Autor Wątek: (Za)gagatkowe odliczanko do 18.08.07 :)  (Przeczytany 68440 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Antalis
  • Chuck Norris
Odp: (Za)gagatkowe odliczanko do 18.08.07 :)
« Odpowiedź #180 dnia: 8 Czerwca 2007, 19:14 »
Wypijesz z ukochanym flaszeczke czegos  ;) "bezalkoholowego" i zobaczys zjak slicznie pisac bedziecie :) A jakie oryginalne zawijasy bedą :P

Offline gagatka

• Chuck Norris
  • Szczęśliwa Pani G., Mama Łucji, Hubercika i Emilki
  • data ślubu: :Zakochany:18.08.07
« Odpowiedź #181 dnia: 8 Czerwca 2007, 19:24 »
Hihiihi wiedziałam, że na rady Forumek zawsze można liczyć  :ok: W lodóweczce dwie flaszeczki jeszcze imieninowe (Goście wyjątkowo ekonomiczni w tym roku ;) ) + winko + Baileys'ik  :brewki: Noooooo z takim zaopatrzeniem to w jeden wieczór wypiszemy wszystkie zaproszenia ślubne i tak się rozpędzimy, że jeszcze moją pracę na podyplomówkę skończymy :pijaki:
:Serduszka: .::Łucja 15.10.2009::. :Serduszka: .::Hubercik 20.01.2012::. :Serduszka: .::Emilka 20.12.2013::. :Serduszka:

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #182 dnia: 9 Czerwca 2007, 18:15 »
Babki Kochane chcę Wam się pochwalić, tym co dziś upolowałam (łupów było więcej i portfel dużo lżejszy  :tak_smutne: ale Misiek przyjął to spokojnie :D ):
Buciki - widok z boku

I z lotu ptaka ;)

Chciałam takie z zaokrąglonymi noskami, żeby nie były "czuby" i znalazłam takie połączenie (wzięłam ostatnią parę, chyba na mnie czekały ;) ) :mrgreen: Są ze skóry, więc myślę, że jak je w domku rozchodzę, to będzie ok. Dodatkowo kupiłam wkładki żelowe, tak żeby wytrzymać w nich do rana.
Mam buciki, więc w końcu będę się mogła umówić na pierwszą przymiarkę kiecy  :taktak:

A tu diademiko-opaska :)

Oprócz tego zaopatrzyłam się w świetny antyperspirant Vichy z zieloną zakrętką - z żadnego do tej pory nie byłam aż tak zadowolona i moje ulubione perfumki Envy Me  :skacza: W końcu trzeba czuć się komfortowo :D
:Serduszka: .::Łucja 15.10.2009::. :Serduszka: .::Hubercik 20.01.2012::. :Serduszka: .::Emilka 20.12.2013::. :Serduszka:

Offline aagaa

• Chuck Norris
  • RAZEM od 3.03.2004
  • data ślubu: 2011
« Odpowiedź #183 dnia: 9 Czerwca 2007, 20:04 »
witaj  :) Melduje się Agatka u (g)Agatki  ;)
przeczytałam wszystko nadrobiłam  8)
Przede wszystkim Suknia śliczna - spokojna ale elegancka :)
Zaproszenia wielce orginalne niegdy takich nie widziałam i podobają mi się strassszelnie!
I cała wasza bajka wraz z momentem kulminacyjnym - oświadczyny pozazdrościć!
Coś cudnego - będę śledzić dalej Twoje odliczanko
MiLuTkIEgO  ;D

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #184 dnia: 10 Czerwca 2007, 12:25 »
Agatko witam Cię gorąco w moim odliczanku  :hello: i zapraszam do częstego zaglądania :D 
Przede wszystkim Suknia śliczna - spokojna ale elegancka :)
Zaproszenia wielce orginalne niegdy takich nie widziałam i podobają mi się strassszelnie!
I cała wasza bajka wraz z momentem kulminacyjnym - oświadczyny pozazdrościć!
Dzięki Kochana  :przytul:
Mam nadzieję, że to wszystko razem dobrze sie zgra w całość, bo każdy element z osobna mojej garderoby, jak dla mnie, wygląda nieźle. Muszę wziąć wszystko jak będę szła mierzyć kiecę. A propos kiecy to jaką długość welonu do niej byście proponowały? Ona ma tren, więc taki do ziemi odpada (i chyba nawet takiego bym nie chciała), ale myślałam o takim za łopatki  :drapanie: Jak uważacie Kobietki?

