Autor Wątek: 21 lipca 2007  (Przeczytany 28308 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Lara_Croft

• maniak
  • Ten Pan i ta Pani, są na siebie skazani :)
  • data ślubu: 4 sierpnia 2007
Odp: 21 lipca 2007
« Odpowiedź #150 dnia: 21 Czerwca 2007, 15:22 »
ejku jej :D to już tylko 30 dni :D :skacza:
ale bardzo dużo rzeczy macie załatwionych, będzie dobrze :D
"Gdyby człowiek miał świadomość, co traci przez to, że nie może mieć dzieci, to by tego chyba nie zniósł tak po ludzku."

Marcel - 8.01.2017
Michał ❤ 29.05.2018
Maja - 5.01.2020
Madzia ❤ 27.02.2021

Offline Niki

• entuzjasta
  • data ślubu: 21 lipca 2007
« Odpowiedź #151 dnia: 21 Czerwca 2007, 15:33 »
milenaw, Lemmy witajcie u mnie i dziękuję za miłe słowa.
Fotki biżu będą jak mój Ł. je zrobi :skacza:

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #152 dnia: 21 Czerwca 2007, 17:40 »
Niki to już bardzo niewiele Wam zostało do załatwienia i 30 dni spokojnie starczy ;D
"Travel is the only thing you buy that makes you richer"

Offline milenaw
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08-09-2007
« Odpowiedź #153 dnia: 21 Czerwca 2007, 18:46 »
milenaw, Lemmy witajcie u mnie i dziękuję za miłe słowa.
Fotki biżu będą jak mój Ł. je zrobi :skacza:

Poczekamy cierpliwie na zdjątka ;)

Offline gagatka

• Chuck Norris
  • Szczęśliwa Pani G., Mama Łucji, Hubercika i Emilki
  • data ślubu: :Zakochany:18.08.07
« Odpowiedź #154 dnia: 22 Czerwca 2007, 08:08 »
Kochana na tak mało spraw spokojnie miesiąc Wam wystarczy. My musimy koniecznie umówić się do poradni rodzinnej, bo już najwyższy czas, no i jeszcze USC  :-\
Czekam na foteczki biżu, bo wciąż mam wrażenie że moja jest taka "mało błyszcząca" i skromna :tupot:   
:Serduszka: .::Łucja 15.10.2009::. :Serduszka: .::Hubercik 20.01.2012::. :Serduszka: .::Emilka 20.12.2013::. :Serduszka:

Offline Niki

• entuzjasta
« Odpowiedź #155 dnia: 22 Czerwca 2007, 09:05 »
Fotki biżu będą na pewno ale chyba dopiero jutro albo pojutrze.
Ja ostatnio wysiadam  :mdleje: 
W pracy ostani tydzień to jest po prostu tragedia. Co chwilę przełożeni dowalają mi dodatkową robotę a do tego do dzisiaj mamy z koleżanką termin na oddanie końcowej wersji dużego raportu oczywiście z uwzględnieniem uwag przełożonych  :nerwus:
A po pracy też nie mam wolnej chwili. Normalnie mój (pseudo) wolny czas jest tak zorganizowany, że brak mi czasu na dosłownie wszystko.
We wtorek pomagałam koleżance w matematyce. Miała przyjść do nas ok. 17 a pojawiła się dopiero o 19.30. Tak mnie tym wkurzyła, że jej nieźle nagadałam  :nerwus:  No i oczywiście nic w tym czasie nie zrobiłam bo na nią czekałam :evil:
W środę od razu po pracy poszłam do lekarza a potem szybko do domu na obiadek i do rodzinki z wizytą i zaproszeniami. Do domu wróciłam o 23 i właściwie od razu poszłam spać.
Wczoraj po pracy szybko do domu zjeść obiadek i do kosmetyczki. A potem z wizytą do siostry ciotecznej. No i znowu do domu wróciłam późno (było już po 22). A że obiecałam mojemu Ł., że mu pomogę w pracy to spać poszłam po północy i dzisiaj ledwo wstałam  :mdleje:
A plany na dzisiaj to bezpośrednio po pracy jedziemy z Ł. na zakupy. Muszę sobie kupić jakieś wygodne butki do tańczenia i w tym celu chcemy odwiedzić sklep taneczny  :grin:  a potem do sklepu z kostiumami kąpielowymi, bo będzie mi potrzebny na podróż poślubną :skacza:
Ale to oczywiście oznacza, że do domu znowu wrócę późno. Jedyny plus to taki, że dzisiaj przynajmniej z Ł. całe popołudnie spędzę. Bo oczywiście do mojej rodzinki to sama musiałam iść bo on musiał pracować :evil:

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #156 dnia: 22 Czerwca 2007, 09:30 »
A to sobie potuptam troszkę  :tupot:

Co do wolnego czasu to też mam deficyt. Często wychodzę z domu o 7:00 a wracam o 23:00. Już nie mogę się doczekać aż się wyśpię (może po weselu :D )

Muszę sobie kupić jakieś wygodne butki do tańczenia i w tym celu chcemy odwiedzić sklep taneczny  :grin:  :skacza:
Ale super, że masz taki sklep, świetny pomysł z kupieniem butków własnie tam  :brawo_2:

A dokąd jedziecie w podróż poślubną, bo jakoś nie zarejestrowałam  :drapanie: My będziemy może mieć ze 3-4 dni wolnego i chciałabym gdzieś pojechać, ale jakoś nie mam koncepcji (tak żeby za dużo czasu dojazd nie zabrał)

Bo oczywiście do mojej rodzinki to sama musiałam iść bo on musiał pracować :evil:
Mnie czeka zapewne to samo, bo Grześ ciągle pracuje do 21:00  :evil: Poza tym żeby jechać do mojej rodzinki musiałby specjalnie brać wolne  :mdleje:
:Serduszka: .::Łucja 15.10.2009::. :Serduszka: .::Hubercik 20.01.2012::. :Serduszka: .::Emilka 20.12.2013::. :Serduszka:

Offline Niki

• entuzjasta
« Odpowiedź #157 dnia: 22 Czerwca 2007, 21:29 »
A to sobie potuptam troszkę  :tupot:
No to skoro tuptasz to jednak fotki są dzisiaj :skacza:
Oto one:
Naszyjnik z kolczykami:

Fragment naszyjnika i kolczyk:

Naszyjnik (widać, że jest trójkolorowy):

Na pierwszym planie kolczyk a w tle naszyjnik:

Muszę sobie kupić jakieś wygodne butki do tańczenia i w tym celu chcemy odwiedzić sklep taneczny  :grin:  :skacza:
Ale super, że masz taki sklep, świetny pomysł z kupieniem butków własnie tam  :brawo_2:
No i kupiłam sobie butki do tańca :skacza: są super wygodne :skacza:  normalnie nie czuć, że się ma buty na nogach :skacza: no i okazało się, że te buty nie są aż takie drogie jak myślałam. Próbowałam znaleźć ich fotkę w necie ale nigdzie jej nie ma  >:(
Oczywiście płacił mój Ł. strasznie kochany jest podczas zakupów. Zawsze mi doradza, no i po jego minie od razu widzę czy mu się coś podoba czy nie :skacza:

A dokąd jedziecie w podróż poślubną, bo jakoś nie zarejestrowałam  :drapanie:
Wybieramy się na Rodos do hotelu Esperos Village na 10 dni. Wyjeżdżamy już 26 lipca :skacza:
Poniżej wklejam zdjęcia zamieszczone w internecie. Czy to tak będzie naprawdę wyglądać to się okaże jak tam pojedziemy:

DObra zmykam, bo mój Ł. ogląda samotnie TV i trochę mu smutno samemu  :sad:

Offline Lara_Croft

• maniak
« Odpowiedź #158 dnia: 23 Czerwca 2007, 10:25 »
Niki, śliczny ten komplecik :skacza: :D
"Gdyby człowiek miał świadomość, co traci przez to, że nie może mieć dzieci, to by tego chyba nie zniósł tak po ludzku."

Marcel - 8.01.2017
Michał ❤ 29.05.2018
Maja - 5.01.2020
Madzia ❤ 27.02.2021

Offline milenaw
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #159 dnia: 23 Czerwca 2007, 18:39 »
Niki Super komplecik. A te zdjęcia z hotelu ..........mhmmm. Już Ci zazdroszczę.

