Autor Wątek: Ostatnie 100 Dni Narzeczeństwa Kasiq i Grzesia  (Przeczytany 35270 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
Odp: Ostatnie 100 Dni Narzeczeństwa Kasiq i Grzesia
« Odpowiedź #30 dnia: 22 Czerwca 2007, 23:30 »
i ja się melduję!!

Offline megi28

• uzależniony
  • data ślubu: 30.09.2006
« Odpowiedź #31 dnia: 23 Czerwca 2007, 11:22 »
Tylko gdzieś Kasia nam uciekła  ;D
Wiem wiem trzeba odsapnąć po tej nauce ale od pniedziałku widzę  tutaj pełną relcyjkę, co do poczynań ślubnych.
 :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot:

Offline Kasiq

• uzależniony
  • data ślubu: 29.09.2007
« Odpowiedź #32 dnia: 23 Czerwca 2007, 12:18 »
Lemmy, aeniołek, mizia, aniuska25, rajdowka, Asia-85, Niki, megan, Anusia-szczecin chyba o nikim nie zapomniałam WITAJCIE!!!

Jestem jestem. Dziękuję jeszcze raz za gratulacje. No wakacje mi się należą jak psu miska hehe. Transparent fajny- taki jest u nas zwyczaj szczególnie w akademiku i zawsze nad tym ubolewałam że ja tak nie będę mieć, ale Grześ się postarał. Jestem strasznie happy. Kupił prześcieradło w ciucholandzie za grosze a ja mam tyle radochy że szok.

Grześ mi bardzo urozmaica swoją urodą- rozpieszcza mnie- tak jakby się dwóch facetów za mną uganiało :D

Niestety z naszych poczynań niewiele można napisać. W listopadzie zamówiliśmy salę i wodzireja i kościółek. I to by było na tyle niestety. teraz mam nadzieję że nadgonimy chociaż Grześ broni się dopiero w lipcu więc na razie nie chce mu głowy zawrac.
Suknia wybrana :D w salonie Madonny w Krakowie. Teraz nie mam ich na kompie ale mam ściągnięte ze stronki, także Wam później wkleje, a ja czekam cierpliwie na przymiarkę, aby foty Wam wkleić. Ponoć mój Tata coś załatwił z fotografem ale nic nie wiem dokładnie w tej materii.
z Tobą odeszły anioły...

Offline Kasiq

• uzależniony
« Odpowiedź #33 dnia: 23 Czerwca 2007, 12:39 »
Teraz mamy postanowienie ślubne żeby cosik formy załapać i postanowiliśmy biegać... butki kupione i wczoraj był ich chrzest- dosłownie- taka ulew że do tej pory wszystko wykręcam- normalnie szok. Ciekawa jestm na ile się uda dotrzymać postanowienia.

Poza tym nic nie mamy: ani obrączek, ani zaproszeń chociaż wstępnie wybrałam jakieś na necie, ani papierów, ani nauk, poradni, garnituru, butów- kompletnie zero. No ale jeszcze czas- 3 mce powinny wystarczyć.

A wogóle to dzisiaj w Krakowie są Wianki- takie koncerty i sztuczne ognie na zakolu Wisły pod Wawelem i rodzinka przyjeżdza żeby ich tam zaprowadzić. Grześ gra meczyk piłki, ja operuję aparatem, jeszcze zakupy w markecie. Sporo tego.

A jutro jadę do Bielska na urodzinki i rodzice wymyślili żebyśmy nie siedzieli w domu tylko gdzieś poszli i chyba pojedziemy do Ochab na koniki. Także pewnie odezwę się dopiero wieczorkiem jutro.

Miłego weekendu Wam życzę.
Buziaki
z Tobą odeszły anioły...

Offline megi28

• uzależniony
  • data ślubu: 30.09.2006
« Odpowiedź #34 dnia: 23 Czerwca 2007, 14:03 »
Kasiu to zapowiada ci się fajny udany wekend. Kraków musi byc piękny, mój mąż jest zakochany w tym mieście a ja byłam niestety tylko na dworcu jak wracaliśmy z Zakopanego w tym roku jak powódź była i pędzieliśmy do domciu bo ostatnie pociągi kursowały, a w planach mieliśmy zostać na kilka dni w Krakowie, no może jeszcze kiedyś pojedziemy.