Offline Niki

• entuzjasta
  • data ślubu: 21 lipca 2007
« Odpowiedź #185 dnia: 10 Czerwca 2007, 18:22 »
Ja też mam suknie z trenem i uznałam, że taki welon do ziemi będzie nie najlepszy. Wybrałam sobie taki dwuwarstwowy. Ta dłuższa cześć sięga mi do pasa. Jeśli masz ochotę zobaczyć ten welon to zapraszam do mojego odliczanka na 5 str. Jest tam sporo zdjęć z przymiarki :wink:

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #186 dnia: 12 Czerwca 2007, 16:04 »
Niki podczytuję sobie Twój wąteczek czasami, choć jest to trudne z moim niedoborem czasu i powiem Ci, że wszystko, co wybierasz jest baaaaaaardzo w moim guście  :brawo_2:  Także welon, rzecz jasna :D Długość chyba też by mi taka odpowiadała, muszę przymierzyć.
Dziś umówiłam się na pierwsze dopasowywanie kiecy. Czy 27.06 to nie jest nieco za późno?  :drapanie: Babka chciała mnie zapisać na lipiec dopiero! Chyba mają dużo klientek.

Offline froogunia

• uzależniony
  • data ślubu: 16 września 2006r.
« Odpowiedź #187 dnia: 12 Czerwca 2007, 16:50 »
Hej Agatko:) oj dawno mnie tu nie było... :-\

Buciki sa śliczne i widzę, że jednak Klaudia :P hihihi polecam napewno przetańczysz całą noc  :D
Diademik śłiczniutki...powiem Ci że już  nie mogę się doczekac Twojej przymiarki.. :Tuptup:
Weloników przymierz tyle ile będą mieli i napewno poczujesz który jest najlepszy...ja też mialam tren i welonik do łopatek z cekinkami :)
A przymiarka w sam raz...pewnie potem będziesz jeszcze ją zwężac  ;)

Buziaki :-*
"wszystkie zwieŻęta są rUwne, ale świnie są rUwniejsze"
Orwell G. "Folwark Zwierzęcy"

Offline Lara_Croft

• maniak
  • Ten Pan i ta Pani, są na siebie skazani :)
  • data ślubu: 4 sierpnia 2007
« Odpowiedź #188 dnia: 12 Czerwca 2007, 17:43 »
Agatka, wszystko śliczne i cudne :brawo_2::brawo_2::brawo_2::brawo_2::brawo_2::brawo_2::brawo_2: :skacza:
"Gdyby człowiek miał świadomość, co traci przez to, że nie może mieć dzieci, to by tego chyba nie zniósł tak po ludzku."

Marcel - 8.01.2017
Michał ❤ 29.05.2018
Maja - 5.01.2020
Madzia ❤ 27.02.2021

Offline Agassi77

• Aga
  • maniak
  • Jesteśmy jak 2 puzle,tylko 1 pasuje do drugiego
  • data ślubu: 11.08.2007
« Odpowiedź #189 dnia: 12 Czerwca 2007, 18:35 »
Ja z welonem za bardzo nie pomoge bo sama zdecydowalam ze go jednak nie chce wcale,
ale na poczatku myslalam wlasnie o takim dwuwarstwowym za ramiona (a suknie tez mam z trenem).
Dziś umówiłam się na pierwsze dopasowywanie kiecy. Czy 27.06 to nie jest nieco za późno?  :drapanie:
Babka chciała mnie zapisać na lipiec dopiero! Chyba mają dużo klientek.
Chyba nie powinno byc za pozno, w sumie zalezy ile razy jeszcze beda cos przerabiac?

Offline froogunia

• uzależniony
« Odpowiedź #190 dnia: 12 Czerwca 2007, 19:43 »
No i Agatko, jak juz masz zaproszonka to ma dobre wieści...siedze sobie na forum i trulam sobie pod nogą jakiś wałek...turlam i turlam i patrze a to ta słynna tuba o której pisałam wcześniej  ;D
To szybko cyknęłam fotkę:

Dla porównania z długopisem ...

a nawet dwie:

wymiary:wysokośc ok35 cm i średnica  ok 5 cm...więc powinno wejść cena: 2,81zł.
A że moja mamusia i siostra na poczcie pracują to zaciągnęłam języka i dowiedziałam się , że taka tuba do 2KG ( a to jest bardzo lekkie) jest traktowana jako zwykły list ;D ;D ;D ;D ;D
Mam nadzieję, że Ci pomogłam :)

Offline froogunia

• uzależniony
« Odpowiedź #191 dnia: 12 Czerwca 2007, 19:54 »
Tylko nie patrzcie na ten bałagan  :-\

