0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Faktycznie z obrączkami to szybciutko wam poszło Ale są bardzo ładne, napewno na żywo wyglądają jeszcze lepiej no bo przecież foty nie oddają całego uroku A pomysł na grawer mieliście super, szkoda że się tyle nie zmieściło, ale to co najwazniejsze to jest
gratuluję wyboru,my jestesmy wlasnie na etapie wymyślania idealnego modelu obraczki dla nas i jak na razie jestesmy w lesie...ech... ale mam nadzieje, ze ktoregos dnia wejdziemy do jubilera i od razu bedziemy wiedzieli, ze to jest wlasnie TO!!juz sie nie moge doczekac az pokazesz nam jak sie obraczka prezentuje "na zywo"... czekam wiec nicierpliwie...
A ty ricardo kiedy rozdajesz zaproszonka??[/b]
No właśnie myślę żeby powoli jakoś się do tego zabierać, bo te co będziemy rozwozić osobiście to wiadomo że trzeba posiedzieć, kawka, herbatka, wiesz jak jest. No i dodając do tego moją pracą czasami kończe o 21 równiez soboty i niedzielę więc tak jakby to określić to za dużo czasu nie mamy Kupione sa, tylko teraz trzeba się zabrać za ich wypisywanie
Ależ oczywiście ze mam internet dzieki temu cały dzien siedze na forum a o to co dzis robiłam w pracy
Widzę, że w Watralu pracujesz A czym się zajmujesz, skoro tak niewiele musisz robić?
hahahaha, no nie mogę bardzo ładnie, a jak przyłapałby Cię szef?? nie życzę oczywiscie Ale imponujące zestawik już Ci się zrobił Dużo jeszcze brakuje?
bardzo ładne obrączki ale nie przymierzaj tak za często bo ci się znudzi :Da to w pudełeczkach to zaproszonka a jak wyglądają w środku Pozdr. kasiek