Aniu ogolnie nastawilam sie na taka podstawke, ale moje dziecko ma ostatnio lenia i jak tylko wyjme wozek jak idziemy na spacer to nie chce isc tylko chce siedziec :/ stad zaczynam sie zastanawiac czy taka deseczka sama przejdzie.
znalazlam ten wozek w dobrej cenie bo tylko 90e.. widze ze schodza srednio po 100-150e uzywane, wiec jak cos moge odsprzedac. wiecej nie chce wydawac na taki wozek 'na chwilke'
jeszcze do konca nie wiem czy kupie, moze nie. czekam na dodatkowe info i zdjecia od sprzedajacego i zobacze jak bede miala momzliwosc podjechac zobaczyc to na zywo.
Agulla placilas za kuriera 18euro czy 118/180euro? za 20e to musialaby byc hiper promocja

nie zalezy mi na pompowanych kolach.. gondole tez mam na piankowych i uwazam ze nie bylo wcale zle. Tu mi sie podoba to ustawienie maluszka przodem, a w tych phil&teds bobas jest tylko tylem, na dole. tak nie chce. trzy kola tez do mnie nie przemawiaja. ten ma 4.
Musze 'na zywo' sprawdzic sterownosc plus pomierzyc siedzenia.. Klaudia jest dosc wysoka, w moim graco juz ma cala glowe powyzej oparcia z tego co kojarze.. wiec jak to zmierze to porownam czy jest sens w ogole rozwazac ten zakup.
Kolezanka miala synow rok po roku i poleca takie wozki szerokie gdzie sa dzieci obok siebie.. np jak tutaj:
http://www.adverts.ie/twin-double-buggies/maclaren-twin-techno/6180189tylko one mi sie wydaja takie dla dzieci w podobnym wieku i wymiarach raczej.. moze sie myle.. no nie wiem.. ona twierdzi ze sie super sprawdzil, a takim jeden-za-drugim- nie mogla w ogole sterowac.
jeszcze 2baby markety przede mna wiec moze tam cos znajde ciekawego, a jak nie, to zostaje dostawka.. lub spacerowka dla Klaudii a malenstwo w chuste na poczatek.