Ja właśnie wróciłam ze sklepu Kolorino i mają tam wózek, który chcemy jest opcja kupna teraz i odbioru po porodzie, na wózek dają 2 letnią gwarancję (w Boćku była roczna) i jak byśmy kupowali więcej rzeczy w tym sklepie to dostaniemy rabat powyżej 5% ale dokładnie nie wiem ile, bo jak byśmy kupowali sam wózek to byśmy dostali 5% rabartu na fotelik, a cena w sumie jest taka jak we wszystkich innych sklepach. Więc teraz jeszcze w tygodniu pojedziemy do Viki i Fido zobaczyć i porównamy sobie wszystkie sklepy aby wybrać w końcu któryś

A co najważniejsze wto wychodzi na to, że ten Bociek wcale nie wypada aż tak rewelacyjnie bo tu byśmy mieli praktycznie to samo plus dłuższa gwarancja.
gagatka oglądałam kombinezony w Coccodrillo w Fashion House i nawet ceny były dość spoko bo jedne były przecenione na 87zł (jak dobrze pamiętam, ale na pewno poniżej 100zł), a inne kosztowały 117zł, 138zł więc w porównaniu z innymi, które oglądałam ceny nie były bardzo wygórowane, ale nie wiem czy to dlatego, że to był Fashion House.