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
« Odpowiedź #35 dnia: 23 Czerwca 2007, 14:34 »
Czekam na te fotki  - wybranego modelu..... ;D

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #36 dnia: 23 Czerwca 2007, 15:20 »
Czekam na te fotki  - wybranego modelu..... ;D

Taaaa wlasnie :taktak: :taktak: :taktak:
"Travel is the only thing you buy that makes you richer"

Offline aeniołek

• Chuck Norris
  • R+R+M+M = A :-)
  • data ślubu: 6.02.10
« Odpowiedź #37 dnia: 23 Czerwca 2007, 16:34 »
No czekam na fotki z niecierpliwością!!!! Ja też zamówilam suknie w Madonnie w Krakowie.Zastanawiam sie jaki model wybrałaś!! :)

Offline SaTine

• ღ KM ღ
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 21.06.2008
« Odpowiedź #38 dnia: 23 Czerwca 2007, 16:39 »
Jestem i ja :hello:

Offline Kasiq

• uzależniony
« Odpowiedź #39 dnia: 23 Czerwca 2007, 17:47 »
SaTine witaj, dziewczyny fajnie że zaglądacie....

Dobra za moment się Wam ukaże...
Napisane: Czerwiec 23, 2007, 17:41:54
Eh kurde nie wiem co wyniknie z tego dobrze zapowiadającego się weekendu... chyba babcia go pokrzyżuje. Zawsze tak jest. Ona jest samotna, do tego ma charakter ss-mana. Po prostu na samą myśl, że muszę własne urodziny znowu obchodzić tak jak ona chce to mi nie dobrze i mi się odechciewa. Nie potrafi usunąć się w kąt, dać innym pałeczkę, to ona zawsze jest organizatorem, prowodyrem, i wszystko musi być tak jak ona chce. :buu:
I do tego jak jej się coś nie podoba to potrafi tak powiedzieć że człowiekowi w pięty idzie i się odechciewa żyć. Tak samo jest z każdymi świętami i uroczystościami. Ja wiem że to moja babcia, ale czasem wolałabym żeby zniknęła z powierzchni Ziemii i dała innym żyć tak jak chcą.

No nic narzie idę do Grzesia na meczyk, a potem czekam na Brata i kuzyna żeby go z rodziną zaprowadzić na te wianki.

Jestem zrezygnowana. Buziaki
z Tobą odeszły anioły...

Offline milenaw
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08-09-2007
« Odpowiedź #40 dnia: 23 Czerwca 2007, 21:10 »
SaTine witaj, dziewczyny fajnie że zaglądacie....

Dobra za moment się Wam ukaże...
Napisane: Czerwiec 23, 2007, 17:41:54
Eh kurde nie wiem co wyniknie z tego dobrze zapowiadającego się weekendu... chyba babcia go pokrzyżuje. Zawsze tak jest. Ona jest samotna, do tego ma charakter ss-mana. Po prostu na samą myśl, że muszę własne urodziny znowu obchodzić tak jak ona chce to mi nie dobrze i mi się odechciewa. Nie potrafi usunąć się w kąt, dać innym pałeczkę, to ona zawsze jest organizatorem, prowodyrem, i wszystko musi być tak jak ona chce. :buu:
I do tego jak jej się coś nie podoba to potrafi tak powiedzieć że człowiekowi w pięty idzie i się odechciewa żyć. Tak samo jest z każdymi świętami i uroczystościami. Ja wiem że to moja babcia, ale czasem wolałabym żeby zniknęła z powierzchni Ziemii i dała innym żyć tak jak chcą.
ab
No nic narzie idę do Grzesia na meczyk, a potem czekam na Brata i kuzyna żeby go z rodziną zaprowadzić na te wianki.

Jestem zrezygnowana. Buziaki

To twoja babcia to taka damska wersja Hitlerka ;)
Żartuję oczywiście.
A sukienka jest przepiękna. A masz swoje zdjęcia w niej?

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
  • data ślubu: 2.8.2008
« Odpowiedź #41 dnia: 23 Czerwca 2007, 21:28 »
Kasiq, jestem i ja  :hello:
Fajną kiece wybrałaś, w jakim będzie kolorku :?:

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08.09.2007
« Odpowiedź #42 dnia: 25 Czerwca 2007, 08:30 »
Prześliczna sukienka!! Już nie mogę się doczekać jak pokażesz nam swoje zdjęcia w niej :)

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #43 dnia: 25 Czerwca 2007, 08:31 »
Sukeinka piekna, a najbardziej podoba mi sie bolerko :P tez takie kcem :P
"Travel is the only thing you buy that makes you richer"

Offline marlenka87
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #44 dnia: 25 Czerwca 2007, 08:37 »
I ja sie melduje i śliczna suknia.

