Noo u mnie w nowym Mutsy tak nie było, mała jeździła 7 miesięcy w gondoli a potem w spacerówce do 2 lat. Dla mnie był super. Sprzedałam i mało na nim straciłam.
Ja byłam na Joolza zdecydowana, ale szkoda mi było wydawać tyle kasy. A używanych nie lubię po prostu i tyle

Chodziło mi o te dodatki, bo cenę wózka jeszcze spoko, ale daszek adaptery do fotelika, siatka, torba to już wychodziło ponad 4 tyś. Dla mnie za dużo na wózek ale wiadomo jak ktoś ma to kupuje.

Bo boski jest i po czytaniu opinii wart swojej ceny.
Kupiłam Maxi Cosi Murę 4 Plus, całość 3w1 za niecałe 2 tyś. Nówka. Jeździmy gondolą już ponad 3,5 mies. i fotelikiem. Byłam nad morzem, wózek sprawdził się idealnie. W górach również.

Póki co jestem bardzo zadowolona. Może waga nie jest idealna ale ma masywne koła i naprawdę lekko się prowadzi. Wydaje mi się, ze lepiej niż to było w Mutsy. Składa się na pewno łatwiej. Mąż zadowolony

Moim zdaniem najlepiej jechać i poogladać wózki na żywo. Bo nie zawsze drogie są dobre.
Bo np. miałam parasolkę Cybexa i baby design .. powiem, że obie super. Nawet baby design był stabilniejszy i miał lepszą amortyzację.
Oba kupione jako nowe.