Autor Wątek: Gemini zaczyna odliczać  (Przeczytany 80963 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline carlunia

• maniak
  • data ślubu: 10.02.2007 Cywilny~16.06.2007 Kościelny
Odp: Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #1410 dnia: 30 Maja 2007, 23:17 »
Gemini: cisnienie skacze z nerwow pomalu ;) O niezbedniku na ten dzien jeszcze nie myslalam nawet. Obdaruje wszelkimi rzeczami mame. Krople do oczu na pewno wezme bo ostatnio cos mi oczeta szwankuja. Oprocz tego blyszczyk, puder, tampon, igla i nitka. Rajstop zapasowych nie biore. Mam kabaretki samonosne. Oczko nie powinno poleciec a jesli nawet to sie ich chetnie pozbede ;D

Offline Gemini
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.06.2007
« Odpowiedź #1411 dnia: 31 Maja 2007, 08:38 »
Dobrze mówisz Kuchasiu, chyba tak właśnie zrobię

Offline Gemini
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1412 dnia: 5 Czerwca 2007, 12:00 »
Dzieczyny chciałam Was prosic o opinię

Jutro jedziemy do zespołu, chcielibyśmy podac im już do jakiej piosenki będziemy tańczyc pierwszy taniec, no i ...mamy problem

Chcielibyśmy coś żywszego, bo jak się będziemy smętnie kiwac, to będzie wyglądało jeszcze gorzej. Nie umiemy obydwoje tańczyc, mamy jeden swój krok, właśnie do piosenek weselszych i w miarę jakoś to jeszcze wygląda

Obydwoje mamy po trzy swoje typy i jedno nie chce ustąpic drugiemu

Proszę was o opinię, może zainspirowana Waszymi głosami coś zadecyduję

typy M. :

- Michał Bajor " Taka miłośc w sam raz"( tylko jak to zatańczyc? :drapanie: )
- K. Krawczyk "To co w życiu ważne" ( mnie się słowa średnio kojarzą z uczuciami)
- Perfekt "Każdy oddech twój" (melodia super, ale słowa bardzo nie ten, tego)

moje typy:

-Ziyo "Magiczne słowa" (mój M. jest na nie sam nie wie dlaczego  :mdleje: )
- Ricchi E poveri "Piccolo amore" ( M. obawia się, że j. włoski naszego zespołu nie jest na wystarczającym poziomie żeby ta piosenka dobrze brzmiała :hahaha: )
- K. Krawczyk " Tylko ty, tylko ja" ( przyznam, że to taki mój typ "z braku laku", ale jedynie przy nim M. nie kręci głową)

Dziewczyny co Wy na to? Co Wy z tej listy obstawiałybyście? My już mamy dośc słuchania tych piosenek w kółko. Pomocy!!! :mdleje:

Offline kuchasia

• Szczęśliwa Pani W.:)
  • Chuck Norris
  • Lenka-Nasz Największy Skarb...
  • data ślubu: 21.04.2007 godz.18.00 Sak
« Odpowiedź #1413 dnia: 5 Czerwca 2007, 12:37 »
 hm a mozesz mi te utworki przeslac na poczte?to napewno cos doradze bo nie moge znalezc swoich plyt z takimi utworami a po tytulach to tak ciezko!Moj adres meilowy kuchasia@wp.pl

Offline Gemini
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1414 dnia: 5 Czerwca 2007, 13:05 »
Spróbuję, ale mam problemy z pocztą ostatnio i nie wiem, czy mi się uda
Napisane: Czerwiec 05, 2007, 13:00:43
Poszło

Daj znac Kuchasiu czy dostałaś

Offline kuchasia

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1415 dnia: 5 Czerwca 2007, 13:13 »
doszlo juz odsluchuje:)

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #1416 dnia: 5 Czerwca 2007, 14:44 »
Gemini ja Ci powiem ,ze Ty To masz tak samo jak Ja my z moim chłopem tez mistrzami parkietu nie jesteśmy - a tam jakies 2/2 zatańczymy bujanego i tyle
Wiesz co Te Ziyo jest super ale mi by było cięzko do tego tańczyc bo tam jest potem to szybsze przejscia
Ja bym obstawiała tego Krawczyka- a myśleliście moze o " O TOBIE"( myśmy tez ja brali pod uwagę) tez jego piosenka sliczna takie typowo slubne jest tez "WESELNE PRELUDIUM"
A my wybraliśmy piosenke nie typowo slubnai jestesmy zadwloeni BO PIEKNA i łatwa do zatanczenia " Jeden krótki dzień"
A ten Perfect no hmm  jakos nie bardzo to mi pasi A Bajora to ja w ogóle nie trawie to sie nie wypowiadam