Offline aniuska25

• forumowicz
  • data ślubu: 22.09.2007
« Odpowiedź #45 dnia: 25 Czerwca 2007, 08:45 »
 :skacza:Ale sliczna suknia!!!
Piękna, zresztą bardzo w moim klimacie ;D
Na pewno slicznie w niej będziesz wygladać, a te koronki mmmmmmm....... bomba

Offline Niki

• entuzjasta
  • data ślubu: 21 lipca 2007
« Odpowiedź #46 dnia: 25 Czerwca 2007, 11:50 »
U mnie w rodzinie to stryjek zawsze chce być w centrum uwagi :evil:  a ponieważ mnie to strasznie wkurza  :nerwus: to stwiedziłam, że niech się wali, niech się pali a ja i tak go nie zaproszę na mój ślub i wesele. Na początku rodzice strasznie kręcili nosami ale ja i tak postawiłam na swoim i nie będzie go u nas :skacza:

Co do sukni to bardzo mi się podoba i czekam na Twoje zdjęcia w niej  :tupot: :tupot: :tupot:

Offline Lemmy
  • No one but you, I love like a fool, you're my dream come true!
  • Chuck Norris
  • Karolina i Patysia
  • data ślubu: 30 czerwca 2007
« Odpowiedź #47 dnia: 25 Czerwca 2007, 11:55 »
Jakbym czytała o swojej babci!!!!!

A suknie przecudowna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kasiq, to Ty masz wesele w Apollo? Nie pamiętam, kto w regionalnych tematach pisał, że ma.
Moja siostra była w sobotę w Apollo na przyjęciu weselnym. Mówiła że super. Kuchnia naprawdę ok, jedynie zespół był nudny, a tak to wszystko extra!

Offline mizia
  • zapaleniec
  • data ślubu: 2007
« Odpowiedź #48 dnia: 25 Czerwca 2007, 12:16 »
suknia jest po prostu prze - pię - kna

Offline Igraszka
  • bywalec
« Odpowiedź #49 dnia: 25 Czerwca 2007, 12:20 »
I ja zawitałam wkońcu do Twojego odliczanka. Sukienka przepiękna, Razem z Grzesiem tworzycie śliczną parę.
Jeszcze raz GRATULUJE mgr inż. Będę na pewno tu zaglądać. Buziaki.

Offline gagatka

• Chuck Norris
  • Szczęśliwa Pani G., Mama Łucji, Hubercika i Emilki
  • data ślubu: :Zakochany:18.08.07
« Odpowiedź #50 dnia: 25 Czerwca 2007, 13:15 »
 :hello: Witam w świeżutkim odliczanku świeżutkiej Pani Mgr Inż. ;D Gratulacje zdobycia zaszczytnego tytułu naukowego  :Najlepszy: :brawo_2:
Z brodą czy też bez Twój Narzeczony ma piękne imię (mój też jest Grześ  ;D ) i tworzycie baaaaaardzo ładną parkę  :ok:
Czekamy na wiecej opowiesci o footek!! No i koniecznie napisz co macie juz załatwione :).
:tak_2: :tak_2: :tak_2:
Kiecuszka miooooooodzio  :brawo: :brawo: :brawo: Jak zawsze spragnione Fotkożerczynie czekają na zdjątka :tupot: :tupot: :tupot:
:Serduszka: .::Łucja 15.10.2009::. :Serduszka: .::Hubercik 20.01.2012::. :Serduszka: .::Emilka 20.12.2013::. :Serduszka:

Offline kmroczko
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 14.06.2008
« Odpowiedź #51 dnia: 25 Czerwca 2007, 13:31 »
 :hello: Kasiq postanowilam i ja dolaczyc do twego odliczanka!
Swiezo upieczona pani mgr inz. to cos, moje gratulacje. z calego jednak na razie sprawozdania i tak najbardziej powala mnie zdjecie sukni, no nie ma to tamto! cudo!
obiecuje solennie sledzic wasz watek, choc sama mam do napisania prace magisterka :/.
zycze powodzenia w zalatwianiu kolejnych etapow wesela no i wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! :)

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
« Odpowiedź #52 dnia: 25 Czerwca 2007, 13:36 »
Kasiq  ;D - gdzie ty znikasz ciągle  ??? ::)
Suknia bajeczna... a jakies towje fociaki ???

Offline Niki

• entuzjasta
  • data ślubu: 21 lipca 2007
« Odpowiedź #53 dnia: 25 Czerwca 2007, 15:13 »
Kasiq wszystkiego najlepszego z okazji urodzin  :Daje_kwiatka:

Offline Kasiq

• uzależniony
« Odpowiedź #54 dnia: 25 Czerwca 2007, 16:53 »
Jej dziewczynik dziękuję bardzo Wam za życzonka- jakoś tak ciepło na sercu się robi.
Po kolei.
marlenka87 , Igraszka , gagatka , kmroczko , oficjalnie witajcie- powtarzam się ale jest mi bardzo miło że ktoś tu zagląda.

