Autor Wątek: Cud Miłości PumoRi i Żniwiarza  (Przeczytany 31985 razy)

Offline PumoRi

• maniak
Odp: Cud Miłości PumoRi i Żniwiarza
« Odpowiedź #630 dnia: 27 Listopada 2007, 10:04 »
Pewnie, że najważniejsze że z Syniem wszystko w porządku  :) Ta myśl pozwoliła mi przetrwać w szpitalu, bo jestem człowiekiem z wyjątkową szpitalną alergią  ;)
Widziałam dziewczyny idące na porodówkę, a następnego dnia już bez brzuszków. I trochę mi przykro było, że ja jeszcze muszę czekać. Ale to nic, poczekamy i doczekamy się naszego Szczęścia  :Serduszka:

Antalis powiem Ci, że chyba jedyną rzeczą jaką bym zmieniła w ciąży, to może (jeśli to możliwe) wcześniej próbowałabym zapobiec anemii. W prawdzie się jej nie spodziewałam, ale przy następnej ciąży może wcześniej zacznę brać preparaty żelazowe, albo coś w tym stylu... Po prostu czasem przykre było osłabienie, które nie pozwalało mi robić rzeczy, na które miałam ochotę  ::)...
A poza tym... Troszkę mi smutno, choć wiem, że Synio na tym świecie mi to wynagrodzi, bo ciąża to był i jest jeszcze  ;) najpiękniejszy okres mojego życia  :D Piszę to całkowicie szczerze, bo choć bywały trudne momenty (np. nieprzespane przez zgagę noce) to nie są to rzeczy warte tego, by przez ich pryzmat patrzeć na ten cudny okres  :D
Mam to szczęście, że dokuczało mi bardzo mało typowych ciążowych dolegliwości, jak widziałyście na zdjęciach, figura oprócz brzuszka mi się nie zmieniła, nie miewałam złych humorów... Żyć, nie umierać  ;) Znajomi mi mówią, że mogłabym być całe życie w ciąży  ;D

Offline Lea

• Przyjaciele
  • Chuck Norris
  • Nelcia mój kawałek nieba
« Odpowiedź #631 dnia: 27 Listopada 2007, 12:49 »
Super,że u Ciebie dobrze i tylko czekacie na Kropka.... :P

To ja obstawiam jeszcze raz..hmmmm...może 3.12??? ;D ;D
Życie jest jak gra planszowa...czasem ktoś stoi na twoim polu.

Offline ~monika~

• Chuck Norris
  • data ślubu: 06.08.2006
« Odpowiedź #632 dnia: 27 Listopada 2007, 14:28 »
Dobrze, ze z dzidzią ok, współczuję tylko pobytu w szpitalu i nerwów bo wiem ze to stresujące.

PumoRi, a na kiedy Ty miałaś termin z OM?

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
« Odpowiedź #633 dnia: 28 Listopada 2007, 07:28 »