Offline rajdowka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1417 dnia: 5 Czerwca 2007, 16:06 »
Hm.. w sumie to nie kojarze za bardzo tych utworkow  :-\ wiec pewnie za bardzo nie doradze.. moze po prostu pomysl ktory utworek "chwyta" Cie za serducho?

Offline Gemini
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1418 dnia: 5 Czerwca 2007, 20:49 »
Ja już sama nie wiem
 :-\

Mnie już nic nie chwyta

Chyba jednak będzie Krawczyk

Offline kuchasia

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1419 dnia: 5 Czerwca 2007, 21:36 »
Gemini ja sama nie wiem...wydaje  mi sie ze wszystkie utwory ktore proponujesz sa ciezkie do zatanczenia,wiec ja bym sie zastanowila nad czyms innym,nie wiem zabardzo jakie kroki wy umiecie?Jak tanczycie?
Moze wybierz najlepiej taki utwor ktory Wam najlepiej idzie w tancu...

Offline Gemini
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1420 dnia: 5 Czerwca 2007, 23:17 »
My to wogóle nic nie umiemy tańczyc

Najlepiej nam idą "Czarne oczy" :hahaha:

Akurat Krawczyk czy Perfekt jest do zatańczenia bardzo łatwy (moim zdaniem oczywiście)

Sama nie wiem, chyba nie będziemy nic wybierac, niech nam zespół zagra cokolwiek, będziemy mieli niespodziankę ;D

Offline kuchasia

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1421 dnia: 6 Czerwca 2007, 08:17 »
to z tych co podalas utowrkow ja bym wybrala perfekt:)piszesz ze jakos Wam to idzie wiec ja bym to wybrala.
chyba ze zespol Wam jeszcze cos ciekawego zaproponuje...
Bo podoba mi sie jeszcze Bajora piosenka ale to dlatego ze uwielbiam jego utworu a do tanca to one nie sa najlatwiejsze:)

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1422 dnia: 6 Czerwca 2007, 08:22 »
hmmmmm ja nie znam zadnego z tych utworkow :drapanie: jakis ciemniak ze mnie :mdleje:

Ale ja tam sie nie bede nad tym długo zastanawiac, jakos nie ma ta piosenka dla mnie wiekszego znaczenia bo i tak "naszej" piosenki nam nie zagrają :( My oboje kochamy muzyke Craiga Armstronga ale to są melodie nie weselne, ale jakze urokiwe :Wzruszony:
"Travel is the only thing you buy that makes you richer"

Offline Gemini
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1423 dnia: 6 Czerwca 2007, 11:38 »
My obydwoje też kochamy Bajora, ale jest piekielnie trudny do zatańczenia

Perfek bardzo nam się podoba, ale te słowa, że ona odeszła itd, nie bardzo

Albo będzie Krawczyk, albo zdamy się całkowicie na zespół

Offline Asia-85

• uzależniony
  • Zrozumiałam po co żyję, wiem że czujesz to co ja..
  • data ślubu: 8.09.2007 nasz magiczny dzień...
« Odpowiedź #1424 dnia: 6 Czerwca 2007, 11:46 »
Melduję sie w odliczanku przepraszam ze tak późno :oops:

Co do piosenki tez mam mały dylemat bo to co oboje kochamy  nie nadale sie na pierwszy taniec ale razem obstawiamy Anne Jantar "Moje jedyne marzenie" teraz tylko trzeba sie nauczyc tanczyc do tego  :brewki:
Na twoim miejscu jednak bym coś wybrała swojego bałabym się stawiac na gust orkiestry. Pozdrawiam cieplutko
[img width= height=]http://suwaczki.maluchy.pl/sl-9422.png[/img]

Offline ewak
  • bywalec
« Odpowiedź #1425 dnia: 7 Czerwca 2007, 06:08 »
Ja czesci piosenek wymienionych przez Ciebie nie znam, wiec na pytanie merytorycznie sie nie wypowiem. Ja, przy wybieraniu utworu, glownie kierowalam sie slowami. Zalezalo mi tez zeby utwor mial spokojna, jednostojna melodie, bo do takiej znacznie latwiej sie tanczy.

