Autor Wątek: Wózki :D  (Przeczytany 531089 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
Odp: Wózki :D
« Odpowiedź #5670 dnia: 2 Marca 2015, 21:47 »
Bylam mierzylam ;D Jak zobaczylam te wszystkie wozki to juz zapomnialam co czytalam i na co zwrocic uwage ::) wiec poszlam od razu do joolza :D zmiescil sie ;) ale jeszcze decyzja nie podjeta :P
Mezowi sie mima najbardziej podobala...takiego mam cosmo meza :lol:

Offline loona
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 25.08.2007r.
« Odpowiedź #5671 dnia: 2 Marca 2015, 23:35 »
Nam sie też mima podobała, ale spacerówka w nim to jakas porażka! Całe szczęście, że sie nie zdecydowaliśmy bo mijam codzień mamę, która wozi córkę (w podobnym wieku do mojej Liwii), która się ledwo mieści w tej spacerówce. Widać, że jej tam bardzo niewygodnie jest. Podobnie jest z Quinni. Gondola super, a spacerówka do niczego  :-\

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
« Odpowiedź #5672 dnia: 3 Marca 2015, 00:21 »
O dzieki...wlasnie chcialam o quinny pytac tylko zapomnialam :P ten to sie tak sklada ze 5razy by mi wszedl do bagaznika...ale przez te kola wydaje mi sie jakis niestabilny...

Ania Ty masz w koncu ten joolz studio tak? W bebeclubie byl kolor elephant w bobolandzie nie bylo wcale...szkoda ze nie mieszkam w Szczecinie to bym Was nawiedzila, bo mi sie i parrot i ten szary studio podoba...tylko musze gdzies live je obczaic...w weekend na targi jade to dopiero mi sie w glowie ppprzewraca ::) :P

Offline ~Ania~
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2006-10-07
« Odpowiedź #5673 dnia: 3 Marca 2015, 06:53 »
Tak mam Studio Gris. W Bobolandzie juz nie ma bo ktoś go kupił,  ja mam zamawiany od producenta.

A ten co jest w Bebe Club to mi się nie podoba - w sensie kolor ;)

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
« Odpowiedź #5674 dnia: 3 Marca 2015, 08:26 »
No mi tez wlasnie nie...podoba mi sie granatowy, ten studio szary i ten drugi szary...tylko on bardzo jasny...
A Ania przypomnij mi...Co wzielas w zestawie? Taki zestaw full wypas masz? ;)

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #5675 dnia: 3 Marca 2015, 10:48 »
A u mnie na tapecie teraz Hartan... oszaleje z tymi wózkami  :pogrzeb: I wiecie... wymyśliłam, że ostateczne słowo zostawię mężowi, chyba bardziej na zimno podchodzi do tematu i na pewno jest bardziej obiektywny. Myślę, że kilka modeli będziemy brać pod uwagę i niech on zadecyduje. Fotelik już wybrał  ;D

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
« Odpowiedź #5676 dnia: 3 Marca 2015, 10:55 »
Hartan tez mi sie zmiescil ::) ale to chyba nie moj stajl ;)

Offline marcella

• Chuck Norris
  • data ślubu: 21.05.2011
« Odpowiedź #5677 dnia: 3 Marca 2015, 11:07 »
Mysia ja mam Hartana.. Nie ma dla mnie minusów.. Jest idealny. No może za mały kosz na zakupy.. Prowadzi się idealnie, gondola starczyła na bardzo długo, spacerówka jak narazie bez zastrzeżeń. Polecam w 100%.

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #5678 dnia: 3 Marca 2015, 11:11 »
Mówiąc szczerze jestem w szoku i sama siebie nie poznaję  ;D bo autentycznie i szczerze wychodzę z założenia, że wózek nie musi mi się podobać wizualnie. Jasne, że nie chcę jakiegoś potwora, ale przede wszystkim chcę być z niego zadowolona, nie wściekać się, ze coś tam jest nie tak. Jeśli wydam na niego kupę kasy to ma mi służyć i mnie nie denerwować  ;D

I niestety te wózki, które funkcjonalnie są mi najbliżej ideału to niestety wizualnie "nieco" od niego odbiegają...

Marcelko, dziękuję :) A którego masz?

Offline doksik86
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 06.09.2014
« Odpowiedź #5679 dnia: 3 Marca 2015, 11:12 »
Mysikroliczek,  a Patrzylas maxi.cosi Mura? Są bardzo funkcjonalne. I nawet ładne ;-)

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #5680 dnia: 3 Marca 2015, 11:35 »
Patrzyłam, bardzo mi się podoba ta Mura 4 plus, ale jakiś króciutki ma ten podnóżek... i co tam jeszcze mi się nie podobało w sklepie, ale już nie pamiętam, za dużo tych wózków było żeby to spamiętać :) Amortyzacja? Ale nadal mam ją na liście  :) Dzięki!

Offline doksik86
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 06.09.2014
« Odpowiedź #5681 dnia: 3 Marca 2015, 11:37 »
Ma amortzację, a jak przymierzysz dziecko do podnóżka to całkiem spory jest ;) wygląda niepozornie tylko :) w sumie mój młody w mutsym sie niezbyt mieścił, a w maxi cosi jeszcze mógłby jeździć ;) i amortyzacja jest wielkim plusem, fakt :)

no nic, myśl, myśl, wybrac idealny wózek to graniczy z cudem :P

Offline ~Ania~
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #5682 dnia: 3 Marca 2015, 13:14 »
Malina mam podstawowa wersje. Nie kupowałam żadnej torby ani śpiwora.  Torbę zamawiam inna a śpiworek na razie.mam. zobaczę bliżej zimy czy nie dokupie.oryginalnego czy kół zimowych. Kupię tylko daszek przedłużający budkę I może uchwyt na butelkę.

Ogólnie zaczęli kręcić i chcieli mi dać wyższa o.400zl cenę (nie lubię właścicielki Bobolandu, mega chamska baba). Ale.sie.nie dałam i cena została jaka miała być.

Offline loona
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 25.08.2007r.
« Odpowiedź #5683 dnia: 3 Marca 2015, 14:04 »
Boboland to jakaś porażka jest!  Podejście do klienta rodem z PRL -u. Bardzo odpychająca obsługa! Kiedyś chciałam kupić otulaczek i chcialam go wyjącz folii i obejrzeć to Pani kazała mi oglądać przez filie no potem nie bedą umiały tak ładnie go złożyć  :o :o :o

Dziwię sie, ze ktoś tam wogóle chodzi!

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
« Odpowiedź #5684 dnia: 3 Marca 2015, 14:21 »
W bebeclubie tez jakos nie czulam sie obsluzona...znaczy pan najpierw robil fochy,ze chcemy przymierzyc do samochodu...chyba w ogole myslal,ze dzieciaki sobie przyjechaly na faze wozki poogladac ::) mialam luzna bluzke i brzuch tak srednio bylo widac ;) ale pozniej(nieskromnie mowiac :P ) jak zobaczyl, ze samochod ladny to od razu szybciej biegal...nawet pozniej babka mowi,ze moze auto wieksze trzeba to ten mowi " nie nie...pani ma nowe auto...pomierzymy ::)

Offline ~Ania~
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #5685 dnia: 3 Marca 2015, 14:24 »
Loona mieli ten wózek najtaniej wiec juz zagryzlam żeby i zamówiłam :)

Nigdy tej kobity nie lubiłam.  Zaczęła mi wpierac jakieś głupoty a ja się z nią wcale nie umawialam tylko z jej pracownikiem. I jemu tak.sie głupio zrobiło ze dał cenę ta co obiecał.  Nawet się nie zajaknela bo wiedziała że nie ma racji. Ale nic tam już nie kupię.

Malina masz rację - Pan z.Bebe Club mega specyficzny. Jakby za karę pracował,  zero uśmiechu. Ale już go wole niż Panią powyżej :p

Offline marcella

• Chuck Norris
  • data ślubu: 21.05.2011
« Odpowiedź #5686 dnia: 3 Marca 2015, 21:12 »
Mysia ja patrzyłam tylko na funkcjonalność i praktyczność i to był jedyny wózek, który spełniał moje oczekiwania.. Ma bardzo długą budkę, co dla mnie jest bardzo ważne, jest lekki drugi ogromny plus, ma świetną amortyzacji, mało który wózek taką ma, zwłaszcza że ma piankowe koła.. Koła w ogóle są genialne, mają bieżnik i błoto się nie przyczepia czy śnieg, więc w bagażniku nie mam syfu, składa się banalnie, spacerówka jest bardzo wygodna dla dziecka, nawet takiego małego bo oparcie jest mocno regulowane.. Ja mam VIP XL. Naprawdę polecam jeśli nie patrzysz na wygląd, bo on może za ładny nie jest..

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
« Odpowiedź #5687 dnia: 7 Marca 2015, 12:32 »
Ania odkopalam gdzies, ze o icandy pisalas...wiesz cos wiecej na jego temat? kolezanka zadowolona(pisalas, ze jakas znajoma ma)?