Nie było mnie bo wczoraj cały dzień poza domem- urodzinki- oczywiście nici z koników pojechaliśmy do takiej góralskiej chaty na granicy polsko-słowackiej. Nwet fajnie było- obżarłam się jak bąk. Powiedziałm Babci o ślubie- trochę ją wgięło, ale zdobyła się na fałszywe uprzejmości wrr.
Poza tym podarowałam rodzicom moją pracę mgr i były łzy i wzruszenie.

Sukeinkę będę miała w kolorze śmietanki czyli naturaklnej bieli nie wiem czy nie poprostu ercu się to nie nazywa.

A wesele w Apollo - super że twojej koleżance Lemmy się podobało- co do zespołu to my będziemy mieli wodzireja więc może nie będzie takźle.
Dizisaj zamówiłam buciki z firmy Akces do tańca podobne  a w zasadzie takie same jak miała Kasia Tusk w tańcu z G tylko że w kolorze ecru. No inne też bym musiała zapłacić tyle (180zł) a te przynajmniej będę miała suuuuper wygodne.

A dzisiaj doszło do epokowego wydażenia w BB- spotkałam się z Gosią -Igraszką. Było SUUUPPPPEEEERR. Gosia jest niesamowita i taka kochana a jakie ma rzęsy- normalnie jak piuropusze- śliczne. Zdjęcie jestjedno ale wkleję jak wrócę do Krakowa bo tam mam kabelek. Gosiu dziękuję Ci Kochana.

No trzymajcie się Kochane foremki. Niedługo wracam :*
z Tobą odeszły anioły...

Offline gagatka

• Chuck Norris
  • Szczęśliwa Pani G., Mama Łucji, Hubercika i Emilki
  • data ślubu: :Zakochany:18.08.07
« Odpowiedź #55 dnia: 25 Czerwca 2007, 19:03 »
Powiedziałm Babci o ślubie- trochę ją wgięło, ale zdobyła się na fałszywe uprzejmości wrr.
Jak miło z Jej strony!  :Maruda: :nerwus:

Poza tym podarowałam rodzicom moją pracę mgr i były łzy i wzruszenie.
Ja w swojej pracy umieściłam dedykację dla moich Rodziców. Oj były łezki  :Wzruszony:

Dizisaj zamówiłam buciki z firmy Akces do tańca podobne  a w zasadzie takie same jak miała Kasia Tusk w tańcu z G tylko że w kolorze ecru. No inne też bym musiała zapłacić tyle (180zł) a te przynajmniej będę miała suuuuper wygodne.
Ehhhhhhh zazdraszczam troszkę wygodnych butków :oops: Zawsze mam problem z butami-każde mnie obcierają i od każdych mam pęcherze  :tak_smutne: Chyba powinnam chodzić w kapciach! A zamawiałaś przez Internet? Jeżeli masz to poproszę foteczki  :blagam:

A dzisiaj doszło do epokowego wydażenia w BB- spotkałam się z Gosią -Igraszką. Było SUUUPPPPEEEERR. Gosia jest niesamowita i taka kochana a jakie ma rzęsy- normalnie jak piuropusze- śliczne. Zdjęcie jestjedno
Supcio  :jupi: Dawaj, dawaj foteczkę  :tupot:
:Serduszka: .::Łucja 15.10.2009::. :Serduszka: .::Hubercik 20.01.2012::. :Serduszka: .::Emilka 20.12.2013::. :Serduszka:

Offline Kasiq

• uzależniony
« Odpowiedź #56 dnia: 25 Czerwca 2007, 19:16 »
Tak tak ja też miałam dla nich dedykacje i strasznie się poryczeli oboje- taka mała pamiątka po całych studiach. Poza tym jeszcze zamówiłam dla nich koszulki moje wydziałowe i była fajna zabawa jak ludzie patrzyli co też oni mają na plecach za wzory hehe.
a zdjęcie to tylko mam Kasi Tusk na nodze a jak moje przyjdą to Wam wkleję ale to dopiero za dwa mce. Czekajcie wklejam zdjęcie.

No myślę ża takie pantofelki jak dla kopciuszka będą -nieżłe mam skojarzenia co? Poza tym te butki jak są z satyny to później można przefarbować na jakikolwiek kolorek i potem się gdzieś przydadzą.
z Tobą odeszły anioły...

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
  • data ślubu: 2.8.2008
« Odpowiedź #57 dnia: 25 Czerwca 2007, 19:58 »
Z tym przefarbowanie butków niezły pomysł...

Offline aeniołek

• Chuck Norris
  • R+R+M+M = A :-)
  • data ślubu: 6.02.10
« Odpowiedź #58 dnia: 25 Czerwca 2007, 20:41 »
Super buty!!!!!! Gdzie takie można dostać??!!:)

Offline rajdowka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #59 dnia: 26 Czerwca 2007, 11:31 »
Kasiu bedziesz robila takie buciki pod wymiar czy kupujesz normalnie?