Ku inspiracji napisze Ci tez, jak my zalatwiliscy temat pierwszego tanca. Przede wszystkim dalismy zespolowi do odtworzenia utwor na plycie (i tu odpadaja Wam probelmy z wykonaniem "wloszczyzny"). Kazalismy wyciszyc go po dwoch zwrotkach i 2 refrenach (IMHO ludzie sie szybko nudza, jesli jest to przytulanka bez jakis efektownych figur). Po pierwszym refrenie odpalony zostal balon wybuchajacy, ktory odwrocil troche uwage Gosci od nas. 
Siumao - rocznik 2006, mala, ekonomiczna, naped na 4 lapy, awangardowa laciata tapicerka, serwisowana u autoryzowanego weta, pieknie sie prowadzi na smyczy.

Offline Gemini
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1426 dnia: 7 Czerwca 2007, 11:31 »
Asia-85 witaj u mnie :hello:

Ewak u nas jest problem tego typu, że zespół nie dysponuje odtwarzaczem CD, a my już nie mamy sił i ochoty szukac i kombinowac gdzie by tu pożyczyc, pękający balon miał byc, ale niestety zabrakło nam pieniędzy, szczerze mówiąc boję się, żeby na wszystko nam starczyło, bo jest dosłownie na styk

Byliśmy wczoraj u zespołu, poprosiliśmy o pomoc przy pierwszej piosence

Dali nam dwie propozycje:
- Sławek Uniatowski "Kocham Cię"
- Sumptuastic " Za jeden uśmiech Twój"

Mnie obie propozycje się spodobały i nawet bardziej przychylam się do Uniatowskiego, niestety M. jest na nie, nie i jeszcze raz nie :Kill: żadna z tych dwóch propozycjii mu się nie podoba i uparł się jak osioł na tego Krawczyka. Będzie więc "Tylko, ty, tylko ja", bo ja już nie mam siły walczyc o swoje. To już są takie głupie szczegóły, że po prostu nie chce mi się

Stanęło więc na Krawczyku  :luzak:

Offline ewak
  • bywalec
« Odpowiedź #1427 dnia: 7 Czerwca 2007, 13:08 »
Wiesz co Gemini, ja mysle, ze jesli Twojemu Narzeczonemu tak zalezy na Krawczyku, to odtanczcie Krawczyka. Niech ma chlopak przyjemnosc  ;) A ja Ci powiem w tajemnicy, ze te pierwsze momenty na weselu i tak sa przezywane na takim haju, ze pewnie i tak Ci bedzie wszystko jedno do czego sie bujacie ;) Najwazniejsze beda oczy juz wtedy meza.
Siumao - rocznik 2006, mala, ekonomiczna, naped na 4 lapy, awangardowa laciata tapicerka, serwisowana u autoryzowanego weta, pieknie sie prowadzi na smyczy.

Offline Gemini
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1428 dnia: 7 Czerwca 2007, 21:22 »
Też tak myślę :)

Dlatego już nawet specjalnie nie protestuję :D

Offline carlunia

• maniak
  • data ślubu: 10.02.2007 Cywilny~16.06.2007 Kościelny
« Odpowiedź #1429 dnia: 7 Czerwca 2007, 22:43 »
Gemini: z tym walczeniem o swoje to widze, ze mam podobnie. Im blizej wesela tym mniej mi sie chce walczyc o cokolwiek i juz na wiekszosc rzeczy przytakuje. Dobrze, ze piosenke wybralismy wczesniej.  ::)

Offline milenaw
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08-09-2007
« Odpowiedź #1430 dnia: 7 Czerwca 2007, 23:31 »
gemini ja dopiero dotarłam i jestem pod wrazeniem. Wyglądasz cudnie w sukience.
Wszyscy padną jak cię zobacza. A fryzurka mnie się bardziej widzi z tymi wypuszczonymi włoskami, ale to zależy od tego jak ty sie  wtym czujesz i jak chcesz mieć koka to się nie wahaj. Jesteś śliczną kobietą i w koku też Ci ładnei.

