Witajcie

na początek wielkie buziaki za słowa otuchy dla wszystkich forumek, juz jest lepiej o niebo lepiej i jestem szczesliwa a wiecie dlaczego..?
hehe no dobra opowiem wam wszystko od poczatku
Czwartkowe popołudnie jak zwykle spedzałam w pracy i myslałam o próbnej fryzurce na którą miałam isc tego dnia, kiedy tak przegladqałam forum zadzwonił telefon i był to mój Daniel nie chcialam odebrac bo był wtedy odemnie jakies 1000 km i dzwonił dzien wczesniej a umawialismy sie ze nie bedziemy tracic kasy na komórke bo 10 min rozmowa kosztowała nas sporo ustalilismy ze bedziemy pisac smsy, odrzuciałam rozmowe a on zadzwonił jeszcze raz oczywiscie wystraszyłam sie ze cos sie stało i odebrałam czym predzej, do konca nie pamietam jego słów mówił bardzo cicho i cos belkotał pod nosem a ja poczułam jak robi mi sie słabo bałam sie ze cos sie stało nie widzialam go dwa tygodnie i kazda zła mysl przychodziała mi teraz do głowy, pamietam tylko jak drżącym głosem powiedziałam ...powtórz o co chodzi czy cos sie stało? bo nie rozumiem co mówisz.... on zapytał sie mnie czego bym teraz najbardziej w swiecdie pragnęła mi oczywiscie spłyneła łezka po policzu i powiedziałam ze chciałabym zobaczyc jego (strasznie za nim teskniłam a wiedziałam ze jeszcze miał zostac tam, kilka dni) on wtedy powiedział to podejdz do drzwi i otwórz je.... idąc pamietam jak łzy ciekły mi ciurkiem i kiedy zoabczyłam go stojacego z piekna biała róża przedemna nie mogłam sie powstrzymac od płaczu odrazu rzuciałam mu sie na szyję i nie mogłam puscic po 11 godzinach jady pierwsza rzecza jaką zrobił było przyjechanie do mnie.... Kocham go nad zycie....
chcac sie soba nacieszyc weekend spedzilismy nad morzem było cudownie... dzis ja zaczynam dwu tygodniowy urlop a on niestety musiał wrócic do pracy
Oczywiscie musiałam z rana nadrobic zaległosci na forum i przegladając wątek złotka jeszcze raz sie popłakalam widzac jak pieknie wygladała tego dnia, pamietam jak sledziałam jej przygotowania... wygladała cudownie i ten blask w jej oczach... cos niezapomnianego, kiedy ujrzalam jak forumki towarzyszyły jej w tak szczególnym dniu zrozumiałam jak wielką siłę ma to forum ciesze sie ze moge tu być...