Dziewczyny mam pytanie o torbę do wózka. Kupiłam wózek 3 w 1 bez torby, za to z takim dużym koszem, który pod gondolą się zaczepiało, pod spacerówką się juz niestety nie da. Pani, od której kupowałam wózek, nie miala do niego torby, mówiła, że ten kosz jej wystarczał i coś tam... Ja torbę chciałam, ale mając w pamięci, że jej nie była taka potrzebna, chcialam zaoszczędzic

i kupiłam taka za chyba 60 zl na alegro; uniwersalna - do każdego wózka; byłam z niej zadowolona do wczorja, kiedy to napy trzymające torbę na rączce wózka się rozwaliły, w pasku dziura...torba na ramię się nadaje,żeby Klarkowe rzeczy spakować i gdzieś iść, no ale nie mam torby na wózek, jeździmy spacerówką... No i moje pytanie - czy jest sens, żebym teraz torbe kupowała? Dziś na spacerze zwróciłam uwagę, że przy parasolkach zazwyczaj toreb nie ma - sa juz niepotrzebne?Jak Klarka będzie chodziła, chcę kupić wlasnie parasolkę... może to nastąpić szybciej niż myślę - pierwotnie planowalam parasolkę na wiosnę przyszlego roku, ale... zdaje mi się że ona szybko powędruje, bo juz się do raczkowania przymierza, a od kilku tyg. pełza; No więc poradźcie, czy jest sens kupować torbe, czy nie? Teraz juz zainwestowalabym w lepsza oczywiście...