A ja mam wrażenie,że tu więcej takich maniaczek wózkowych na forum

Ciekawi mnie,dlaczego tak jest?

Tu jak kupuje ktoś wózek ,to jeździ nim,aż mu się w rękach nie rozpadnie, albo jak dziecko ma 7 lat;-)))) a mam wrażenie, że jak czytam na forum wypowiedzi, to jakoś często są zmiany wózków;-))) Najwięcej jeździ u nas Quinny, potem widzę dla starszych dzieci McLareny...Ja kupiłam wózek, bo mi się wizualnie podobał,nie patrzyłam na to,czy ma pompowane, czy piankowe koła, ważne było w sumie,aby mi do bagażnika wszedł i powiem wam,że ok, po trawie jeździ, po plaży też po kamyczkach, sryczkach, krawężnikach....no jest ok, prowadzi się ok, potem zmienię na lekką parasolkę. wózek jest przez nas eksploatowany chyba na maksa, bo są dni,że pewnie z 10 razy, czy to gondola, czy fotelik chociażby....
No tak jakoś naszła mnie taka myśl właśnie dzisiaj;-))) Ciekawe, z czego to wynika???te zmiany???
agulla ( ty jesteś tu mistrzem tematu) , czy opinie w necie są według ciebie mocno naciągnięte ,czy po prostu zmieniasz,bo masz taki kaprys????Bo tu jeszcze dochodzi kaska, często nie mała;-) oczywiście jak kogoś stać to ok ( nic mi do tego) chodzi o sam fakt;-)))