Offline Agassi77

• Aga
  • maniak
« Odpowiedź #192 dnia: 12 Czerwca 2007, 20:43 »
Rzeczywiscie straszny balagan Ula,
widac w tle kompa ze stronka e-wesele i wasze slubne zdjecie  ;D

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08.09.2007
« Odpowiedź #193 dnia: 12 Czerwca 2007, 21:32 »

Ojojoj, Ula faktycznie :P taki bałagan :P Aż oczy bolą :P hehehe

Offline froogunia

• uzależniony
« Odpowiedź #194 dnia: 12 Czerwca 2007, 23:39 »
To ciesze się, że go nie dostrzegacie ...uffffffffffffffff  ;D ;D ;D ;D Następnym razem jak będę robiła zdjęcia to posprzątam hihihih ;)

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #195 dnia: 13 Czerwca 2007, 08:20 »
Uleńko super, że zajrzałaś do mnie, bo już myślałam, że zapomniałaś o moim wąteczku  :Placz_1: Kochana jesteś, że pamiętałaś o tych tubach  :uscisk: :uscisk: :uscisk: Cenowo baaaaaaaardzo przystępnie, no i całe szczęście, że nie potraktują tego jako paczki! Po zrolowaniu zaproszenia są chyba troszkę dłuższe niż długopis, więc coś tam upchnę, żeby się nie latało w środku i będzie ok  :ok:
Buciki sa śliczne i widzę, że jednak Klaudia :P hihihi polecam napewno przetańczysz całą noc  :D
Diademik śłiczniutki...
Super, że Ci się podoba  ;D A jednak Klaudia hihihihi Stwierdziłam, że może dostali coś nowego od ostatniego razu, no i proszę :D Muszę je tylko trochę rozchodzić, żeby się obeszło bez niespodziewanek pęcherzowych  :-\ Ale buty ślubne schodzą im teraz w Klaudii jak ciepłe bułeczki.
powiem Ci że już  nie mogę się doczekac Twojej przymiarki.. :Tuptup:
Weloników przymierz tyle ile będą mieli i napewno poczujesz który jest najlepszy...ja też mialam tren i welonik do łopatek z cekinkami :)
Ja też już się nie mogę doczekać przymiarki, żeby zobaczyć jak wszystko razem będzie wyglądało. Wczoraj kupiłam kolczyki do naszyjnika i odebraliśmy obrączki. Wieczorkiem wkleję zdjątka  :)
A przymiarka w sam raz...pewnie potem będziesz jeszcze ją zwężac  ;)
Mam nadzieję, że będę ją zwężać, bo odkąd przestałam chodzić na vacu troszkę fałdek się pojawiło tu i ówdzie  :evil: :oops:
Agatka, wszystko śliczne i cudne :brawo_2::brawo_2::brawo_2::brawo_2::brawo_2::brawo_2::brawo_2: :skacza:
Dziękuję Kochana  ;D :przytul:
Rzeczywiscie straszny balagan Ula,
No rzeczywiście bałagan jak się patrzy!!! :D

Offline Niki

• entuzjasta
  • data ślubu: 21 lipca 2007
« Odpowiedź #196 dnia: 13 Czerwca 2007, 09:41 »
Gdybyś tego nie napisała to nawet nie zauważyłabym, że jakiś nieporządek na zdjęciu widać. Ja oglądałam te tuby no i zauważyłam dokładnie to samo co Agassi77.
A jak już napisałaś o tym bałaganie to zaczęłam się bardziej wpatrywać w zdjęcia w poszukiwaniu tego bałaganu, ale go nie widzę, może ja jestem już ślepa  :drapanie:

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #197 dnia: 13 Czerwca 2007, 10:07 »
A jak już napisałaś o tym bałaganie to zaczęłam się bardziej wpatrywać w zdjęcia w poszukiwaniu tego bałaganu, ale go nie widzę, może ja jestem już ślepa  :drapanie:
Nooooo Dziewczyny bałagan jest!Nie widzicie tej tuby, która stoi przed laptopem tak bez ładu i składu i do tego jeszcze długopis? :hahaha:

Offline froogunia

• uzależniony
« Odpowiedź #198 dnia: 13 Czerwca 2007, 11:04 »
Nooooo Dziewczyny bałagan jest!Nie widzicie tej tuby, która stoi przed laptopem tak bez ładu i składu i do tego jeszcze długopis? :hahaha:

To się wygłupiłam :hahaha: Cieszy mnie to, ze nie zuważyłyście tej sterty papierzysk...po prostu ja wiem, że mam bałagan i chyba macie rację...jest niezauważalny  ::) niepotrzebnie się wyrwałam  ;) ale za to niezła dyskuzja sie wywiązała hihihihihi Zaczynam wierzyć w to, że tam nie ma bałaganu...i wiecie co nie będę go sprzątać  :D

