0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
PumoRi bardzo ładne jest to drugie łóżeczko. Gdzieś widziałam jeszcze podobne, zamiast kwiatka były jakieś zwierzątka: piesek, kotek itp.
A fotelik super. Są też specjalne X-Car do X landerów, kosztują ok 360zl.
I nie przemęczaj się tak wiecej!!!
Cytat: martyna1985 w 11 Września 2007, 14:11PumoRi bardzo ładne jest to drugie łóżeczko. Gdzieś widziałam jeszcze podobne, zamiast kwiatka były jakieś zwierzątka: piesek, kotek itp.to jest motylek ale rzeczywiście w naszym przypadku kotek byłby milej widziany poszukam!
Witam Mój małż dostał największe oklaski, bo jako jedyny tatuś nie był spanikowany i jako jedyny nie miał odruchu wytrząsania dziecka z wody po wyjęciu z wanienki
Cytat: PumoRi w 13 Września 2007, 11:37Witam Mój małż dostał największe oklaski, bo jako jedyny tatuś nie był spanikowany i jako jedyny nie miał odruchu wytrząsania dziecka z wody po wyjęciu z wanienki ciekawe jak Ci, co wytrząsali spiszą się w praktyce
no to serdeczne gratulacje dla Ciebie PumoRI a jemu należa się same pochwały i brawa
Podobno to nie jest wcale śmieszne (jakkolwiek to brzmi) Babka mówiła, że większość ludzi ma na początku ten odruch, a naukowcy amerykańscy zajęli się badaniem, czy to nie z tego powodu kilkuletnie dzieci miewają migreny ... Także trening na ostatnie tygodnie przed porodem: nie wytrząsać naczyń przy myciu po wyjęciu z wody Brzmi komicznie, ale kto wie, może to rzeczywiście jest problem...