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #160 dnia: 23 Czerwca 2007, 21:35 »
Suuuuuuper, że się zlitowałaś nade mną tuptaczem  ;D Że tak zacytuję:
Niki Super komplecik. A te zdjęcia z hotelu ..........mhmmm. Już Ci zazdroszczę.
Poza biżu i wyjazdu na Rodos (10 dni!!! U mnie nieosiągalne, żebyśmy mieli tyle urlopu :evil: ) zazdraszczam Ci trochę  :oops: butków, bo ja mam zawsze problem z kupieniem czegoś, co mnie nie obetrze i nie narobi odcisków :( Niedawno kupiłam sobie letnie buty i policzyłam, że obtarły mnie w 7 miejscach łącznie na obydwu stopach  :mdleje: :mdleje: :mdleje: Załamka! Dlatego tym bardziej cieszę się, że Ty będziesz miała wygodne butki, w których zaszalejesz na maxa (ja chyba będę na boso ;) )

Offline sandrunia

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.08.2007
« Odpowiedź #161 dnia: 25 Czerwca 2007, 12:16 »
Już za miesiąc będziesz szczęśliwa żoną :)

Offline Lemmy
  • No one but you, I love like a fool, you're my dream come true!
  • Chuck Norris
  • Karolina i Patysia
  • data ślubu: 30 czerwca 2007
« Odpowiedź #162 dnia: 25 Czerwca 2007, 12:24 »
Ooooo, zapowiada się Wam wspaniały wypoczynek na Rodosie, super   :brawo_2:

Offline Niki

• entuzjasta
« Odpowiedź #163 dnia: 25 Czerwca 2007, 14:13 »
Dziewczyny cieszę się, że podoba Wam się biżu.
Muszę się tylko przyznać, że to nie jest komplet  :oops:
Kolczyki dostałam od Ł. pod choinkę a ten naszyjnik kupowałam w zeszłą sobotę z rodzicami. Właściwie to Tatko mi kupił :skacza: Trochę obawiałam się, że nie będzie to do siebie pasować ale jak założyłam ten naszyjnik to się w nim zakochałam :skacza: on się tak fajnie mieni :skacza:

gagatko, ja odkąd pracuję to brałam urlop w celach naukowych (przygotowywałam się do egzaminów) albo dosłownie na parę dni żeby na narty wyskoczyć albo w Bieszczady. Dlatego też w tym roku podniosłam bunt i uznałam, że po ponad trzech latach pracy zasługuję na prawdziwy urlop.
A z tym wyjazdem na Rodos to było tak, że stwierdziliśmy, że może to być jedyna taka okazja żeby się tam wybrać. No i chcemy być z dala od rodziny, znajomych i problemów dnia codziennego coby nacieszyć się sobą i wreszcie odpocząć od tego wszystkiego.

Offline baska98

• Chuck Norris
  • data ślubu: 31 maj 2008
« Odpowiedź #164 dnia: 25 Czerwca 2007, 14:21 »
A z tym wyjazdem na Rodos to było tak, że stwierdziliśmy, że może to być jedyna taka okazja żeby się tam wybrać. No i chcemy być z dala od rodziny, znajomych i problemów dnia codziennego coby nacieszyć się sobą i wreszcie odpocząć od tego wszystkiego.

i bardzo dobrze :) nalezy Ci sie to, a raczej Wam. Nie ma chyba nic wspanialszego niz plaza, cieply klimat i najukochansza osoba u boku  ;)

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #165 dnia: 25 Czerwca 2007, 14:42 »
Aż trudno uwierzyć, że Twoja biżu to nie komplet!  :o Świetnie to wszystko dobrałaś  :brawo_2:

gagatko, ja odkąd pracuję to brałam urlop w celach naukowych (przygotowywałam się do egzaminów) albo dosłownie na parę dni żeby na narty wyskoczyć albo w Bieszczady. Dlatego też w tym roku podniosłam bunt i uznałam, że po ponad trzech latach pracy zasługuję na prawdziwy urlop.
I bardzo dobrze, że się postawiłaś!!!  :ok: Super, że sobie odpoczniecie romantycznie w ciepełku ciesząc się sobą, z dala od wszelkich natętów :skacza: Już się nie mogę doczekać relacyjki i foteczek  :tupot:
Ja nadal szukam czegoś w kraju na kilka dni, żeby choć chwilkę odpocząć.