Uleńko super, że zajrzałaś do mnie, bo już myślałam, że zapomniałaś o moim wąteczku  :Placz_1: Kochana jesteś, że pamiętałaś o tych tubach  :uscisk: :uscisk: :uscisk: Cenowo baaaaaaaardzo przystępnie, no i całe szczęście, że nie potraktują tego jako paczki! Po zrolowaniu zaproszenia są chyba troszkę dłuższe niż długopis, więc coś tam upchnę, żeby się nie latało w środku i będzie ok  :ok:

Nie zapomniałam :-* jakbym mogła...mam mało czasu i czasem zanim przeczytam jeden wątek to jest północ i męczy mnie mąż, że czeka na mne wyrku...pilnuje, żebym niewyspana nie chodziła do pracy  ;D
Jak tylko mam wolna chwilę, albo szefa nie ma w pracy (czyt.dzisiaj) to mogę pobuszować :P
Myślę, że zaproszonko spokojnie się zmieści a i zaproszenie nie straci na wyglądzie, a goście będą mieli podwójną niespodziankę...bo sama tuba sympatycznie wygląda :) Tylko nie ładuj do środka nic ciężkiego :hihihi:
Napewno będzie okey  :ok:

Ja też już się nie mogę doczekać przymiarki, żeby zobaczyć jak wszystko razem będzie wyglądało. Wczoraj kupiłam kolczyki do naszyjnika i odebraliśmy obrączki. Wieczorkiem wkleję zdjątka  :)

Zdjątka..... :Tuptup: super :)

Mam nadzieję, że będę ją zwężać, bo odkąd przestałam chodzić na vacu troszkę fałdek się pojawiło tu i ówdzie  :evil: :oops:

Chyba żartujesz... :Szczerbaty: a tak na marginesie to Vacum działa :?: kiedyśmiałam się wybrać, to może teraz się skuszę ..... :drapanie:

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #199 dnia: 13 Czerwca 2007, 12:02 »
Zaczynam wierzyć w to, że tam nie ma bałaganu...i wiecie co nie będę go sprzątać  :D
Eeeee tam sprzątanie!Lepiej posiedzieć na Forum! :hopsa:

Tylko nie ładuj do środka nic ciężkiego :hihihi:
Hmmm...mówisz że cegłówka odpada? :drapanie:

Chyba żartujesz... :Szczerbaty: a tak na marginesie to Vacum działa :?: kiedyśmiałam się wybrać, to może teraz się skuszę ..... :drapanie:
Jeżeli chodzi o działanie vacu na mnie, to było tak jak z Twoim bałaganem, po prostu go nie było! No może troszkę cellulit mi się zmniejszył  :oops: Generalnie kasy trzeba bylo trochę wyłożyć, a efektów u siebie nie zauważyłam, tyle że trochę się ruszałam, a teraz nic nie robię i obrastam tłuszczykiem. :evil: Podobno to sprawa indywidualna, jak na kogo działa vacu, ale pewnie tylko tak mówią, żeby nie było, że ich reklama kłamie  ;) Poza tym pod koniec karnetu (miałam 20 wejść na miesiąc, w pierwszym tygodniu zalecane jest 5 wejść, a potem mniej) już się nudziłam, bo to jest takie monotonne.

Offline Agassi77

• Aga
  • maniak
« Odpowiedź #200 dnia: 13 Czerwca 2007, 12:05 »
Ja chodze od polowy maja na vacu i jestem suuper zadowolona z efektow!
Moje kochanie tez jezt zadowolone  :Uu:

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #201 dnia: 13 Czerwca 2007, 12:16 »
No czyli jednak zależy od organizmu. Agassi a dużo zgubiłaś w obwodzie? Ja chodziłam z kumpelą i żadna z nas nie była zadowolona :(

Offline froogunia

• uzależniony
« Odpowiedź #202 dnia: 13 Czerwca 2007, 12:21 »
No czyli jednak zależy od organizmu. Agassi a dużo zgubiłaś w obwodzie? Ja chodziłam z kumpelą i żadna z nas nie była zadowolona :(

No i bądź tu mądra dwie odmienne opinie...no właśnie Agassi ile zgubiłaś :?:

Offline Agassi77

• Aga
  • maniak
« Odpowiedź #203 dnia: 13 Czerwca 2007, 12:33 »
Mi sie wydaje ze jednak od tego jak sie przylozysz, ja chodze jeden tydzien codziennie od pon. do pt. i nastepny tydz. co dwa dni. Naprawde daje z siebie przez te 30 min. wszystko i wychodze tak wypompowana i mokra ze masakra. Nie wiem ile  i czy  zgubilam cos na wadze bo zostane zmierzona i zwazona po 20 wejsciach. Zostalo mi jeszcze 8 tak wiec dam znac jak juz bede wiedziec. Ja natomiast widze efekty po wygladzie mojej skory, zrobila sie elastyczna i rzeczywiscie celulit sie zmniejsza w oczach!

