mnie też zgaga od dawna męczy, nawet jak zjem coś lekkiego i malą ilosc....masakra :-/
chorób mam dosc, przez te nasze musialam sesję świąteczną odwołać u Ani

a tak sie na nią napaliłam, tym bardziej ze na ciążowa sie tym razem nie wybieram, a poza tym mamy we trójkę tak malo wspólnych zdjeć....:-/
i taka złośliwość losu jakby....że dzis i u mnie katar maly i Klarka chyba ok, oprocz tego nieszczęsnego chrumkania...a w sobotę miala byc sesja :-/
poza tym od dwoch dni mam skurcze... takie sporadyczne, ale jednak.... musze szybko dokupić jeszcze kilka bodziakow i materacyk i poprać ubranka dla Jagny...
a w czwartek Lalka ma urodziny i w sobotę jej wyprawiamy, co prawda skromnie, sama najblizsza rodzina, ale jednak troche się urobię, na dodatek w piątek wizyta u gina

dziewczyny a Wy pod pajace ubieracie body z krotkim rękawem> ? ja zawsze tak robilam, ale cos kopertowcyh z krotkim znaleźć nie mogę, tylko z dlugim , a moj P. to takich przez glowę zakladanych Małej nie będzie chcial ubierac, woli kopertowe... I myślę że chyba chyba dlugi rękaw body kopertowe + pajac to mi się będzie gotowala :-/