Autor Wątek: "Miłość to wierność wyborowi" - ślube zmagania tet  (Przeczytany 136925 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2.06.2007
"Miłość to wierność wyborowi" - ślube zmagania tet
« Odpowiedź #1620 dnia: 7 Lutego 2007, 23:42 »
Ha! jestem po naukach z Di :afro: powiem tak: było bosko ikrótko....poza niesmiałymi wstawkami typu""bo Bóg tak chciał(choc jestem wierzaca i praktykujaca)..cala reszta była git :blant:

Kllusia----"Upiór....to jest moja niespełniona miłośc ..only glosu brak :tupot:

Gem--wiesz jak jest..kazda baba chyba znana mi ma  troszke nostalgiii niepewnosci i tego"nie dam  rady z życiem:

Olcia---już ja Cię dopadne :brawo_2:  :brawo_2:  :brawo_2:  :brawo_2:  :brawo_2: do -"w życiu nie miałam alkoholu w ustach"..reszta pójdzie jutro na priv..... :afro:  :afro:

dzis jest lepiej-mam w pamieci słowa Babciuni mojej::szkoda życia na smutek i żal-skoro wiesz że jest bezpodstawny...co zrobisz jak sie okaze ze masz mniej czasu niz sądziłas??"

mówi samo za siebi wg. mnie.

śpijcie spokojnie kochane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ps .naturals musze zajrzec do Vall.....ale nie pogniewacie sie ze dzis tylko  doniej?
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline Kllusia

• entuzjasta
  • data ślubu: 1.09.2007
« Odpowiedź #1621 dnia: 7 Lutego 2007, 23:49 »
:skacza: No to dobrze, że Ci już dobrze  :hahahaha:

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1622 dnia: 7 Lutego 2007, 23:56 »
Cytat: "Kllusia"
No to dobrze, że Ci już dobrze  

Kllusiu!!!!!!!!czy Ty wiesz że Twoje wszystkie posty czyta moja PRZEKOCHANA PRZECUDOWNA MAMA?????????????????

i ciągle ...i ciągle .....
i mówi ze "szkoda niunia ze mam 70lat"

ale to nie wazne-tak myśle.

tylko MIŁOŚĆ jest naprawde wazna w życiu. i szacunek. i lojalność.

:brawo_2:  :brawo_2:  :brawo_2:  :brawo_2:  :brawo_2:  papatki dla Was!!!!!!!!!!!!! :skacza:  :skacza:  :skacza:  :skacza:  :skacza:  :skacza:  :skacza:  :skacza:  :skacza:  :skacza:  :skacza:  :skacza:
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline shain

• zapaleniec
  • data ślubu: *****07.01.2007-cywilny, *26.08.2207-kościelny
« Odpowiedź #1623 dnia: 8 Lutego 2007, 00:13 »
Cytat: "tete"
tylko MIŁOŚĆ jest naprawde wazna w życiu. i szacunek. i lojalność.

:brawo_2:  :brawo_2:  :brawo_2:  :brawo_2:  :brawo_2:  :brawo_2:  :brawo_2:  :brawo_2:  :brawo_2:  :brawo_2:  :brawo_2:  :brawo_2:  :brawo_2:  :brawo_2:  :skacza:  :skacza:

Offline met

• Młoda Żonka
  • Chuck Norris
  • Amor Vincit Omnia
  • data ślubu: [size=
« Odpowiedź #1624 dnia: 8 Lutego 2007, 08:23 »
:-) Tetusiu, uściskaj swoją Mamusię od nas.
Bardzo mocno Ją wyściskaj :-)

Offline Di

• Chuck Norris
  • Nat :)
« Odpowiedź #1625 dnia: 8 Lutego 2007, 08:49 »
Tete - nie bylo zle na tych naukach, nie??? :D A Ty paskudo od razu mnie poznalas :) Okazuje sie, że jeszcze jedna Pani z forum byla tam znami - Bernadetka mi napisala ze tez z nami chodzi hehe - wiem już ktora to Pani :)

Offline tete

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1626 dnia: 8 Lutego 2007, 09:23 »
Cytat: "DjJeyDi"
Bernadetka mi napisala ze tez z nami chodzi hehe - wiem już ktora to Pani

?????????????która to kobietka???jaki ja młotek jestem :los:  :los:  :los:

Di-ale Ty masz ładne oczy-zdjęcia nie oddają tego!!!
Cytat: "met"
Tetusiu, uściskaj swoją Mamusię od nas.
Bardzo mocno Ją wyściskaj  

no ba  :brawo_2:  :brawo_2:  :brawo_2:  się zrobi jutro jade do Domu!!!!!!!!!!!!!!!