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #204 dnia: 13 Czerwca 2007, 12:43 »
No właśnie ja zauważyłam tylko po wyglądzie ud, że coś się zmieniło. Mi bardzo szybko rósł puls a max może być 130, więc nie mogłam szaleć za bardzo, poza tym kobietki z tego fitnessu powiedziały nam, żeby nie chodzić za szybko, bo wtedy efekty wcale nie bedą lepsze :-\  A może to też od tych maszyn zależy? A gdzie chodzisz?

Offline Agassi77

• Aga
  • maniak
« Odpowiedź #205 dnia: 13 Czerwca 2007, 13:08 »
No właśnie ja zauważyłam tylko po wyglądzie ud, że coś się zmieniło. Mi bardzo szybko rósł puls a max może być 130, więc nie mogłam szaleć za bardzo, poza tym kobietki z tego fitnessu powiedziały nam, żeby nie chodzić za szybko, bo wtedy efekty wcale nie bedą lepsze :-\  A może to też od tych maszyn zależy? A gdzie chodzisz?
Nie wiem czy moge napisac cala nazwe ale na Mazowiecka, w zeszlym roku chodzilam gdzie indziej ale na taki sam sprzet (vacu well-stepper).  Wspomagam sie jeszcze lykajac 2 razy dziennie spalacz tluszczu czyli CLA a na trening biore specjalny napoj z dodatkiem lkarnityny (tu wyjasnienie: wyniki badań wskazują również na korzystne efekty stosowania l-karnityny przed wysiłkiem fizycznym. Jej podawanie zwiększa wytrzymałość i odporność na przeciążenia i zmęczenie. Nawet podanie dużych ilości l-karnityny nie powoduje skutków ubocznych. Najlepsze efekty osiąga się stosując karnitynę w okresie wzmożonych treningów aerobowych (rower stacjonarny, stepper, szybki chód itp.).

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #206 dnia: 13 Czerwca 2007, 13:17 »
My też tam chodziłyśmy :D I na saunę przy okazji :D Powiem Ci że na tym białym to nawet się męczyłam, ale na czerwonym już nie bardzo, a zaraz puls miałam 130 i musiałam zwolnic :( 

Offline Agassi77

• Aga
  • maniak
« Odpowiedź #207 dnia: 13 Czerwca 2007, 13:25 »
My też tam chodziłyśmy :D I na saunę przy okazji :D Powiem Ci że na tym białym to nawet się męczyłam, ale na czerwonym już nie bardzo, a zaraz puls miałam 130 i musiałam zwolnic :( 
No wlasnie ja tak samo, na czerwonym bylam raz jak bialy byl zajety i stwierdzilam ze nie czuje zadnego wysilku, wiec moze jednak sprzet!!!

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #208 dnia: 13 Czerwca 2007, 13:32 »
W każdym razie fajnie, że widzisz efekty  :ok: My z kumpelą wybieramy się na Mazowiecką na jakiś aerobik, bo skończyłyśmy chodzić na niemiecki i w to miejsce możemy sobie coś znaleźć. 
Wczoraj byliśmy u mojej przyjaciółki Asi (tej która mi pomagała wybierać kiecę) i poprosilismy Ją na świadkową :D Zgodziła się i powiedziała, że bardzo Jej miło  :skacza: Ja też się bardzo cieszę, bo bardzo chciałam widzieć Ją na tym miejscu-wiem, że mogę na Nią liczyć i będzie mnie wspierać we wszystkim  ;D Nawet ma urlop 3 dni wcześniej i zaoferowała swoją pomoc  :hopsa:

Offline Agassi77

• Aga
  • maniak
« Odpowiedź #209 dnia: 13 Czerwca 2007, 15:17 »
Wczoraj byliśmy u mojej przyjaciółki Asi (tej która mi pomagała wybierać kiecę) i poprosilismy Ją na świadkową :D
Zgodziła się i powiedziała, że bardzo Jej miło.
Ja też się bardzo cieszę, bo bardzo chciałam widzieć Ją na tym miejscu-wiem, że mogę na Nią liczyć i będzie mnie wspierać we wszystkim  ;D
Nawet ma urlop 3 dni wcześniej i zaoferowała swoją pomoc  :hopsa:
No to super  :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: