0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
widze,że na stronie Waszego fotografa jest fotka Waszych obrączek
Cudownie! Widziałam wczoraj chyba twoje zdjecia w internecie, ale tutaj z twoim komentarzem do nich ...no po prostu bosko!
Cytat: Yukari-chan w 5 Lipca 2007, 15:40Cudownie! Widziałam wczoraj chyba twoje zdjecia w internecie, ale tutaj z twoim komentarzem do nich ...no po prostu bosko! Yyyyy a gdzie, jesli można wiedzieć je widziałaś?
Powiem krótko: przepiękne obrączki!!!, suknia jak dla księzniczki,relacja niesamowita,a o zdjęciach to już nie wspomnę - cudo!!!!!!!!!WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA!!!!!
Aniu popłakałam się razem z wszystkimi....przepiekne zdjęcia, przepikne momenty
A zdaje się, ze miałaś linka do galerii w opisie na gg Obejrzałam zanim weszłam tu do wątku
Nie mogę wyjść z podziwu PIĘKNIE....wzruszająco ...po prostu BOSKO Obrączki są nniesamowite...nie mówiąc o całej reszcie Obyście zawsze byli tacy szczęśliwi
Katarzynko zdjęcia napewno jeszcze będą, ale czekam na przesyłkę od fotografa Mamy ok 1 000 zdjęć
Dopiero tu przydreptałam. Wyglądaliście prześlicznie, zdjęcia są prześliczne. Moje gratulacje.
Andziu wygladalas CUDOWNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!BOSKO!!!!!!!!!!!!!!
Andziu te ostatnie zdjęcia ehhh..piekne i wzruszające Ściski i I hope we'll see soon
Już tuptam za zdjęciami :tuptup:
AndziaK-G przepiękne zdjęcia . Macie wspaniałą pamiątkę. Obiecałaś jeszcze zdjęcia pokoju