Kasia widze że się "obiema ręcami" podpisujesz???? :taktak:

dzis zabieram się za nadrabianie Was!!!oile nie bedzie duzo roboty w pracy :brewki:  :brewki:  :brewki:

Offline Di

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1627 dnia: 8 Lutego 2007, 09:28 »
Di-ale Ty masz ładne oczy-zdjęcia nie oddają tego!!!

łomatko... ale buraka teraz strzeliłam...  :oops: :oops: :oops: Dziekuje - milo mi bardzo :) Co do zdjec - na wiekszosci wychodze nieco pokracznie (nie jest to zadna kokieteria zeby nie bylo) no ale trudno :)

która to kobietka???jaki ja młotek jestem

Taka brunetka - siedziała za wami troszke z boku - tak po przekątnej od nas - postraszyla ze nastepne dwa spotkania beda masakryczne (pod wzgledem tresci) i ze mamy nie sluchac ;)

Offline tete

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1628 dnia: 8 Lutego 2007, 22:04 »
ale miałam dzien  wpracy-takie ściecie z pomocą stom. że masakra...ona domnie:"szkoda ze pani jest zdrowa i sie dobrze czuje i nie idzie na jakies zwolnienie czy cos"..
albo ja zgłupiałam albo świat stanął do góry kołami???

oki juz mi lżej.
dzis oglądalismy garnitury i obrączki,
G dobrze wyglada w "wcięciu w talii) w ciemnych kolorach ze zlotymi paskami.

co do obrączek..jak zwykle podzielnośc zdan...ja proste-G wyrafinowane..

ehh // :popija:

Offline Di

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1629 dnia: 8 Lutego 2007, 22:07 »
Marta a Ty jestes dentystka???

Offline carlunia

• maniak
  • data ślubu: 10.02.2007 Cywilny~16.06.2007 Kościelny
« Odpowiedź #1630 dnia: 8 Lutego 2007, 22:12 »
ale miałam dzien wpracy-takie ściecie z pomocą stom. że masakra..

Tak to juz bywa ze raz na jakis czas jakis taboret sie trafi :boks_4: I krwi napsuje.
A co do obraczek: my szukalismy takich zeby sie nam obojgu podobaly. I zdarzylo sie pare razy tak, ze mi sie obraczka podobala, ale u P. na rece wygladala jakos niemesko delikatnie mowiac :drapanie:

Offline tete

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1631 dnia: 8 Lutego 2007, 22:44 »
Cytat: "carlunia"
niemesko

ooooooooooooooo oto chodzi G. wg niego musi byc hmmm tak"normalnie na maxa
 " ale ja chce -prosto- on -ozdobnie ...Crala miód na moje serce wlewasz..że czasem bywa -relacje dziwnych ludzi.... :blant:

Di- nie ja zaopatruje gab.stom we wszystko abys miała cudny usmiech :taktak:  :taktak:  :taktak:

Offline tete

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1632 dnia: 8 Lutego 2007, 23:15 »

i macie cos osobistego odemnie :skacza:

Offline tete

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1633 dnia: 8 Lutego 2007, 23:21 »

prosze....
dzis dowiedziałałam sie ze mój naj naj przyjeciel  ..zeni się..i to przedemną....w maju...mój WIELKI brat który nidy nikogo nie pokochał..na tyle.....żeby czuć,,,Boże jak czas płynie....bylismy dziecmi..rozmowy podejscie..do tematu..tylr wzruszen..... rozmów..czas płynie ZA SZYBKO :drapanie:  :drapanie:  :drapanie:  :drapanie:  :drapanie:  :drapanie:  :drapanie:  :drapanie:  :brewki:  :brewki:  :brewki:

Offline tete

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1634 dnia: 8 Lutego 2007, 23:23 »
ZNACZY SIE :
1 wesele Arka mojego kochanego
2 nasze
3 psiapsióły 26 .06 chyba...

alez bedzie wzruszen :taktak:

Offline carlunia

• maniak
  • data ślubu: 10.02.2007 Cywilny~16.06.2007 Kościelny
« Odpowiedź #1635 dnia: 8 Lutego 2007, 23:25 »
dzis dowiedziałałam sie ze mój naj naj przyjeciel ..zeni się..i to przedemną....w maju...mój WIELKI brat który nidy nikogo nie pokochał..na tyle.....żeby czuć,,,Boże jak czas płynie....bylismy dziecmi..rozmowy podejscie..do tematu..tylr wzruszen..... rozmów..czas płynie ZA SZYBKO :drapanie: :drapanie: :drapanie: :drapanie: :drapanie: :drapanie: :drapanie: :drapanie: :brewki: :brewki: :brewki:

Ja tez mam takiego przyjaciela, ktory skakal z kwiatka na kwiatek i nigdzie miejsca nie zagrzal. Az tu go trafilo we wrzesniu zeszlego roku i w maju sie zeni. Szczeka mi opadla jak uslyszalam :hahahaha: Na kazdego przychodzi odpowiedni moment jak widac. I znajduje ta odpowiednia osobe.  :taktak:
Tete: a czy G. mial na reku taka ozdobna obraczke?? Jak nie to moze warto, zeby sobie taka zalozyl. Mysle, ze mu wtedy przejdzie ;) Inaczej wygladaja na zdjeciu, inaczej na kobiecej dloni a zupelnie inaczej na meskiej lapce :taktak:

Offline tete

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1636 dnia: 9 Lutego 2007, 14:03 »
nooo wkońcu piątek :brawo_2:  :brawo_2:
G dzis ciągnie mnie na impreze..a ja najchetniej bym sie pod kocykiem  zaszyła "skazanego na śmierc" pooglądała,nowa Vive poczytała..ehh chyba starzeje się :blant:

qrcze dzis uswiadomiłam sobie ze i na 1(mojego kolegi) i na 2 (mojej kolezanki) wesele pójde sama :popija:  :popija:  dobrze ze G choć na własne się załapie :brewki:

Offline gosia_kwiecień

• maniak
« Odpowiedź #1637 dnia: 9 Lutego 2007, 15:18 »
jak przeczytałam co powiedziała Ci klientka, to się nad jej zdrowiem psychicznym mocno zastanawiam...
są ludzie i parapety...
Nie przejmuj się martusiu :)

gosia_kwiecień życzy miłego dnia :)

Offline tete

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1638 dnia: 10 Lutego 2007, 11:52 »
hej!!!! dzis jestem nastawiona na ZAKUP biżuterii...wieczorem z moja psiapsiułką bedziemy buszpwac po necie :brawo_2:
jak na razie znalazłam cos takiego:

mysle ze nie moze byc to coś przytłaczającego..

aaa! nowa korba u mnie w głowie:
doczytałam ze Madziulek ( u której mierzyłam mój Galeon) nadal ma na zbyciu te kiece....a ja zrzuciłam troche z piersi moze akurat??????ale mnie wzięło :brewki:  :brewki:  :brewki:  :brewki:  :brewki:  mój kochany Galeon :afro:  :afro:  :afro:

Offline met

• Młoda Żonka
  • Chuck Norris
  • Amor Vincit Omnia
« Odpowiedź #1639 dnia: 10 Lutego 2007, 13:45 »
Pędź do madziulka tetuś!

A bizuteria  :brawo_2:
Nie jest przesadzona, ale dostojności też odmówić jej nie mozna :-)

Offline Kllusia

• entuzjasta
  • data ślubu: 1.09.2007
« Odpowiedź #1640 dnia: 10 Lutego 2007, 14:12 »
Tetuś, Galeon przepiękny, ale Twoja sukienka tez śliczna, może wrzucisz dwie fotki obok siebie, bysmy oko pocieszyły i słówko Ci szepnęly, którą wybrać  :drapanie:

Offline tete

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1641 dnia: 10 Lutego 2007, 19:09 »

mamy z Madzią bardzo podobną budowe ciała..z tym ze ona ma bardziej kobiece biodra a ja większe piersi :popija: ..szkoda mi tez troszke zaliczki....ale od pon wracam na siłke zobaczymy..
teraz ide kobiety troche odregowac :skacza:  :skacza: do jutrzejszego napisania :afro:

Offline met

• Młoda Żonka
  • Chuck Norris
  • Amor Vincit Omnia
« Odpowiedź #1642 dnia: 10 Lutego 2007, 20:13 »
Miłego wieczoru tetuś :-)

Zmierz galeonika. I sama zdecyduj w czym się lepiej czujesz :)

Offline tete

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1643 dnia: 11 Lutego 2007, 00:28 »
wróciłam.
wiecie,Galeon to był mój nr 1 od poczatku....popatrze poczekam..Galeon tez juz u Madzi mierzyłam(w "oczkach" sie nie dopięłam) cudny jest..w kiecy w Novii tez bardzo dobrze się czułam :blant:  :blant:  :blant:  czemu nie moze byc łatwiej??? :drapanie:

Offline met

• Młoda Żonka
  • Chuck Norris
  • Amor Vincit Omnia
« Odpowiedź #1644 dnia: 11 Lutego 2007, 08:35 »
Och tetuś, to Ty nie wiesz?
Bo jak pojawi się jeden problem, to zanim od razu cała masa.
Żeby nie było wiadomo w co ręce włozyć  :pogrzeb:

Offline froogunia

• uzależniony
  • data ślubu: 16 września 2006r.
« Odpowiedź #1645 dnia: 11 Lutego 2007, 14:00 »
Szkoda Tetuś że nie masz fotki z przymiarki Galeona....byłoby łatwiej podjąć decyzję...może wybierz się na kolejną przymiarkę i wklej foteczki  :brewki:
"wszystkie zwieŻęta są rUwne, ale świnie są rUwniejsze"
Orwell G. "Folwark Zwierzęcy"

Offline tete

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1646 dnia: 11 Lutego 2007, 19:00 »
Cytat: "urszula_k"
Szkoda Tetuś że nie masz fotki z przymiarki Galeona....byłoby łatwiej podjąć decyzję...może wybierz się na kolejną przymiarkę i wklej foteczki  
a wiecz Ulcia że dzis całe przedpołudnie otym myślałam??? :drapanie:  niewiem jak G zareaguje na moje rewelacje sukienkowe... :blant: ..teraz witam sie i żegnam jednoczesnie z Wami ,ide oglądać "To właśnie miłość" :skacza:
do jutra kobietki :uscisk:

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
« Odpowiedź #1647 dnia: 11 Lutego 2007, 20:29 »
Oj tetus nie zazdroszcze Ci tych rozterek kieckowych.... ja mysle, ze nie powinno sie zmiac raz podjętej decyzji - ja porpstu nie chodze, nei oglądam... w tym tyg. byc moz euda mi sie z mamą wyrwac i przymierzyć moja wybranke, bo mamcia chce zobaczyc na zywo - ale na inne mam oczy mocno zamknięte.... i to chyba jedyne wyjście!! :hahahaha:

Offline tylunia
  • You are my person brand of heroine
  • Chuck Norris
  • Ludzie mają pewną wspanialą ceche. Zmieniają się.
« Odpowiedź #1648 dnia: 11 Lutego 2007, 21:36 »
czesc tete :los:  nadrobilam zaleglosci :mdleje:  
czyzbys sie zastanawiala jeszcze nad suknia :drapanie:  :drapanie:  :drapanie:
a co z Twoja :drapanie:  :drapanie:
co do wyjazdu G to wspolczuje ja chyba bym nie dala rady :los:
ale widze ze nie bedziesz sie nudzic bo oprocz przygotowan szykuja Ci sie sluby :brawo_2:
ja nie wiem co wszystkich tak wzielo na ten 2007 :los:  :brawo_2:
buziaki

Offline shain

• zapaleniec
  • data ślubu: *****07.01.2007-cywilny, *26.08.2207-kościelny
« Odpowiedź #1649 dnia: 12 Lutego 2007, 01:02 »
Masz kobitko dylemat musisz zmierzyć obie i zdecydować w której ci wygodniej. Naszyjnik jest cudeNki.