Wczoraj Mat mial urodzinki

Juz w sobote kupilam mu prezent i meczylam go czy chce go dostac teraz czy w dniu urodzin. Wahal sie kilka razy, ale w koncu stwierdzil, ze prezenty chce dostac w dniu urodzin. Bardziej od niego ja nie moglam sie doczekac kiedy w koncu nadejdzie sroda i bede mogla wreczyc mu prezencik

. A kupilam mu srebrny krzyzyk celtycki, bardzo ladny. Od kiedy przyjechalismy tutaj do Szkocji bardzo mu sie takie podobaly ale zawsze bylo cos wazniejszego, co musielismy kupic. We wtorek wieczorem polozylismy sie spac okolo 23.00 a ja juz mialam niecny plan w glowie

Mowie: kochanie ja jeszcze sobie poczytam, nie bedzie Ci przeszkadzac lampka? No i oczywiscie czekalam cala godzine do 00.00 zeby go obudzic i dac mu juz prezent. Usmialismy sie niezle jak w koncu wybila godzina "0" i obudzilam go krzyczac - wszystkiego najlepszego kochanie w dniu urodzin

Krzyzyk bardzo mu sie podobal, no ja mysle

Od siostry, ktora aktualnie pomieszkuje z mezem u nas dostal zestaw do Teksanskiego pokera, a od naszego wspol lokatora dostal czarna ksiazke ktora wyglada jak biblia a w srodku jest piersiowka

Na poczatku nie bylam zbyt zadowolona ze chce mi tu meza rozpijac, ale potem wpadlam na pomysl ze taka piersioweczka bardzo nam sie przyda, zwlaszcza w takiej oprawie, przed slubem na rozluznienie. Ksiadz i goscie beda mysleli ze trzymamy biblie, bo ona na okladce ma krzyz zloty, a my po cichu chlapniemy sobie z ksiazeczki lyczka na pozbycie sie stresika
Aaaa! zapomnialabym sie pochwalic! Idziemy dzisiaj na koncert Bloodhound Gang