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #1431 dnia: 8 Czerwca 2007, 06:39 »
GEMINI i bardzo dobrze ,że stanęło na Krawczyku  JA TAM GO LUBIE I PODOBAJA MI SIE JEGO UTWORY
Twój facwt to chociaż zabiera głos co do tego co chce na pierwszy taniec- mój natomiast najchetniej nie tańczył by w ogóle i jemu to totalnie objętne nawet gdybym mu wybrała na pierwszy taniec " majteczki w kropeczki" to powiedziałby ,ze OK

Offline Gemini
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1432 dnia: 8 Czerwca 2007, 07:32 »
Carlunie, racja, naprawdę im bliżej do ślubu, to mnie się już nic nie chce, marzę, żeby to wszystko już było za mną

Milenaw :hello: i dziękuję za miłe słowa. Na razie o fryzurze przestałam rozmyślac, do czasu drugiej próbnej, ale jestem tak nastawiona na tego koka, że chyba przy nim zostanę, nawet bez próbnej :lol:

Aniutku,  :hahaha: majteczki w kropeczki mogłyby byc niezłe :hahaha: , nie mogę narzekac, bo mój M. bierze czynny udział w podejmowaniu decyzjii ślubnych, niestety ponieważ często mamy inne wizje czegoś, mamy takie długie debaty jak nad tą nieszczęsną piosenką

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1433 dnia: 8 Czerwca 2007, 08:27 »
No własnie Gem i chwala twojemy mezczyznie za to, ze sie udziela bo wiekszosc jakos chcialaby wszystko to obejsc łukiem, wiec jesli Krawczyk dla was jest ok, to spoko ;D
"Travel is the only thing you buy that makes you richer"

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.06.2007 r.
« Odpowiedź #1434 dnia: 8 Czerwca 2007, 10:43 »
Gemini masz jutro urodzinki ale ja juz dziś ze względu na brak neta chce złozyć Ci najleposze zyczenia... przede wszystkim spokoju, mało stresów, duzo radości i uśmiechu i żebyś za 3 tygodnie z radością w sercu szykowała się do TEGO dnia :)

Offline Gemini
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1435 dnia: 8 Czerwca 2007, 13:58 »
AndziaK bardzo, bardzo dziękuję Ci za pamięc :uscisk:

Ale mi miło, że pamiętałaś

Wzruszyłam się normalnie :Wzruszony:

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.06.2007 r.
« Odpowiedź #1436 dnia: 8 Czerwca 2007, 14:42 »
No cos Ty !!!! Kochana ja nie często zaglądam, ale pamiętam, cały czas pamiętam !!!!!   :przytul:

:Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka:

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2.06.2007
« Odpowiedź #1437 dnia: 8 Czerwca 2007, 15:37 »
własnie dlatego ze balismy sie 'obsuway' prz walcu wybralismy cos co jest bliskie naszym serca,moze mało orginalne ale kiedy to tanczylismy czułam sie jakbym szybowała ponad ziemią..
ta piosenka to'prócz ciebie nic' kayh i kilianskiego
wy tez wybierzcie cos co będzie wam bliskie a i tak będzie pięknie...
a moze Kindla "z kimś takim jak ty"? ::)
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline Gemini
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1438 dnia: 8 Czerwca 2007, 15:52 »
Tetuś na Kindlę też próbowałam Go namówic, z niewiadomych powodów usłyszałam "nieeee"

A piosenki, które są nam bliskie nie bardzo pasują na pierwszy taniec

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2.06.2007
« Odpowiedź #1439 dnia: 8 Czerwca 2007, 16:07 »
Tetuś na Kindlę też próbowałam Go namówic, z niewiadomych powodów usłyszałam "nieeee"

A piosenki, które są nam bliskie nie bardzo pasują na pierwszy taniec
to ja Ci powiem numer swiata ;D ;D ;D
rzucamy kieliszkami ,mój Mąż przenosi mnie przez próg knajpy i szepta:"to co tańczymy w końcu"?
co chłoop to chłoop ;D ;D ;D ;D
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.