nie koniec histori! Dzień wesela.  Wchodzę na salę po pierwszym tańcu rozlecial mi się tren.  Ciotka krawcowa zamiast jeść obiad zbiera do kupy tren którego elementy zostały pozbierane z podłogi (tren był na guzikach i tasiemkach).  Po naprawionym trenie i kilku tancach suknia dosłownie zaczęła mi się zsuwac, była nadal za duza a materiał coraz bardziej zaczął się rozciągać.  Juz podczas obiadu druty z tej części gorsetowej zaczęły mi się wbijac w skórę, wygiely się tak ze na zdjeciach przy moim dość sporym biuscie wygladalam jak bym miała wielką pierzasta poduszkę pod sukienka zamiast biustu i jeszcze wtedy dość nie widocznego brzuszka. 

Nie mogę patrzeć na swoje zdjecia ze ślubu! A zapomnialam jeszcze dodać ze suknia była krzywa w sensie przód był dużo krótszy od tylu co było widoczne dość dosadnie a.  Wiadomo przód lekko krotszty być powinien ale tam było dobre 10 cm widać ze im sie ręką machnela;/

Więc suknię odebralam na dwa dni przed ślubem! Spie. . .  totalnie! omijajcie ten salon szerokim łukiem! Ta szefowa to pi . . .  Liczy się dla niej tylko zysk!

Offline szproteczka1988

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 14 Czerwiec 2014
« Odpowiedź #265 dnia: 5 Stycznia 2014, 17:09 »
Dziewczyny ;) a ja zamówiłam w Ksymenie w Tąpkowicach mega wybór i TA jedyna ;)
Byłam w Katowicach , DG ;/ po tych miastach wsiadłyśmy z mamą do auta i na szybko do Tąpkowic ;)
Panie miłe i piękne duże przymierzalnie na około lustra ;) miło domowo elegancko ;) suknia idzie od producenta z zagranicy , tu będą poprawki suknie mam księżniczkę w pełnej koronce a na miejscu bedzie dopasowanie oraz chce dużo kamieni aby rozświetlić suknie ;) ps gratis welon w cenie 380 zł.
Polecam piszcie jak coś.
W Dg koło antykwariatu największy wybór ale babka i ta cała fikcja!!!!! Nie polecam. Tu omawiałyśmy suknie weszla jakaś klientka a babka z salonu nas Wyginiła!!! Szok. Proponuje więcej kuktury i nie Oczernianie innych salonów! Bo tylko sobie jako salon szkodzicie. Pozdrawiam nie doszła ufff klientka.
Wygoniła ;)
Szprotka

Offline aagaa

• Chuck Norris
  • RAZEM od 3.03.2004
« Odpowiedź #266 dnia: 6 Stycznia 2014, 21:01 »
Jak widze w tym salonie od lat nic się nie zmienia...
Szkoda czasu i nerwów na to miejsce, jeżeli ktoś jest zadowolony z Tego salonu to za pewne nikt kogo znam (bo wszystkie znane mi opinie już od 1999 roku - moja bratowa)!!! są negatywne!
Współczuję takich historii o jakich czytam na kilka dni przed ślubem, a i sytuacja na samym weselu nie do pozazdroszczenia :(
Polecam wiele innych salonów!

Szproteczko gratuluję wyboru sukni!  :skacza:

Offline Fijka
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #267 dnia: 29 Kwietnia 2015, 19:49 »
Salon koło antykwariatu totalna porażka wybrałam się tam w celu szukania tej wymarzonej sukni i już na wstępie pani "nakrzyczała" na mnie (byłam ze  świadkową i koleżanką), że weszłam jako ostatnia do salonu, bo jak to tak to mnie powinno zależeć :/ no nic olałyśmy i oglądamy sukienki w ciszy. . .  nagle baba wyskakuje, że za 1500 ma suknie, myślę okej. . .  mówię, że chciałabym coś przymierzyć, a ona z tekstem, że z taka figurą (generalnie nie wiem co miała na myśli ale poczułam się urażona) to mam zapomnieć, że w ogóle coś przymierzę. . .  :o lekki szok przeżyłam bo w innych salonach bez problemu mierzyłam suknie przeróżne i nikt problemu nie robił i też jej to powiedziałyśmy.  Baba gały wywaliła bo jak to możliwe.  Wyciągnęła tablet, którym nawet nie potrafiła się posługiwać (pracownica jej pomagała) i pokazuje mi sukienkę na zdjęciu i mówi że taka będzie dobra, że zdejmą ze mnie miary i nic tylko brać bo okazja 4 krawcowe będą ze mną współpracować i nad czym ja się w ogolę zastanawiam w żadnym salonie mnie tak nie dopieszczą jak tutaj. . .  tak nas zamurowało, że nie wiedziałyśmy co powiedzieć. . .  odwróciłyśmy się i wyszłyśmy.  NIGDY nawet wrogowi nie polecam tego pożal się boże salonu, wstrętne nie miłe babsko z tej właścicielki !!!

Za to Salon Ślubny Pani Asi cud miód i malina z całego serca polecam !!!
Pani Asia przesympatyczna, życzliwa i pomocna tam właśnie znalazłam moją suknie już się nie mogę doczekać, aż ją odbiorę :D:D

Offline kiteczka
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 6.06. 2015
« Odpowiedź #268 dnia: 2 Czerwca 2015, 14:17 »
Witam, niestety moja opinia o salonie obok antykwariatu jest taka sama jak moich poprzedniczek, właścicielka i jej zachowanie nie do opisania, teksty typu że mam duży brzuch itp ( pierwsza przymiarka później już jej nie było) po prostu  nie na miejscu, fakt że suknia piękna i dobrze dopasowana ale to już raczej zasługa pracowni która suknie uszyła i pracownicy która dobrze pobrała moje wymiary, całe szczęście że przy odbiorze była tylko pracownica która była bardzo miła, rozmawiała o ślubie, złożyła życzenia, bo na właścicielkę i jej mądrości nie miałam ochoty, ale z tego co czytam to chyba miałam dużo szczęścia że akurat byłam obsługiwana przez pracownicę a nie właścicielkę,

Offline zibi

• Administrator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 31.07.1999
« Odpowiedź #269 dnia: 6 Października 2015, 21:40 »
Coś nowego w dąbrowskich salonach?