Offline epox

• maniak
  • data ślubu: 18.08.2007 ... podejście x uda sie?...
« Odpowiedź #166 dnia: 25 Czerwca 2007, 14:45 »
zazdroszcze wycieczki,my jedziemy nad nasze morze,napewno będzie to krynica

Offline Niki

• entuzjasta
« Odpowiedź #167 dnia: 25 Czerwca 2007, 15:39 »
Aż trudno uwierzyć, że Twoja biżu to nie komplet!  :o Świetnie to wszystko dobrałaś  :brawo_2:
A dziękuję  :blagam:  ja dopóki nie zobaczyłam kolczyków z naszyjnikiem na zdjęciach to nie wierzyłam, że do siebie pasują, ale teraz jestem pewna, że wszystko jest :ok:

zazdroszcze wycieczki,my jedziemy nad nasze morze,napewno będzie to krynica
i na pewno będzie super :ok: i piękne fotencje potem u Ciebie w wątku sobie obejrzymy :skacza:

Offline epox

• maniak
« Odpowiedź #168 dnia: 25 Czerwca 2007, 15:43 »
Niki to macie pewne jak w banku,że foteczki będą  :skacza:

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #169 dnia: 25 Czerwca 2007, 18:54 »
Niki, a mogłabyś wkleić fotkę tych butków do tańczenia? :blagam: Oczywiście jak będziesz miała.
Jestem taką nieuleczalną butomaniaczką  :P

Offline Niki

• entuzjasta
« Odpowiedź #170 dnia: 26 Czerwca 2007, 13:19 »
Niki, a mogłabyś wkleić fotkę tych butków do tańczenia? :blagam: Oczywiście jak będziesz miała.
Jestem taką nieuleczalną butomaniaczką  :P

Gagatko, dla Ciebie wszystko :wink: ale zdjęcie zrobię dopiero jak do domq z pracy wrócę. Czyli zdjęcie na forum pokaże się najpóźniej jutro.
A dla pocieszenia wkleję inne zdjęcia.
W weekend zamówiliśmy sobie i rodzicom ślubne tablice rejestracyjne:

Mój tatko na początku się trochę krzywił na te tablice ale jak go zapytałam czy chce czy nie to stwierdził, że jak będą to będą a jak nie będzie to nie. Więc to ja postanowiłam, że na rodziców samochodzie też będą tablice ślubne :skacza:  Teraz tylko czekamy na to aż przyjdą do nas pocztą :skacza:

I jeszcze znalazłam zdjęcie ze ślubu mojego brata dekoracji samochodu. Jest bardzo skromna ale mnie się strasznie podoba:

My też będziemy mieć forda Mondeo tylko nowszą wersję. I też ma być ciemny :skacza:

Offline epox

• maniak
« Odpowiedź #171 dnia: 26 Czerwca 2007, 13:25 »
na początku nie chciałam mieć takich tablic,ale coraz częściej mysle,że jednak sobie je zamówie,zaczynają mi się podobać,a dekoracje na autko też chce prostą i skromną,bo garbusek sam w sobie jest piękny więc po co go obwieszać

Offline Lara_Croft

• maniak
« Odpowiedź #172 dnia: 26 Czerwca 2007, 14:01 »
super te tablice :)
my właśnie się nad nimi zastanawiamy :D jak tacie wczoraj powiedziałam, że chę aby oni tez coś mieli na rejestracji, to tylko się uśmiechnął i miło mu się zrobiło :skacza: bo to fajny pomysł :D

Marcel - 8.01.2017
Michał ❤ 29.05.2018
Maja - 5.01.2020
Madzia ❤ 27.02.2021

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #173 dnia: 26 Czerwca 2007, 14:23 »
Niki tablice są bardzo fajne,ja tez sie skusiłam i nie załuje.

Ciemne autko do slubu to najlepszy wybor, ja mam czarnulke 8) i strasznie sie z tego ciesze, wydaje mi sie ze biale autka odchodza juz do lamusa 8) Dekoracja very skromna, nie chcesz zadnego kwiatuszka na przod  :drapanie:

"Travel is the only thing you buy that makes you richer"

Offline Niki

• entuzjasta
« Odpowiedź #174 dnia: 26 Czerwca 2007, 15:27 »
na początku nie chciałam mieć takich tablic,ale coraz częściej mysle,że jednak sobie je zamówie,zaczynają mi się podobać
Nawet się nie zastanawiaj tak długo tylko wejdź na allegro i zamów sobie tablice z jakimś fajnym tekstem. Może "Piękny i Bestia" :?:  :skacza:

super te tablice :)
Niki tablice są bardzo fajne,ja tez sie skusiłam i nie załuje.
Dziękuję dziewczynki i cieszę się, że się Wam podobają :wink:

Dekoracja very skromna, nie chcesz zadnego kwiatuszka na przod  :drapanie:
Nasz kierowca (mój brat cioteczny) też nam powiedział, że możemy jakiegoś kwiatka z przodu umieścić ale ja nie wiem czy chcę. Takie samochody mają już to 'coś' w sobie. Są takie eleganckie...
Dlatego też taka 'very skromna' dekoracja jest dla nich idealna... aż się rozmarzyłam  :Wzruszony:

my właśnie się nad nimi zastanawiamy :D jak tacie wczoraj powiedziałam, że chę aby oni tez coś mieli na rejestracji, to tylko się uśmiechnął i miło mu się zrobiło :skacza: bo to fajny pomysł :D
Oj Ci nasi tatkowie to są jednak kochani  :taktak:

Offline epox

• maniak
« Odpowiedź #175 dnia: 26 Czerwca 2007, 16:07 »
w sumie nie głupie "piękny i bestia"  :skacza: ,ale mój to się chyba nie zgodzi,jak założyłam odliczanko i mu powiedziałam jak go nazwałam to zapytał"żartujesz nie???" a ja mu "poważnie tak się nazywa" a on tylko spojrzał i pokiwał głową ,więc raczej coś normalnego wymyśle-----mozeeee :wink: :los:

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
  • data ślubu: 2.8.2008
« Odpowiedź #176 dnia: 26 Czerwca 2007, 16:08 »
w sumie nie głupie "piękny i bestia"  :skacza: ,ale mój to się chyba nie zgodzi,jak założyłam odliczanko i mu powiedziałam jak go nazwałam to zapytał"żartujesz nie???" a ja mu "poważnie tak się nazywa" a on tylko spojrzał i pokiwał głową ,więc raczej coś normalnego wymyśle-----mozeeee :wink: :los:

Ja się nie dziwię, że nie pozwolił, jakby tak było to ja bym tej bestii długo musiała szukać  ;)

Offline milenaw
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #177 dnia: 27 Czerwca 2007, 00:49 »
Niki tablice są super. bardzo fajny pomysł. Tez bym takie chciala, ale R. ie ma taty, a mama raczej pojedziez moimi rodzicami.

Offline Niki

• entuzjasta
« Odpowiedź #178 dnia: 27 Czerwca 2007, 15:32 »
A teraz obiecane fotki butków do tańca:

Muszę się Wam czymś pochwalić  :Szczerbaty:
Wygraliśmy bilety na finały Ligi Światowej, która będzie się odbywać w katowickim spodku :skacza:
Już się nie mogę doczekać aż przyślą nam te bilety :skacza: i dowiem się na który dzień konkretnie mamy bilety :skacza:
Dla niewtajemniczonych dodam, że aby wygrać te bilety trzeba było z telefonu sieci Plus w trakcie meczu naszej reprezentacji wysłać sms-a w momencie pojawienia się odpowiedniego komunikatu na ekranie telewizora. Po zakwalifikowaniu się do finału czekało się na pytanie konkursowe na które trzeba było bardzo szybko odpowiedzieć. Ponieważ ani ja ani mój Ł. nie mamy telefonu Plusa to ja specjalnie zakupiłam starter Simplusa. No i tak próbowaliśmy kilka razy, aż w niedzielę mojemu Ł. udało się być superszybkim wysyłaczem sms-ów. W poniedziałek nas poinformowano, że wygraliśmy :skacza: ale żeby mieć 100% pewność poczekaliśmy do ogłoszenia oficjalnych wyników na telegazecie Polsatu. No i teraz cieszymy się jak głupi do sera :Szczerbaty:
A finały Ligi Światowej będą od 11 do 15 lipca. Czyli dosłownie na parę dni przed ślubem :skacza:
No i dowiedziałam się, że te bilety to będą na dwa mecze, które się będą w danym dniu rozgrywać. Co oznacza super fajną zabawę przez ok. 5 godzin :skacza:

Offline sylvik

• forumowicz
« Odpowiedź #179 dnia: 27 Czerwca 2007, 15:47 »
 Melduje sie i ja w odliczonku. Troszke pozno  :-\, ale nadrobilam wszysciutko, podrozy Wam zazdroszcze normalnie, a bizu. po prostu piekne, jak mi sie podobaja te kolczyki  -  bardzo bardzo. no i oczywiscie gratuluje wygranej. chwila rozrywki w ostatnich dniach pelnych stresu NA PEWNO sie przyda