Mam ciągle wrażenie, że kojarzę was, ale nie mam pomysłu na to, gdzie mogliśmy się spotkać :>
Met, trudno żebyśmy się nie znali chociaż z widzenia w końcu z tego samego miasta jesteśmy:-) Na pewno mamy wspólnych znajomych, być może byliśmy wszyscy na jednej imprezie
Fajnie, że mamy ślub po sobie, może podpowiedz, w jakich kolorach będziesz chciała mieć dekorację kościoła to się jakoś zgramy, zawsze to jakieś małe oszczędności, albo właśnie sobie poszalejemy z dekoracjami skoro miałoby to służyć na dwa śluby
Sandrunia już wklejam, wklejam
Suknia właściwie zamówiona, muszę jeszcze tylko się zmierzyć miareczką i przesłać wymiary wraz z pieniążkami. Powiem szczerze, że trochę się boję, bo może się okazać, że inaczej wygląda na zdjęciu a inaczej w rzeczywistości, ale najwyżej sprzedam na allegro i kupię drugą
Nie wykosztuję się na nią tak strasznie bo tylko 85 funtów, więc jakby co to do wesela zdążę kupić drugą, ale ta mi się niesamowicie podoba i mam nadzieję, że wszystko będzie tak jak się należy
No to uwaga wklejam po raz drugi (bo już wklejałam chyba w dziale Moda)
i wymarzony bukiet, ale nie wiem czy o tej porze będą storczyki

Nie wiem, czy nie będę musiała zrezygnować ze storczyków.
Ogólnie to powiem szczerze że jakoś mi się rozjechała koncepcja kolorystyczna, bo niby bukiecik w fiolecie i bieli ale nie chcę mieć wszędzie fioletu.
Może jak będę w domu już z sukienką to odwiedzę znajomą florystkę i coś mi doradzi. Bilety do domku już kupione
Jedziemy 15 kwietnia na 8 dni Ale się cieszę:skacza: Pogaduchy z rodzicami, spotkania ze znajomymi, może jakieś zakupki ciuchowe, bo tutaj jakaś dziwna moda panuje na powyciągane bawełniane koszulki z szerokimi plastikowymi pasami, a to zupełnie nie dla mnie
Na pewno musimy iść do parafii się pokazać i sporo dowiedzieć, bo tutaj polski ksiądz chce dokładnie te same papiery co w naszej parafii, a przecież chodzi tylko o nauki przedmałżeńskie. Chcemy też poszukać obrączek, chociaż tutaj w Szkocji widzieliśmy piękne i bardzo nam pasowały, tylko że 9 karatowe złoto to chyba nie jest takie jak zwykle u nas w Polsce czyli 14 karatowe. Obawiam się, żeby nie było byt nietrwałe.
Podpowiedzcie mi Drogie Forumki, jaki kolor do dekoracji wybrać, bo ja mam mętlik w głowie i jeszcze coś głupiego wymyślę