Offline ~Ania~
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #5688 dnia: 7 Marca 2015, 13:23 »
Tak zadowolona. Mały ma.2mce i na razie nie narzekają :)

Z tymże u nas ciężko dostępne,  a ona jest z UK.

Offline _patka_

• Chuck Norris
« Odpowiedź #5689 dnia: 7 Marca 2015, 13:31 »
ja w bebeclubie zostalam mile obsluzona, a w bobolandzie tak jak mowicie - wlascicielka jest okropna.
kiedy byla nagonka na to, ze w wozkami nie wolno wjezdzac do sklepu to wylaczyli w ogole komentarze na fb...
ale pracownik u ktorego zamawialam wozek i fotelik byl mily, pozniej zadzwonil do mnie sam jak juz mialam zestaw do odbioru i wszystko bylo OK.
Natomiast pamietam jak cos ogladalam tam z wyprawki to wlascicielka cos niemilego powiedziala i dziwnego, ale olalam i patrzylam swoje. Na szczescie bylam z rodzicami wiec ta tez sobie dala spokoj.
Ja ze swojego wozka bylam bardzo zadowolona, jedynie spacerowka mnie zawiodla, tzn za ciezka byla i zle sie ja prowadzilo.

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
« Odpowiedź #5690 dnia: 7 Marca 2015, 13:47 »
a wiesz jaki ma dokladnie?
na stronie bobowozki jest...jutro jedziemy do gdanska na targi i mam nadzieje, ze moze bedzie :)

Offline anulla_p

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27-06-09
« Odpowiedź #5691 dnia: 7 Marca 2015, 15:11 »
 To bebeclub i boboland są na prawobrzeżu obok siebie? Tak? To co to za hurtownia jest (lub była) na pomorzanach przy szpitalu?

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
« Odpowiedź #5692 dnia: 7 Marca 2015, 22:53 »
Na mieszka 1 jest olenka.
Te hurtownie to o kant du.py rozbic.
Ceny z kismosu... pracownicy beznadziejni..
Na niczym sie mloty nie znaja :/

Offline anulla_p

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27-06-09
« Odpowiedź #5693 dnia: 7 Marca 2015, 23:37 »
Dzięki.

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline kjp83

• Chuck Norris
  • data ślubu: 13.09.2008
« Odpowiedź #5694 dnia: 8 Marca 2015, 00:05 »
W bebe clubie jest młody facet który całkiem sensownie foteliki ogarnia.

♡ Szymon & Leon ♡

Offline ~Ania~
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #5695 dnia: 8 Marca 2015, 01:21 »
Ona ma chyba brzoskwinie, ewentualnie jabłko :p Nie pamiętam. Spytam jutro jak nie zapomnę :p

W Bebeclub ten chłopak od wózków jest fajny, do niego nic nie mam. Szefowa z kosmosu.

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
« Odpowiedź #5696 dnia: 8 Marca 2015, 13:40 »
Sylwia te hurtownie to są po to ,żeby iść na żywo zobaczyć i pomacać i na necie kupić :P to tak jak zabawki w symku ceny też z kosmosu nie licząc promocji

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
« Odpowiedź #5697 dnia: 8 Marca 2015, 15:50 »
Justyna to fakt..
Tylko ja to bym.chciala juz teraz i czesto kupuje zeby miec jyz  ::)

Offline kjp83

• Chuck Norris
  • data ślubu: 13.09.2008
« Odpowiedź #5698 dnia: 8 Marca 2015, 15:54 »
A ja nie lubie takiego postepowania. Wole przeplacic kilka zl i wspierac lokalny rynek. Poza tym znam bol przedsiebiorcow- pracownikow trzeba oplacic, zusy poplacic, czynsz, rachunki... nie ma nic za darmo. Cena w sklepie rzadko moze rownac sie z ta z internetu. A na pewno nie poszlabym do sklepu, wykorzystala pracownika coby fotelik przypasowal i zamowila w necie... no nieee. Cena musialaby byc 2x wyzsza ale najczesciej jest to 50 100zl

♡ Szymon & Leon ♡

Offline _patka_

• Chuck Norris
« Odpowiedź #5699 dnia: 8 Marca 2015, 16:32 »
Dla mnie nie bylo mowy o kupnie na necie bo w przypadku gwarancji musialabym gdzies wozek wysylac i duzo z tym roboty by bylo...
Dlatego kupilam w hurtowni.
Swoja droga Kasia tez ma racje.